Paul Kengor: Abolirea proprietății private se află în centrul comunismului

WEF prevede abolirea proprietății private în 2030
31 decembrie 2020 Actualizat: 31 decembrie 2020
mai mare mai mic

Pentru a defini comunismul într-o propoziție, cel mai bine este să folosiți cuvinte originale de Karl Marx și Friedrich Engels, care au scris că doctrina comunistă poate fi rezumată ca abolirea proprietății private Paul Kengor , profesor de științe politice la Grove City College, a declarat pentru The Epoch Times într-un interviu.

„Teoria comuniștilor poate fi rezumată într-o singură propoziție: Abolirea proprietății private”, au scris Marx și Engels, fondatorii doctrinei comuniste, în Manifestul comunist, o carte care stă la baza comunismului.

Abolirea proprietății private poate fi posibilă numai printr-un război, a spus Kengor, deoarece proprietatea privată este „o lege iudeo-creștină de bază, drepturi naturale, drepturi biblice: nu vei fura. Adică de la peșteră până la tribunal, dreptul la proprietate este fundamental pentru natura umană și cu atât mai puțin orice economie de funcționare de oriunde ”.

„Pentru a desființa proprietatea privată, veți avea un război pe mâini, veți avea nevoie de arme, veți avea nevoie de gulaguri”, a spus Kengor în cadrul programului Crossroads al Epoch Times. Prin urmare, comuniștii au ucis 100 de milioane de oameni pentru abolirea proprietății private, a adăugat el.

Unii conservatori vorbesc despre „cum comunismul distorsionează piețele” și concluzionează că „comunismul nu funcționează economic”, a spus Kengor, precizând că „comunismul nu funcționează pentru că este rău, este diabolic”.

WEF prevede abolirea proprietății private în 2030

Foto Epoch Times
Un paznic arată calea către un om aflat în afara Centrului de Congrese Davos sub zăpadă înainte de deschiderea reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial (WEF) 2018, din Davos, Elveția, pe 22 ianuarie 2018. (Fabrice Coffrini / AFP prin Getty Images)

Forumul Economic Mondial (WEF) a prezis că în 2030 oamenii nu vor deține nimic și „toate produsele vor deveni servicii”, conform celor 8 predicții ale organizației pentru lume în 2030.

Ida Auken , membru al parlamentului danez și tânărul lider al WEF, a scris pentru WEF despre viziunea ei despre viață în 2030: „Nu dețin nimic. Nu dețin o mașină. Nu am o casă. Nu dețin aparate sau haine. ”

„Tot ceea ce ați considerat un produs a devenit acum un serviciu”, a continuat Auken.

„Odată cândva [sic], mă enervează faptul că nu am intimitate reală. Nu [sic] unde pot merge și să nu fiu înregistrat. Știu că, undeva, tot ceea ce fac, gândesc și visez este înregistrat. Sper doar că nimeni nu o va folosi împotriva mea „, a spus Auken, dar a adăugat:” Una peste alta, este o viață bună. „

Dr. Antony Mueller, profesor german de economie, a scris pentru Institutul Mises : „Dacă proiecția WEF se va realiza, oamenii ar trebui să închirieze și să împrumute necesitățile lor de la stat, care ar fi singurul proprietar al tuturor bunurilor. Aprovizionarea cu bunuri ar fi raționalizată în conformitate cu un sistem de puncte de credit social. ”

Karl Marx și Diavolul

Foto Epoch Times

Manifestul comunist cere, de asemenea, abolirea tuturor religiilor, a moralității și a abolirii familiei, a spus Kengor.

Marx și Engels cheamă în Manifest „Abolirea familiei! Chiar și cei mai radicali izbucnesc la această infamă propunere a comuniștilor ”.

„Pe ce temei se bazează familia actuală, familia burgheză? Pe capital, pe câștig privat. În forma sa complet dezvoltată, această familie există doar în rândul burgheziei. … [Dar familia este practic absentă] printre proletari și în prostituția publică ”, au explicat Marx și Engels în Manifest.

