EDITORIAL AGERO

 

Memorandumul de la Budapesta, pe oala cu lapte a ţărilor semnatare şi racheta sol-sol-Conchita

Maria Diana Popescu, Agero

 

Respins la alegerile europarlamentare pe motiv că nu şi-a numerotat listele cu semnături, dezamăgit şi în lacrimi, activistului român, purtător de moţ indisciplinar, i-a picat cu tronc Conchita Wurst, femeia dotată cu barbă europeană şi cu accesorii ale Sodomei şi Gomorei. Personajul care s-a trezit cu premiul eurovisionului în poală, l-a impresionat nespus pe controversatul deputat, încît i-a întins mîna invitaţiei în România la Gay Pride, pe 7 iunie. Destui maidanezi se împerechează în văzul copiilor pe străzile Bucureştilor. Ei mai lipseau să sodomizeze capitala. Pînă unde au ajuns cu democraţia aceşti Caesari moderni, dornici de macabru! Sugerez domnului deputat să meargă acasă la Conchita. Acolo pot purta o discuţie lejeră, poate ca între fete, îşi pot împleti părul împreună, îşi pot construi trambuline pentru iadul libertinajului de conştiinţă pe care deputatul îl apără. Ar fi dezgustător să vadă o ţară întreagă un deputat pe tocuri. Însă, deputatul merge cu tupeu de gaşcă mai departe. Cere Parlamentului şi Guvernului României ca, pe perioada manifestărilor din cadrul Bucharest Pride, noul GayFest (2-8 iunie 2014), să arboreze pe clădirile lor „steagul curcubeu”, aşa-zisul simbol al drepturilor persoanelor L.G.B.T., la fel ca în Austria, Germania, Olanda et caetera. Curat antiromânesc păgînismul său, scriam în editorialul „Bruxelles-ul salvat de invazia unui măscărici”: http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Bruxellul%20spaima%20de%20rusi%20si%20Pentagonul%20de%20mDP.htm

 

Ţarul Putin se va speria şi vom da de alte belele

 

Evident, deputatul-(r)ateu confundă drepturile omului cu desfrînarea şi imoralitatea. De neînţeles, de ce minţile luminate nu reuşesc un tratament pentru vindecarea comportamentelor sexuale deviante şi de ce nu se iau măsuri drastice de stopare a infestării populaţiei creştine cu microbii Lesbian, Gay, Bisexual şi Transgender (L.G.B.T.). În tratatele medicale, deviaţiile sexuale sînt considerate boli psihice. Rusia a promulgat o lege cu amenzi usturătoare pentru cei care fac propagandă sexuală deviantă printre minori şi în public. Conform Reuters, legea prevede amenzi de 1.300 de euro pentru persoanele fizice care transmit mesaje propagandistice în favoarea minorităţilor sexuale şi pînă la 13.000 de euro pentru organizaţiile care desfăşoară acţiuni de acest tip, motivînd că prin efectul acestora, sănătatea, dezvoltarea morală şi spirituală a minorilor sînt periclitate. Vladimir Putin şi deputatul Vitaly Milonov (iniţiatorul proiectului legislativ), au afirmat că legea dă semnalul corect că „Rusia nu va tolera niciodată dezmăţurile occidentale.” Vai de poporul nostru cu astfel de reprezentanţi fără moralitate, fără credinţă în Dumnezeu, fără respect faţă de valorile creştine. Din Occident au aterizat la noi toate aceste orori şi decadenţe. Ajunge, dragi tovarăşi capitalişti! Nu mai obligaţi poporul să se supună directivelor de distrugere morală şi socială! Poporul român este un popor creştin, un popor sfinţit prin credinţă! Avem şi noi uscăturile noastre, dar iubim morala creştină şi nu ne-am pierdut de-a lungul istoriei credinţa în faţa scursurilor cosmopolite. Ce mai urmează după o aşa libertate şi civilizaţie europeană? Cumva apărarea drepturilor pedofililor şi zoofililor? Dacă, în mod regretabil, Conchita va apărea pe carul alegoric în Bucureşti se va speria de dincolo de Graniţă Ţarul Putin şi vom da de alte belele. Ne-am putea pricopsi cu o rachetă sol-sol-Conchita, doar aţi auzit ce le fac ruşii rătăciţilor de acest gen. Duma de stat a Rusiei a decretat interzicerea extratereştrilor infestanţi în public.

 

Foile memorandumului de la Budapesta, pe oala cu lapte a ţărilor semnatare

 

Nu vedeţi că Rusia şi celelalte puteri ale lumii se joacă pe degete cu tratatele şi graniţele popoarelor? Ţarul este fix intimidat de sancţiunile forurilor europene. Robinetul de gaz e în mîna lui şi cei care îi dau palme acum, la iarnă vor tremura ca varga în case. Să ne amintim în contextul de azi al Europei de Memorandumul de la Budapesta. Statele Unite ale Americii, Rusia, Marea Britanie şi Irlanda de Nord n-au văzut cu ochi buni faptul că, după destrămarea Uniunii Sovietice Ucraina s-a trezit în postura de a fi a treia putere nucleară din lume, fiind posesoarea unor stocuri de arme nucleare mai mari decît ale Angliei, Franţei şi Chinei, împreună. N-au stat prea mult pe gînduri, au pus mînă peste mînă şi-au semnat în decembrie 1994 Memorandumul de la Budapesta, care invita, pardon, impunea Ucrainei renunţarea la armele nucleare sovietice de pe teritoriu în schimbul garantării independenţei, suveranităţii şi frontierelor existente. După ce focoasele nucleare au fost transferate pe teritoriul Rusiei, foile Memorandumului de la Budapesta au fost puse de către ţările semnatare pe oala lor cu lapte, ca să nu aterizeze muştele.

