CD
15 aprobate
cdimulescu@comcast.net
75.57.36.95
Corect Iudeii nu cred in viata de apoi, in Rai si in Iad, asta explica atitudinea lor temerara de a desfide pe oricine, caci lipseste pedeapsa de a merge in Iad, cat si recompensa educationala de a merge in Rai.
Ei considera ca pana la venirea lui Mesia al lor, al Iudeiilor, nu se intampla nimic, abia dupa venirea lui toti mortii vor invia, vor fi judecati, alaturi de vii, iertati si apoi urcati la cer si fiecare iudeu va avea 2800 de suflete de goy drept sclavi.
Educatia clasica a Iudeiilor era extrem de religioasa si rigida, evreii au fost victimele religiei si a culturii lor drastice si neiertatoare de aceea ei se racoresc si se rezbuna pe noi, pe goym. Un evreu la cheder/scoala elementara, trebuia sa invete Torah scrisa si orala si sa memoreze texte mari si multe din Talmuduri, cel de la Babilon si din cel de la Ierusalim.
Sa nu va mire ca toti vor fi iertati, caci in fiecare an Evreii/Iudeii au sarbotarea Atonement/Reconcilierea sau Yom Kippur, cand are loc Reconcilierea iudeilor cu D-zeu. Ei fac o ruga ca D-zeu sa-i ierte pentru toate promisiunile religioase si nu numai, pe care ei nu le-au tinut si sa fie iertati pentru asta, dar si descarcati, in sensul ca nu mai au obligatia in noul an de a-si mai tine promisiunile fata de nimeni. Asa credinta si un asemenea D-zeu iertator si-ar dori toata lumea. Daca incercati sa cunoasteti mai indeaproape religia Mozaica veti putea intelege mai lesne caracterul evreilor, care dincolo de Torah si Talmuduri au mai venit si cu culte ca Chabad si cu exagerari si elucubratii precum Kabbalah.
De data asta nu aveti ce reprosa lui NicK Cohen, el va raspuns cinstit ca un evreu ateu, care nu respecta libertatea altora de a avea o religie, o credinta, daca el nu are sa nu aibe nimenea.