 Marx considera că religia este „opiaceul maselor”, a vrut să desființeze toată religia și a afirmat că „comunismul începe de unde începe ateismul”, a spus Kengor.

Totuși, Marx însuși nu era ateu. Kengor a vorbit despre fapte puțin cunoscute pe care Marx le-a scris despre diavol în poeziile sale înfricoșătoare și înspăimântătoare și citește o strofă din poezia lui Marx „ Fecioara palidă ” scrisă în 1837:

Astfel, Cerul l-am pierdut, îl știu foarte bine.
Sufletul meu, odată fidel lui Dumnezeu, este ales pentru Iad.

Kengor crede că această strofă „este parțial autobiografică, deoarece sufletul său a fost odată fidel lui Dumnezeu”.

Marx a scris într-o altă poezie „ Jucătorul ” ( tradus și ca „Lăutarul”) în 1841:

Uită-te acum, sabia mea întunecată de sânge îți va
înfunda în mod sufletos în suflet.
Dumnezeu nici nu cunoaște și nici nu onorează arta.
Vaporii infernali cresc și umple creierul.

Până când mă înnebunesc și inima mea este complet schimbată.
Vedeți sabia asta – Prințul întunericului mi l-a vândut.
Căci bate timpul și dă semnele.
Din ce în ce mai îndrăzneț cânt la dansul morții.

Kengor a comentat ultimul verset, „ce mai era comunismul, ci un fel de dans al morții. Adică nu puteți găsi nicio ideologie în toată istoria care să fi fost responsabilă de atâtea decese ca și comunismul: cel puțin 100 de milioane doar în secolul trecut ”.

Abolirea proprietății private și a tuturor religiilor nu sunt singurele obiective distructive pe care le caută comuniștii. Kengor a subliniat ceea ce Marx și Engels au scris la sfârșitul Manifestului comunist : „Ei [comuniștii] declară în mod deschis că scopurile lor nu pot fi atinse decât prin răsturnarea forțată a tuturor condițiilor sociale existente”.

„Comuniștii de pretutindeni susțin fiecare mișcare revoluționară împotriva ordinii sociale și politice existente a lucrurilor” și de aceea comuniștii stau în spatele mișcării de dărâmare a statuilor unor personaje istorice precum Sfântul Junipero Serra, fondatorul misiunilor din California sau Cristofor Columb, Spuse Kengor.

„Aceasta este o ideologie distructivă foarte radicală”, a adăugat el.

Sfaturi pentru susținătorii comunismului

Foto Epoch Times
Protestatarii se adună în fața gării principale din Lausanne, unde a început o demonstrație multitudinară împotriva schimbărilor climatice pe 17 ianuarie 2019 la Lausanne, Elveția. Protestul are loc înainte de viitoarea adunare anuală a liderilor mondiali la Forumul Economic Mondial Davos. (Ronald Patrick / Getty Images)

Comunismul a fost atât de redefinit astăzi pentru a semăna cu socialismul sau socialismul democratic, dar „conform lui Marx și Engels, socialismul a fost ultimul pas de tranziție către comunism”, a explicat Kengor.

Comuniștii și socialiștii spun tot timpul că „comunismul este o idee destul de bună dacă ai citit cartea. Încă nu a fost aplicat corect ”, a spus Kengor.

El a sfătuit să citească un plan de 10 puncte prezentat de Marx și Engels în Manifestul comunist, care nu numai că solicită abolirea proprietății private, ci și abolirea dreptului de moștenire și o distribuție mai egală a populației în mediul rural. Aceasta înseamnă că comuniștii caută nu numai redistribuirea banilor și proprietăților oamenilor, ci și mutarea forțată a oamenilor, a continuat Kengor.

Pentru a înțelege de ce comunismul este o „ideologie complet distructivă care nu funcționează”, oamenii trebuie să citească cărți despre el, inclusiv Manifestul comunist, a spus Kengor.

Există mulți care susțin comunismul și socialismul. Prin urmare, Kengor a scris cartea „Diavolul și Karl Marx” pentru a ajuta oamenii să înțeleagă „cât de incendiar este distructiv și, în unele cazuri, diabolic„ comunismul.