Don Pasquale
61 aprobate
pascumoale@gmail.com
75.57.36.95
.
.

Iuliane, daca nu ai auzit de Regatul/Imperiul Khazar care a existat cam pe unde acum este sudul Ukrainei si mergea spre Caucaz si ca au fost invinsi si sparti de rusi in anul cca.900 AD si imprastaiati in toate directiile chiar ca nu stii pe ce lume traiesti. Regat sau Imperiu nu are importanta, istoricii il califica Regat, khazarii il cred Imperiu.
Da, acesti khazari impreuna cu maestrii lor evreii veritabili ,sefarzi, de la care au luat si religia mozaica, au facut comert cu sclavii slavi ce erau vanati si vanduti in bazinul Marii Mediterane pe unde bantuiau sefarzii. Khazarii au fost taiati imprejur sub regele lor Bulan la cca. 700 AD cu rabini adusi din Spania si Tunisia, dintre cei mai celebri, khazarii cu comertul lor infloritor aveau bani sa aduca pe cei mai prestigiosi si mai scumpi rabini. Comertul facut de khazari a durat din cca. 300AD pna la 900 AD. De aceea rusii au fost necrutatori cu khazarii, iar la randul lor khazarii acum vor sa-si refaca Imperiul Khazar in aceiasi locatie geografica si sa se razbune, sa-i sparga si ei pe rusi.
Iuliane daca tu nu ai cunostinte elementare de istorie universala cum de ai cutezanta sa apari pe siteuri unde lumea stie ce vorbeste?
Sau tu esti un troll care vrea sa disturbe pacea si logica cititorilor.