Cacealmaua PSD la votarea tradatorului

de tara MRU sau Cum ordinul

se executa si nu se discuta.

UPDATE: Cacealmaua a functionat

MRU e noul sef al SIE.


UPDATE ora 20:00: Asa cum am pronosticat de dimineata, PSD-ul care a jucat la cacealma, a trimis patru parlamentari PDS plus pe Zgonea si Tariceanu adica in total 6 oameni pentru a asigura cvorumul. La ei s-au adaugat „ecologistul” Cernea care a si simtit nevoia sa se cocoate la tribuna parlamentului pentru a-si arata sustinerea pentru MRU si pentru a cere sanctionarea „celor care nu sunt prezenti in sala”. Adica „ecologistul” Cernea l-a sustinut la cvorum pe „lobbistul-multinationalelor” Ungureanu – „frate cu canadianu’ de la Gold Corporation”. Concluzionand, PSD-ul, a trimis doar atat cat a fost necesar ca sa se asigure ca va fi cvorum. Si a fost : MRU e noul sef la SIE. Iar Cernea a fost cireasa de pe tort care a aratat ca reteaua Soros functioneaza indiferent de locul si partidul unde se afla membri ei.


Cel mai penibil partid in afacerea votarii lui MRU este PSD-ul.

Acesta a primit ordinul pe unitate ca MRU trebuie votat si s-a conformat imediat.

Ce sa faca, ce sa faca insa in public? Cum sa le zica alegatorilor sai ca el se executa ori de cate ori primeste un ordin?

Si mai ales cum sa le spuna ca de data asta a primit ordin ca MRU sa fie ales imediat ca sef SIE.

Si atunci s-a inventat diversiunea UNPR. Caci UNPR e „alt” partid, nu-i asa? Un partid care voteaza intotdeauna „interesul national” – a se citi, un partid care „voteaza intotdeauna, pe fata, ordinul primit pe unitate.”

Ponta a explicat alegatorilor ramasi perplecsi ca protocolul NU PREVEDE pe cine sa voteze UNPR ca sef SIE. V-ati prins? NU PREVEDE. In aceeasi regie, Dragnea a marait putin sa para ca e impotriva. Iar Fanii PSD s-au simtit razbunati de darzul Dragnea. Iar unii entuziasti, chiar spera ca PSD-ul i-o va coace lui MRU.

Numai ca, MRU are destule voturi cu UNPR. PNL, UDMR, minoritati, si cu „cativa independenti” – prin urmare, cacealmeaua iese perfect iar tradatorul MRU va fi ales din nou sef la SIE.

Doar ca trebuia fixata rapid data de vot. Zgonea s-a executat primul, la fel ca la arestarea lui Udrea si desi PSD-ul nu a fost consulat „deloc” de Iohannis, Zgonea a fixat data alegerii lui MRU, de pe o zi pe alta, cu o viteza FULGER, dovada ca nu a fost consultat ci i s-a ordonat. Au marait doar 2-3 PSD-ei care habar n-au ce-nseamna sa primesti un ordin pe unitate, dar smecheria a trecut neobservata in ochii marelui electorat PSD. Mai ales ca Plumb a replicat sec: De ce sa nu votam repede ca sa transam treaba? Asa ca si al doilea hop a fost trecut de PSD.

Dar mai e un detaliu la care PSD-ul trebuie sa se alinieze la ordin. Si-anume sa fie cvorum. Ei aici e aici: caci mai deunazi de frica sa nu pice Ponta la motiunea de cenzura PSD-eii au iesit cu totii din sala.

Numai ca azi nu vor mai putea iesi din sala, caci li s-a dat ordin pe unitate sa faca pe dracu-n patru si sa fie Cvorum. Iar daca nu va fi cvorum, va fi vai de mama lor. Asa ca Dragnea si Plumb le vor spune PSD-eilor sa se duca sau nu in sala dupa cum „le dicteaza constiinta” si sa voteze „contra”. Iar „constiinta” multora dintre ei le va spune „sa se duca” ca sa fie cvorum. Caci daca-i ordin: „cu placere”!

Urata Calceama, Maret Ordin pe Unitate, si din nou un electorat fraierit a o mia oara !

(FLUIERUL)