Abraxas
22 aprobate

freemacadam@gmail.com
77.111.246.40

 

 

Daca medicina alopata s-ar baza pe dovezi, atunci ar trebui ineluctabil sa dispara, caci este o medicina menita sa inlature simptomele si nu sa vindece durabil o maladie.

Hipocrate la timpul sau alaturi de princiipile enuntate, care si azi dicteaza comportamentul etic al doctorilor (o mai face oare?) ar fi afirmat : “… Iar mancarea (hrana) sa fie medicamentul ce vindeca”.

In Statele Unite si mai mult ca sigur pretutindeni, sistemul de sanatate s-a bazat practic pana in anii 1900 pe medicina homeopata si pe cea naturopata.

Totul a inceput sa se schimbe cand in 1913 John D. Rockefeller a decis sa puna mana pe sistemul medical si sa-l transforme intr-o intreprindere profitabila.

Cum a putut sa faca asta ? Ei bine, corupand sistemul universitar care a inceput de atunci sa predea o medicina distorsionata.
S-a trecut astfel progresiv, de la medicina traditionala, la o medicina alopata creata in Germania care era si cred inca mai este nr.1 in studiul chimiei si care recurge la o infinitate de combinatii moleculare si acte chirurgicale foarte profitabile.

In fapt profiturile incasate astazi de Big Pharma depasesc cu mult, cu foarte mult profiturile incasate in cazul traficului de arme sau de droguri.
Mai ales cand politicieni corupti, platiti gras de-aceeasi Big Pharma, impun populatiei uzul produselor sale, iar jurnalisti nu mai putin corupti descriu homeopatia si naturopatia drept sarlatanisme daunatoare sanatatii.

Cei ce cunosc adevarul se trateaza numai prin homeopatie si naturopatie si nu ma refer aici numai la capetele incoronate ale lumii, care o fac de mai bine de doua sute de ani.
Afirm ca am avut ocazia sa cunosc acum mai bine de 15 ani, prin intermediul sotiei, pe medicul homeopat (e o doamna, nu un domn) al fostei regine a Belgiei, Fabiola, bunica actualului rege. Desi era foarte discreta asupra raportului cu aceasta (evident), a revelat faptul ca consultatiile si tratamentele furnizate erau… gratuite.
As vrea sa va puneti intrebarea de ce.

Numai in cazul cancerului, care este actualmente flagelul nr.1 pe planeta exista cateva tratamente ce afiseaza o rata de vindecare mult mai ridicata decat protocolul citostaticelor inclus in omniprezenta chimioterapie.

Unul dintre ele este terapia Gerson, o terapie nutritionala bazata pe un savant amestec de sucuri de legume, care trebuie ingerat in cantitate serioasa.

Al doilea, terapia Burzynsky – bazata pe dozajul vitaminei B19 – Laetrile (amigdalina) vitamina continuta intr-un procentaj ridicat in samburii de caise.
Doctorul Burzynsky are in prezent propria clinica, dupa multi ani de lupta acerba cu sistemul.

Al treilea, dar probabil cel mai eficace este terapia Hammer.

Terapia Hamer pleaca de la baza faptului ca cancerul (scuzati cacofonia) este un raspuns al organismului la un soc emotional trait in izolare, Hamer studiindu-se pe el insusi dupa un cancer la testicule survenit urmare a pierderii fiului sau – impuscat pentru amuzament se pare de un “nobil” italian tragand de pe yacht-ul sau.

Terapia consista in dialogul psihanalitic, care are ca scop descoperirea acelui soc emotional si a cauzei declansatoare. Tineti-va bine, au existat numeroase cazuri de vindecare spontana !!!

Ca si terapia Hamer, primele doua folosesc si ele exclusiv tratament personalizat, opus sistemului modern de tratament care utilizeaza protocoale legate de simptome pentru toti pacientii.

In ce priveste bolile de inima, va spun din experienta proprie ca nu e deloc amuzant sa-ti bata inima de doua ori sa ia o pauza, apoi din nou de doua ori s.a.m.d.
Atunci am aflat ca respiratia este legata de bataile inimii si ca atunci cand aceasta se opreste si respiratia se taie.
Ce face omul cand vrea sa traiasca si este amenintat ? Se roaga.
M-am rugat la Dumnezeu si Dumnezeu m-a vindecat.
Nu printr-un miracol, desi exista, ci facandu-ma sa descoper o veche practica chinezeasca Qui Gong -ul. Si credeti-ma (sau nu) practica asta e un miracol.
Rata de vindecare ??? 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Este experienta mea si pot spune cu sinceritate ca e adevarat !

Pentru delectarea celor interesati de senzational iata o metoda de vindecare qvasi-instantanee a cancerului la vezica : https://www.youtube.com/watch?v=PZpRP1FV0lE

Si o alta metoda ceva mai “stiintifica” – de fapt este principiul activ al homeopatiei : https://www.youtube.com/watch?v=1w0_kazbb_U – cu traducere in limba romana.