Judaei certant

2020-08-24T00:30:23+03:0024 august 2020|Textele altora|

Judei certant

24 martie 2015|Holocaust

Comentariu primit de la Nick

 

 

Faptul ca esalonul conducator nazist german si finantatorii lui era format din crypto evrei sionisti , incepind cu Hitler ,Goebels ,Schact si terminind cu Mengele , Prescot Bush etc este destul de bine cunoscut si de evrei si documentat si de istoricii lor cinstiti , dar acum haideti sa va zic una din religia evreiasca aflata de la un evreu cinstit – un tsadik ,un evreu sfaradic din Bagdad cunoscator al scrierilor biblice la perfectie . E de coma !
Cica prin Deuteronomul 9;13,14 exista o profetie amenintatoare ,sint doua versete in care Dumnezeu satul de miselia alesilor sai , mai ales a celor numiti , anshe egel -adoratori ai vitelului de aur ,idolul construit de khartoumim -magicienii kabalisti in frunte cu Aron , culmea fratele lui Moise ,ii ameninta ca o sa le faca de petrecanie .Acum urmeaza faza interesanta ,Dumnezeu ii ameninta ca o sa-i omoare dar nu oricum, ci in mahanot hahashmada care in evreieste inseamna nici mai mult nici mai putin decit .. exterminati in lagare de concentrare .
Domnul (El ) mi-a zis ( vorbea cu Moise ) : 9;13;Eu văd că poporul acesta este un popor tare încăpăţînat. 14; Lasă-mă să -i nimicesc (practic inseamna sa-i extermin) şi să le şterg numele de sub ceruri; iar pe tine te voi face un neam mai puternic şi mai mare la număr decît poporul acesta.„

Citirea si traducerea corecta a acestor versete creaza o panica si o groaza in sinagogi cind sint citite ,de acea se evita atingerea acestui subiect .Chiar si amicul meu i-mi mentiona cu jumate de gura sa nu le zic la ashkenazi nimic ,ca se agita prea tare .Deci si in mijlocul evreimii exista discutii aprinse despre ce si cum ,cine a provocat shoa si cu ce motiv ,dar cind se uita cu lupa si cind vad consternati ca planificatorii nenorocirii au fost din neamul lor ,li se topesc genunchii .
Totusi marea lor groaza consta in faptul ca ( zic ei ) ca fara aprobarea lui Dumnezeu nu s-ar fi intimplat nimic si ca ei prin rautatea , lacomia si inselaciunile lor i-au provocat mânia . Evreii se tem de profetiile biblice mai tare ca de orice .
Aceste nenorociri abatute asupra evreilor ar trebui sa ne dea si noua romanilor de gindit ,caci daca se abate asupra noastra o nenorocire de otravire GMO in masa , sau un regim care sa ne sclavizeze ,poate ca l-am mâniat pe Dumnezeu si poate ar fi cazul sa ne pocaim in sac si cenusa de rautatile noastre , de pofta noastra de animale omorite ,de carne , nici o masa fara cadavru pe masa si s-ar putea sa patim ca evreii ,caci se zice din batrini ca omul i-si sapa mormintul cu dintii.
Se mai zice ca atunci cind omul se umileste ,se pocaieste ,atunci Dumnezeu i-l ridica .

3 Comments

 1. depulameaVasile 25 august 2020 la 1:17 pm - Raspunde
 2. Iulian MARES 24 august 2020 la 8:29 am - Raspunde

  Domnule Nick,
  esti tare rau! Asa ceva? Hai, ca incept cu zambetul pe buze saptamana!
  Sa fie doar un banc caustic de Kibuț? Mergand pe similitudinea ca cele mai bune bancuri cu olteni/ardeleni/moldoveni sunt cele facute de ei si despre ei, ma tot gandesc ca este facut de evrei despre evrei! Insa lipseste gheșeftul! Sau, el vine dupa………..un timp, dar inmiit?

 3. Mark 24 august 2020 la 8:01 am - Raspunde

  Autorul nu le prea are cu gramatica romana.Eu stiu ca un articol inainte de publicare este corectat gramatical de redactie si de multe ori respins.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top