caroline gunderode
350 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

BANDITII PUSI IN FUNCTII DECISIVE PENTRU A EXTERMINA OMENIREA SI NATURA IN TOATA SPLENDOAREA BOGATIEI EI TREBUIESC URGENT IDENTIFICATI DREPT ASASINII NOSTRI SI TREBUIESC TRATATI CA ATARE .

PRIVITI CE FACE DRAGHI CU PRESA DIN ITALIA CA S-O STRANGULEZE, BLOCAND TOTI JURNALISTII LIBERI SI INDEPENDENTI PRIN CALOMNIE, STAMPILANDU-I DREPT

„AGENTI AI RUSILOR”

EXACT CA IN ROMANIA !!!

CACI LUCREAZA ACELEASI FORTE ZISE „STAT PROFUND”, DE FAPT COMANDATE SI SINCRONIZATE DE LA UN SINGUR CENTRU !

DAR DRAGHI NU-I ETERN !!!
ITALIENII SE PREGATESC DE LUPTA !

Publicatia:
La Cruna dell’Ago
di Cesare Sacchetti

Titlul articolului :

Le liste di proscrizione del COPASIR: il colpo di coda dello stato profondo italiano
5 Giugno 2022 Cesare Sacchetti 11 Commenti

traducere:

Interdicțiile de pe lista COPASIR : lovitura codificata data de statul profund italian
5 iunie 2022 Cesare Sacchetti 11 comentarii
19110019
de Cesare Sacchetti

În această dimineață, deschid Corriere și aflu că COPASIR , prezidat de Adolfo Urso FDI, a întocmit un fel de listă de interdicții a jurnaliștilor considerați „agenți ai Moscovei”. Printre numele indicate în raport se numără a mea și sunt reprezentat ca un „cunoscut jurnalist și difuzor de dezinformare”. Există acum câteva fapte serioase de subliniat cu privire la această relație.

Prima, și cea mai senzațională, este că COPASIR a încălcat în mod expres mandatul care i-a fost atribuit. Sarcina COPASIR nu este de a stabili cine, conform standardelor lor inversate, furnizează informații corecte și cine nu. Sarcina COPASIR este de a supraveghea activitatea serviciilor secrete italiene, conform legii cu care a fost înființat acest comitet, 124 din 2007.

Dacă, de exemplu, comisia și-a făcut treaba, ar fi trebuit să facă lumină asupra rolului jucat de serviciile din Spygate în octombrie 2016.

en ell’Italiagate în noiembrie 2020. Nu pare că COPASIR se dedică la ceea ce ar trebui să facă din moment ce actualul președinte, Urso, a autorizat acest raport care încalcă prerogativele comitetului.
Al doilea fapt, nu mai puțin grav decât primul, este că un organism parlamentar vizează jurnaliști liberi și independenți acuzându-i că „sunt agenți ruși”, nu numai fără a avea un minim de dovezi în acest sens, ci de fapt lansând un atac foarte serios asupra presa liberă, nu cea mainstream, desigur.

Ne întrebăm unde în toate acestea este ordinul jurnaliştilor care nu spune nimic în faţa acestei încălcări fără precedent şi grave pe care tocmai a comis-o COPASIR împotriva diverşilor jurnalişti, trecuţi pe listele de interzicere de acest organ parlamentar. Evident, se mai întreabă unde se află șeful statului, premierul și însuși Parlamentul, care ar trebui să fie vigilenți pentru a împiedica COPASIR să depășească limitele mandatului său.

Apoi, când te uiți la compoziția COPASIR, observi că toate sunt acolo. Controlerele sunt controlate și invers. Consider acest act al COPASIR drept capătul din spate al unui sistem politic ajuns la ultima etapă. Legislatura se apropie de final. Guvernul Draghi nici măcar nu se ştie dacă va supravieţui verii . Va exista pe viitor ocazia de a investiga numeroasele încălcări ale legilor și ale Constituției care s-au comis în ultimii doi ani, printre care de remarcat și acest ultim ordin al COPASIR.

Acest blog este susținut de donații de la cititori. Dacă doriți să ajutați și la informații gratuite, faceți clic mai jos.

← Masacrul Capaci treizeci de ani mai târziu: atacul Noii Ordini Mondiale asupra ItalieiLista COPASIR: dovezi tehnice ale unei noi opoziții false →
11 gânduri despre „ Listele de interdicții ale COPASIR: reacția statului profund italian ”

https://lacrunadellago.net/2022/06/05/le-liste-di-proscrizione-del-copasir-il-colpo-di-coda-dello-stato-profondo-italiano/