RASPUNS LUI CD:

caroline gunderode 30 iunie 2021 la 3:43 pm – Raspunde
Comentariul asteapta aprobarea.

Foarte probabil ca acesta este adevarul : nigerienii or fi afiseat un fake news !

REGRET!

DARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:

N-O SA-MI SPUNETI MIE CA SENATORUL ROBERT FITZGERALD KENNEDY JUNIOR, NEPOTUL MARELUI EROU AMERICAN LICHIDAT DE MAREA FINANTA CARE TINE USA SUB COPITA LOR, INCA, NU A AVUT NENUMARATE PROCESE IMPOTRIVA COMPANIILOR FARMACEUTICE CARE AU UCIS PRIN TESTARI DEZINFORMATORII, AU UCIS SUTE SI MII DE COPII SI DE ADULTI IN AFRICA, INDIA SI IN ALTE TARI, EL FIIND FONDATORUL UNEI SOCIETATI PENTRU OCROTIREA COPIILOR DIN LUMEA INTREAGA TOCMAI IMPOTRIVA TESTARILOR RISCANTE ASUPRA UMANITATII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

titlu
Sondersitzung: Gespräch mit Robert Kennedy Jr zu den Berliner Demonstrationen und zur Corona-Impfung
link:
https://www.youtube.com/watch?v=D7J9urSAFfQ
ASTA NU MAI ESTE FAKE NEWS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SI SA NU-MI SPUNETI MIE CA NU -L VA DA PE BILL GATES IN JUDECATA (EL ESTE DEJA DAT IN JUDECATA , ACEST CRIMINAL, DE FORTELE CARE SE ADUNA SPRE A-I BLOCA AVEREA OBSCENA CONCENTRATA IN MAINILE UNUI SOCIOPAT CARE EXPLOATEAZA OMENIREA AMPLIFICANDU-SI BANETUL PRIN INVESTITIILE OTRAVITE ALE SPECULANTILOR BIG PHARMA CARE FAC COMERT LA SANGE SUSTINAND CA FAC BINEFACERI UMANITATII , PE PLAN FARMACEUTIC, CAND FAC CRIMA DUPA CRIMA – ADICA GENOCID – PRIN TESTARI PE OAMENI FARA SA FI FACUT PUBLICE ANIMALELE MOARTE MASIV INAINTEA TESTARILOR ACESTORA, FACUTE AZI GRATIS PE SUBIECTI UMANI DEZINFORMATI !

BA DA BILL GATES A FOST DEJA DAT IN JUDECATA SI VA FI DAT , IN CONTINUARE , NU DOAR DE KENNEDY , SI DE O INTREAGA JOINT ACTION A MII DE AVOCATI SI MEDICI DE CEL MAI INALT ETAJ PRECUM SI DE PSIHIATRI , INGINERI SI MATEMATTICIENI REVOLTATI , DIN FOARTE DIVERSE TARI, DE FALSIFICAREA RAPOARTELOR ASUPRA CONSECINTELOR CRIMINALE ALE VACCINURILOR, AVOCATI SOI OAMENI DE STIINTA GRUPATI, PRINTRE ALTII, GRUPATI SI SUB EGIDA AVOCATULUI GERMANO-AMERICAN, REINER FUELLMICH, CARE TINTESTE UN NOU PROCES NURNBERG UNDE AU FOST INTERZISE SI CONDAMNATE EXPERIENTELE ASUPRA OAMENILOR FACUTE DE CRIMINALI A LA MENGELE !

CHIORI SA FITI, DACA NU VEDETI CATE ORGANIZATII SE PREGATESC SA-L DEA IN JUDECATA PE KILL GATES , PE FAUCI ET ALIAS, PENTRU CRIMELE VAXULUI OBLIGATORIU FARA INFORMARE PREALABILA,

ADICA PENTRU CRIMA LOR PERFECTA, CA NU DEGEABA AU INTERZIS AUTOPSIILE DE LA BUN INCEPUT , CACI DIN AUTOPSII SE INVATA CARTE, NU GLUMA, SE INVATA EXACT CE FENOMEN ANATOMIC MEDICAL A AVUT LOC SI CUM SA-L COMBATI !

