CD
6 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95
CD
6 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

PROTOCOMUNISMUL SI NOUA ORDINE MONDIALA
Agregat de CD

Motto:
„NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare, pentru purificare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.” ~ Alice Bailey

Toate revolutiile de la cea franceza incoace, iar umanitatea a avut parte de cateva mari revolutii in aceasta perioada, toate, dar toate, au fost si mai sunt anti Crestine, eliminarea Crestinismului fiind necesara pentru fiecare noua etapa a edificarii GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

Inceputul organizat al NOVUS ORDO SECLORUM

Johann Adam Weishaupt (n. 1748 – d. 1830) a fost un filosof german, profesor de drept civil și mai târziu de drept canonic și fondator al societatii secrete „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, ulterior devenita “Illuminati”. Societatea a fost fondata la 1 Mai 1776 in Electoratul de Bavaria, Weishaupt a adoptat numele de „Fratele Spartacus” în cadrul ordinului. El a fost ulterior inițiat în loja masonică „Theodor zum guten Rath”, la München în 1777.
Caracterul real al societății a fost o rețea elaborată de spioni și contra-spioni. Fiecare celulă izolată de inițiați raporta unui superior, pe care nu îl cunoșteau: o structură de grup masonic care a fost adoptată efectiv de unele grupuri ulterioare.

El a folosit Francmasoneria pentru a recruta pentru propria sa societate cvasi-masonică, cu scopul de a „PERFECȚIONA NATURA UMANĂ” prin reeducare pentru a realiza un stat comun cu natura, eliberat de guvern și religie organizată. Prezentându-și propriul sistem ca masonerie pură, Weishaupt și Adolph Freiherr Knigge, care și-au organizat structura rituală, au extins foarte mult organizația secretă. Independența de gândire și de judecată cerute de Kant a fost împiedicată în mod specific de regulile și reglementările Ordinului Illuminati. Iluminarea are loc aici, dacă are loc, tocmai sub conducerea unui alt superior și anume sub cea a „Superiorilor Ordinului”.
A fost o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx sau „Decembristii” lui Cernisevski – din acest punct de vedere Weishaupt este poate cel mai influent om al secolului XIX.
Doctrina lui, NOVUS ORDO SECLORUM, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.
Tintele sale au fost foarte precise si au ramas ca un tipar al miscarilor de masa ce au urmat si au mai influentat si ideologii ulterioare.
1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;
2) Abolirea proprietatii private;
3) Abolirea drepturilor de mostenire;
4) Abolirea patriotismului;
5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);
6) Abolirea CRESTINISMULUI!

Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi.
La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu.
Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten: „Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.”

Finantatori si dezvoltatori

“Dati-mi controlul banilor unei natiuni si nu-mi mai pasa cine ii face legile” ~ Mayer Amschel Rothschild

Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), este fondatorul imperiului bancar Rothschild, care a determinand explozia revolutiei industriale, a influentat dezvoltarea economica pe baza folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar mondial, a influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, a pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc.
La 1 mai 1776, Mayer Amschel isi schimba numele in ROTHSCHILD, ceea ce inseamna Scutul rosu, ce coincidenta in acelasi an este fondata si Societatea Iluminati, iar mai tarziu culoarea rosie va devein culoarea Comunismului.
La sfarsitul secolului XIX controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati si de prieteni mai putin vizibili publicului, din organizatiile oculte. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus mai tarziu bazele lui Federal Reserve.

De acest imperiu au avut grija fii sai :
Salomon Mayer (1774-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria, care a determinat dezvoltarea economica a Austriei.
Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England, casatorit cu o ruda a lui Karl Marx[ asta explica cum karl Marx a gasit refugiu in Anglia, dupa ce toate tarile vesteuropene ii refuzasera azilul politic]. In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula, a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului. De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat, Reuter. Au finantat tabara anti Napoleon.
Folosindu-se de sistemul propiu de comunicatii si de influenta, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca francezii ar fi castigat batalia la Waterloo, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe mai nimic tot ce era de valoare. La scurt timp stirea adevarata a venit, insa era prea tarziu jucurile fusesera facute si castigate déjà. Astfel averea lor a crescut enorm. La scurt timp Bank of England era deja in mana familiei Rothschield. A mai lucrat de asemenea cu guvernul prusac si cel spaniol.
Fiul lui Nathan Mayer, Lionel de Rothschild (1808-1879), a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez. A investit masiv in Franta. Fiul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892. Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud cu aur si diamante.
Calmann (Carl) Mayer (1788-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Naples (Napoli).
James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France. A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala. La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei.
A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.

