Subject: Pr Perronne- „Ceux qui critiquent le protocole Raoult malgré les preuves sont achetés par les labos” 253,151 views •Jun 16, 2020
https://www.youtube.com/watch?v=crbITXQTo24

Trebuiesc desfiintate toate lobbyurile din Bruxelles care au transformat in cursul ultimilor 20 de ani industria farmaceutica si activitatea foarte multor medici corupti in afacere financiara care nu are treaba cu medicina : juramantul lui Hypocrate a fost transformat in juramantul ipocritilor .
Au luat bani toti medicii care neaga importanta hydroxychloroquinei , contrar dovezilor aduse de Prof.Dr Didier Raoult in vindecarea majoritatii cazurilor infectate cu covid 19, printr-un tratament care combina hydroxychloroquina cu erythromicina(=antibiotic eficace contra bacteriilor !!!).

S-a stabilit faptul ca avem de a face cu o bacterie, nuuuuuu cu un virus!!!, de unde vine si eficacitatea erythromicinei in acest tratament . Prof univ. Dr Christian Perronne – fost membru in varii comisii medicale si ministeriale ale Frantei – explica in videoul de mai jos coruptia medicala absolut ametitoare care distrus prevenirea si tratarea pandemiei in Franta .

Totul este valabil si pentru Romania . Tocmai a scos o carte in care Prof Perronne se intreaba : ‘oare exista vreo greseala pe care sa n-o fi facut coruptii care au dirijat criza in Franta ?’

titlu:
Pr Perronne- „Ceux qui critiquent le protocole Raoult malgré les preuves sont achetés par les labos” (cei care-l critica pe dr Raoult in ciuda probelor, sunt cumparati de catre laboratoare)
link: https://www.youtube.com/watch?v=crbITXQTo24

Pr Perronne- „Ceux qui critiquent le protocole Raoult malgré les preuves sont achetés par les labos”

Pr Perronne- „Ceux qui critiquent le protocole Raoult malgré les preuves…