Dreptul de aproba copierea articolelor prezentate in revista AGERO apartine detinatorilor de copy-right (autorul/autoarea) care trebuie contactati si informati in timp util. Orice preluare de texte din revista AGERO (presa, televiziune, radio, net) fără aprobarea autorilor și precizarea sursei *Agero intră sub incidența legii dreptului de autor, fiind considerata furt intelectual și va fi pedepsită penal. Redifuzarea preluării prin alte medii (presă, televiziune, radio, net) trebuie sa indice pe mai departe autorul și AGERO ca sursa originală.  

Cu toate că termenii Memorandumului stipulau obligaţia ţărilor semnatare de a se abţine de la ameninţarea cu forţa sau folosirea forţei împotriva integrităţii teritoriale şi a independenţei politice a Ucrainei, de a se abţine de la constrîngeri economice, S.U.A. şi Rusia continuă să joace alba-neagra. Să dea Dumnezeu să fie pace! Dar tare mă tem că vom plăti derapajele politicii interne şi externe. Prea mult teribilism şi diletantism în comportamentul şi declaraţiile oficialilor români! Conducătorii de la Bucureşti nu mai au strop de demnitate! În momentul în care va zbura primul cartuş din puşca ruşilor, războiul va fi inevitabil, nu numai în Ucraina. Ucrainenii sînt motivaţi de istoria lor. Nu pot uita „Homorodul” şi nici binefacerile, în ghilimele, ale ruşilor. Peste 200 de ani Ucraina s-a aflat sub dominaţia Imperiului Ţarist Rus. Ucraina nu poate uita genocidul prin înfometare, aplicat de Iosif Vissarionovici Stalin între anii 1932-1933, care a  dus la moartea, în condiţii dramatice, a milioane de oameni nevinovaţi. Idem, cu românii din Basarabia.

 

Cu garanţiile americane şi cu cele ruseşti ne putem şterge pe picioare

 

Analiştii americani afirmă că Ucraina este mult mai importantă pentru Moscova, ca loc de naştere a Rusiei,  decît pentru SUA, iar ruşii vor s-o păstreze, nu cu mîinile în sîn. Să-i credem pe analiştii americani, pentru că, iată, pînă şi Eurovisionul a dat cîştig de cauză prestaţiei unui analist. Aceleaşi voci afirmă că, provocare strategică pentru România ar fi să ne protejăm nu împotriva unei acţiuni imediate a Ţarului, ci împotriva unor acţiuni subversive în următorii cinci ani. De parcă, de un sfert de veac, n-am fi victime ale acţiunilor subversive, fie ale Occidentului, fie ale Kremlinului. Altminteri am fi avut economia, cultura şi tradiţia intacte şi-am fi fost una din puterile Europei, aşa cum visează Tăriceanu din boxa pretendenţilor la preşedinţie. Sînt ilegal de naivi aceşti visători politici români! Nu sînt fanul Vestului, nici al Rusiei, nici al Americii, ci un fan al suveranităţii popoarelor, în primul rînd, al suveranităţii poporului român. Luînd în considerare fragilitatea geopolitica a României, înainte de a sări în braţele Ursului sau în cele ale Unchiului Sam, haideţi să privim în istoria Ţării, să vedem cine ne-a fost duşman, cine, prieten! În războiul declaraţiilor dintre Rogozin şi Băsescu a sărit siguranţa de la tabloul celor două tărtăcuţe înfierbîntate. Deşi are doar o praştie, Băsescu şi-a arătat muşchii la Rogozin, în replică, Rogozin, bombardierul. Premierul Ponta bagatelizează ameninţările dintre vicepremierul rus şi preşedintele Băsescu, susţinînd că a fost „un schimb de replici alcoolice”. De acord, dar a venit pe cale de consecinţă a comenzii date de către premier ca avionul rusesc să nu survoleze România. În urma hîrjoanei de cartier dintre cei doi oficiali, ar trebui să fim atenţi vreo 200 de ani de aici înainte cu Rusia, pentru că, la orice ocazie ivită ne va călca zdravăn pe bătături. Rasmunssen ne duce cu zăhărelul că nu sîntem singuri în faţa crizei ucrainene. Şi cu garanţiile americane şi cu cele ruseşti ne putem şterge pe picioare.

 

La orizont, „Primăvara americană”

 

Dacă ne închipuim că  Rusia şi S.U.A. au încetat să-şi exercite influenţa în Ţara noastră ne înşelăm. Haideţi să ne uităm la marile companii şi concerne străine care fac legea pe teritoriul Ţării şi la cine este acum la Putere. În concluzie, revenind la oile şi la ţapii noştri, premierul şi preşedintele se apără unul pe celălalt. Bătălia publică dintre ei e o păcăleală, servită cetăţeanului român turmentat nu de alcool, ci de abundenţa manipulărilor. La fel şi ruperea U.S.L. În speţă, liberalul Ludovic Orban are dreptate: au prea multe rude şi prieteni comuni, aşa că, o mînă spală pe alta. Rămîneţi aproape! Primăvara europeană e pe sfîrşite, dar, la orizont se zăreşte „Primăvara Americană”. Manifestanţii din Washington DC scandează pe străzi: „Arestaţi-l pe Obama!” şi „Obama a pierdut”. Deci, cine a săpat groapa altor state, va cădea sigur în ea!

 

(Acesta este un pamflet. Orice asemănarea cu nume şi personaje reale este pur întîmplătoare, dar de netăgăduit)

 

Maria Diana Popescu, Agero

www.agero-stuttgart.de