Au sutinut, initiat si finantat revolutiile 1848, Bolivariene din America de Sud, Garibaldi, bolsevica, nazista, sexuala (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia.
Au stipendiat socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Dar in fapt cei care au castigat financiar din ambele sisteme au fost tot ei prin cele trei agentii de rating. Masele au fost atrase de perspectivele liberaliste si s-au alaturat ideologiilor anti crestine sperand la un sistem stabil, egalitar cu fata umana.

ELITELE FINANCIARE au creat Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, Comisia Trilaterala, au generat razboaiele mondiale pentru a veni apoi cu solutiile salvatoare: Liga Natiunilor si ONU, ca etape ale viitorului GUVERN MONDIAL, au creat instrumentele financiare necesare in aceste etape: BANCA MONDIALA, FMI, au creat crizele economice, au format Uniunea Europeana.

La sfarsitul secolului IXX si inceputul secolului XX ia avant Theosophical Society si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca New Age, initiate de personaje cu o puternica influenta asupra societatii contemporane precum Madame Blavatsky, Alice Bailey, Aleister Crowley.
Revolutiile Democratice ale secolului XIX au lansat cu sprijin mason feminismul intellectualist.

Feminismul inelectualist si spiritist
Este de-a dreptul halucinant sa constati ca teoriile absurde avansate de niste femei ne educate si instruite pentru sarcini ideologice, pornind de la manopere spiritiste au inspirit si influentat si inca mai influenteaza nu numai publicul acelei vremi dar si revolutionarii de mai tarziu.
Helena Petrovna Blavatsky (1831-1891) – rusoaica cunoscută sub numele de Madame Blavatsky, a dezvoltat un interes pentru ezoterismul occidental, iar în 1849 s-a angajat într-o serie de călătorii prin lume, vizitând Europa, Americile și India. Ea a susținut, de asemenea, că în această perioadă a întâlnit un grup de adepți spirituali, „Maeștrii Înțelepciunii Antice”, care au trimis-o în Shigatse, Tibet, unde au instruit-o să dezvolte o înțelegere mai profundă a sintezei religiei, filosofiei și științei. Atât criticii contemporani, cât și biografii de mai târziu au susținut că unele sau toate aceste vizite străine au fost fictive și că ea a petrecut această perioadă în Europa. În 1875, Blavatsky a co-fondat Societatea Teosofică împreună cu Olcott și William Quan Judge.
Madam Blavatsky a avut legaturi apropiate cu ritul scotian masonic – Albert Pike.
Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center, au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler.
Nascuta la Yekaterinoslav, in imperiul rus, emigreaza in 1873 in New York si incepe o “cariera“ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate, levitatie, telepatie si altele din zona paranormalului.
In 1875 fondeaza Theosophical Society.

Foto : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Ts_seal.gif
Da click mai sus sa vezi poza cu insemnele teosofice ce includ zvastica, steaua lui David, crucea Ioanita si sarpele circular.
A vizitat India, inainte de a se stabili in Germania in 1886 unde scrie o mare parte din “Doctrine Secrete”, o lucrare plina de teorii rasiste, ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului.
Din Theosophical Society pornesc doua ramuri ale unei malefice unitati in diversitate: New Age – Alice Bailey si Thule Society.
Thule Society (Rudolf Steiner, Rudolf Sebottendorff (mason), Philipp Stauff, Anton Drexler, Rudolf Hess) din Germania, a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler.

Foto: http://morb.files.wordpress.com/2007/02/thule-gesellschaft_emblem.jpg
Da click mai sus sa vezi sigla societatii Thule cu zvastica in mijlocul soarelui, cu pumalul si frunzele de stejar.

Blavatsky a fost o figură controversată în timpul vieții sale, susținută de suporteri ca un înțelept luminat, dar batjocorită ca șarlatan de critici. Doctrinele ei teosofice au influențat răspândirea ideilor hinduse și budiste în Occident, precum și dezvoltarea curenților ezoterici occidentali precum ariozofia, antroposofia și Mișcarea New Age.

Alice Bailey (1880–1949), este initiatoarea amplei miscari New Age, continuatoarea miscarii ideologice “ Theosophical Society” ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky. Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.
Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni, din zona Tibetului, furand idea de la Madame Blavatski, cu acei “Maiestri ai Intelepciunii Antice” A promovat ideea ca Lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi, iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei NOI ORDINI MONDIALE ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie.