TREABA BLOCATA DIN TIMP ? CA SI ORICE MEDICAMENTATIE SI TRATAMENT ANTICOVID, PRECUM SI ACCESUL LA ACESTE NUMEROASE TERAPII , HIDROXICHLOROQUINA DE EXEMPLU .

BA DA , FAUCI ARE DEJA PROCESE CA SI KILL GATES, PE ACEASTA TEMA , PROCESE CE VOR AJUNGE LA VARFUL USA SI NU NUMAI CACI REPET, URMEAZA UN PROCES INTERNATIONAL — SI ASTA NU ESTE FAKE NEWS !

MAI ALES CA SOMITATEA -pulmonolog si internist – GERMANIEI, DR WOLFGANG WODARG A STABILIT EXACT CUM LE DOVEDESTI CRIMA ACESTOR SCELERATI CE SE CRED INTANGIBILI :

LUAND SANGE INAINTE SI DUPA VACCIN – WODARG EXPLICA EXACT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CE ANALIZE SPECIFICE ALE SANGELUI DOVEDESC IMPACTUL VACCINULUI , FARA PUTINTA DE TAGADA DIN PARTEA CRIMINALILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DECI URMEAZA NURNBERGUL IN MOD SIGUR, NEMTII SE ORGANIZEAZA CA SA FACA TESTUL ACESTA DESCRIS DE WOLFGANG WODARG, CARE ANULEAZA CRIMA PERFECTA A LUI BIG PHARMA , FAUCI, KILL GATES ET ALIAS ! SI NU NUMAI NEMTII SE GRUPEAZA !!!

PENTRU CE NU-L POMENITI PE AVOCATUL REINER FUELLMICH SI SEDINTELE LUI – A AJUNS LA SEDINTA 58, CONSULTAND SUTE DE SPECIALISTI DIN LUMEA INTREAGA – CHIAR CREDETI CA IN USA CURTEA SUPREMA VA DORMI LA INFINIT ?

NICI VORBA !

AU JURISTI EMINENTI IAR SECTA KILLERILOR PRIN VACCINARE FORTATA, A INTREGII OMENIRI, INCA NU LE-A VENIT DE HAC, CU TOATA INUNDATIA LOR ASUPRA PLANETEI, CU BANII LOR DE SOCIOPATI COMPULSIVI IN ALE CRIMEI !

VA ASIGUR CA ADEVARUL VA IESI NEAPARAT LA LUMINA IAR VINOVATII DIN TOATE BRANSELE ACTIVE AZI, VOR PLATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CEI CE AU LUAT MITA, MAI ALES – INCEPAND CU PERSONALUL SANITAR NECALIFICAT PENTRU A FACE O ANAMNEZA ABSOLUT OBLIGATORIE IN PREALABILUL VACCINARII, PROCEDURA CE NU O POATE EXECUTA DECAT UN MEDIC, NU UN SANITAR OARECARE, SI NUMAI DUPA O DISCUTIE DE CEL PUTIN O JUMATATE DE ORA CU PACIENTUL, NU DE DOUA MINUTE, INAINTEA VACCINARII, CA SA NU MAI VORBIM DE MEDICII SI POLITICIENII INSTRUMENTALI IN POLITICA VACCINARII FORTATE SAU PE REPEDE INAINTE , MAJORITATEA MITUITI SAU PUR SI SIMPLU:

NAIVI SI INCULTI , IN CEL MAI BUN CAZ .!

CUM ESTE MAJORITATEA POPULATIEI ALCATUITA PESTE TOT DIN BIETI OAMENI DE BUNA CREDINTA !

IN TOT CAZUL SI FAUCI SI KILL GATES SUNT ACTUALMENTE DATI IN JUDECATA !

DA, EI SUNT PE ROL, IN PROCESE SI MAI AMPLE, CARE CRESC LA NUMAR . MULTIPLICANDU-SE !
SI ASTA STA IN TOATE ZIARELE, NU EXCLUSIV NIGERIENE !