Distinsi prieteni de E-mail,
As dori sa va cer opinia in privinta unui demers public pe care doresc sa-l fac, acum la inceputul campaniei electorale. Cunoastem cu totii si opinia publica a aflat cu mahnire de „marele mincinos marinar” care a dat scris in cateva randuri, ca nu a colaborat cu securitatea. Traian BASESCU, a obtinut prin frauda/minciuna functii importante: ministru, presedinte, europarlamentar, etc. si foloase pecuniare si demnitati, pe masura!
In septembrie 2014, i-am adresat o scrisoare deschisa lui Traian BASESCU, pe atunci, PRESEDINTE, publicata in COTIDIANUL, dar nu a raspuns solicitarii. Atat fostii mei colegi si unii sefi din SRI dar si cativa generali din armata au vrut sa stie de ce l-am provocat la o discutie tv pe Traian BASESCU. Nu le-am spus de ce dar, adevarul este ca doream sa-i aduc cateva xerocopii care circulau pe net privind colaborarea sa cu securitatea si o BIBLIE. Aveam de gand sa-l pun sa jure cu mana pe BIBLIE daca xerocopiile spuneau sau nu ADEVARUL despre apartenenta sa la Departamentul Securitatii Statului. Indiferent de raspuns, i-as fi pus masa tv in cap cu toate consecintele de rigoare. CRED CA IMAGINILE AR FI FACUT INCONJURUL LUMII care ar fi aflat inca din 2014, ceea ce acum CNSAS scoate la iveala: Traian BASESCU este unul si acelasi cu PETROV potrivit Justitiei!
Mi-am amintit ca in „Justitiarul”, Marius Albin MARINESCU a publicat acum cativa ani, un articol despre modul in care col. IGNAT NECHIFOR, fost sef S.J.I. – SRI Sibiu, acum mare general, fost sef serviciu I -DSS, l-a ajutat pe W.K.Iohanis sa ajunga primar si apoi Presedinte, dupa discutia de taina avuta cu ambasadorul german O.S., prin 2000. Nu mai gasesc acel articol si v-as ruga sa mi-l retransmiteti, daca este posibil.
Ideea este URMATOAREA: VREAU SA-I CER/SOLICIT PUBLIC generalului (facut la apelul bocancilor) IGNAT NECHIFOR, sa declare ca WKJ nu a fost lucrat si nu a fost recrutat si nici ca l-ar fi ajutat sa ajunga primar si presedinte. Nu de alta, dar este posibil ca cineva sa scoata , in perioada urmatoare, de sub pres, niscaiva documente. Ca fost ofiter DSS la SIBIU/Medias, apartenenta de care nu m-am dezis niciodata, stiu care era metodologia de lucru a celor care aveau legaturi(rude, prieteni, cunostinte, etc) in occident, asa cum era cazul elevului de liceu /profesorasului W.K.Johanis din anii ’80-89…!!! Poate ar fi cazul ca si CNSAS sa dea un raspuns clar in privinta tuturor candidatilor la functia de Presedinte 2019 pentru a nu mai avea surprize marca „PETROV”.
Astept un minim pdv din partea Dvs.
Stima si pretuire,
M.Rizea, 12.10.2019- orele 20,30 – Ploiesti.