La 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase inca in razboi, a fost schitata conventia “ATLANTIC CHARTER”, cu ocazia Conferintei Atlantice (nume de cod Riviera), la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul Conferintei Atlantice se specifica necesitatea unei “NOI ORDINI MONDIALE.
ATLANTIC CHARTER este adevarata biblie ce da forma pentru majoritatea tratatelor si statutelor organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) care sau infiintat dupa cel de al doilea razboi mondial,
In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:
„NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, a petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor. Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”
„NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”
„NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti”
„In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „
„NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

In textul de mai sus se regasesc si se pot usor distinge lozicile si sloganele propagandistice ale comunismului pe care unii dintre noi l-am trait lozinci care promit aceleasi desertaciuni ca si lozincile comunismul bolsevic.

La indicatia lui Alice Bailey in cladirea ONU se afla o camera de meditatie, unde masonii se aduna inaintea sedintelor generale.
Un fel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation. Este o invocatie folosita si de miscarea New Age UFO.

Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de meditatie amintita mai sus si careia ii face o pioasa propaganda.

Cuvinte de lauda adresate camerei de meditatie, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.
Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de luciferi este Robert Muller (1923- 2010). Asistent al Secretarului General timp de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le trasa, era plin de idei despre guvernarea mondiala. Recunostea ca era influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“…
Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.
Banca Mondiala este intemeietoarea companiei Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust ce este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia acestei organizatii, in cladirea ONU se afla o camera de meditatie, asa cum a dorit-o Alice Bailey.
Foto : http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/un01_05.jpg
Dati click mai sus sa vedeti Camera de Meditatie.

Avertizari in avans

“Foarte multi oameni vor uri NOUA ORDINE MONDIALA si vor muri protestand impotriva ei.”~ H.G. Wells, The New World Order (1939)

H G Wells era un om al SISTEMULUI SUBTERAN – Deep Government, un sistem flexibil care a creat mereu “alternative”, teorii si grupuri de actiune ce erau foarte eficiente impotriva sistemului natural de stat. Wells nu a fost doar futurolog si autor SF de succes, ci si unul din cei mai vocali promotori ai eugeniei. Ca si iubita lui, evreica Margaret Sanger, care incepand cu 1923 primea fonduri masive din partea familiei Rockefeller in scopul propagarii conceptului Malthusian.

James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:
“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”

Sa ne amintim si de dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, ce avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:
“Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer, ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca. Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre.”

Guvernatorul Nelson Aldrich Rockefeller (New York), într-un articol intitulat „O chemare la construirea unei noi ordini mondiale” – New York Times, Feb. 1962:
“Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna în practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala.”

Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:
“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din aprilie 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.”

David Rockefeller la 5 iunie 1991, spunea cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg Group:
„Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala.”
“Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”

George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:
“Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.”

George Soros, despre actuala criza:
“Aş putea declara în mod oficial că aceasta este o criză care se diferenţiază în mod categoric de celelalte, este cea mai mare criză cu care ne-am confruntat până acum şi cu siguranţă va avea repercusiuni de lungă durată.
Este finalul unei ere şi se vor întâmpla multe transformări. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă.”

In concluzie:

Era necesara o mega criza … iar aceasta deja a inceput odata cu cea financiara, dar de fapt este vorba despre un cumul de crize ce va mai include: foamete, pandemii, schimbari climatice, ample miscari de strada, razboi. Pentru ca doar asa se pot controla masele, ca apoi sa le poti prezenta “solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.
Se reia la indigo shema veche a revolutiilor, franceza, cea bolsevica, razboaiele mondiale. Aceste crize au fost atat de mari si grele, incat lumea terifiata a acceptat “solutiile” prezentate, in fapt erau pasi in edificarea GUVERNULUI MONDIAL.

Suntem martorii ultimului pas, al pregatirii Ultimei Mari Revolutii, cea care vrea sa zguduie lumea pe care o stim din temelii, sa rastoarne total si iremedial valorile pe care le cunoastem, sa mature din calea ei structurile si organizatiile existente.
Deja, s-a declansat faza finala a unei revolutii continue ce a inceput acum peste 200 de ani si al carui efect se doreste a fi instaurarea NOII ORDINI MONDIALE, NOVUS ORDO SECLORUM si a unui GUVEN MONDIAL.
Iar acest ultim capitol se pare a fi cel mai cumplit si sangeros din intreaga istorie a omenirii si depinde de noi daca ii lasam sa-si faca planurile care ne sunt atat de bine cunoscute acum si pe care le putem rasturna daca nu ramanem doar martori ci luptam impreuna.
Surse: https://en.wikipedia.org
https://saccsiv.wordpress.com