CD
419 aprobate

denitsoc@gmail.com
66.71.243.131

 

ISRAELUL UIMIT DE NEO-NAZIȘTII UCRAINENI(?)
de Thierry Meyssan

Prezența organizată de stat a neo-naziștilor în cadrul armatei ucrainene nu este anecdotică, chiar dacă nu este posibilă cuantificarea acesteia într-un anumit fel. Pe de altă parte, este ușor să le numărăm victimele. În indiferența generală, au ucis 14.000 de ucraineni în opt ani. Această situație este una dintre cauzele intervenției militare ruse în Ucraina.
Israelul se confruntă pentru prima dată cu ceea ce nu și-ar fi putut imagina niciodată: sprijinul protectorului său american pentru inamicul său istoric, nazismul.

Israelul se confruntă cu o problemă neașteptată în criza ucraineană: este adevărat, așa cum susține Moscova, că țara se află în mâinile unei „bande de neo-naziști” finanțată de evreii ucraineni și americani?
Dacă da, este o datorie morală ca Tel Avivul să-și clarifice poziția față de evreii care îi sprijină pe naziști, indiferent de orice poziție cu privire la criza ucraineană.
Întrebarea este cu atât mai crudă cu cât puținii evrei americani care susțin sau instrumentalizează grupările naziste ucrainene sunt un mic grup de câteva sute de oameni, Strausienii, care se află acum la putere în cercul imediat al președintelui Joe Biden.

CE REPREZINTĂ NEO-NAZIȘTII UCRAINENI?
În februarie 2014, „Revoluția demnității”, cunoscută și sub numele de „EuroMaidan”, a fost o schimbare de regim sponsorizată de Straussiana Victoria Nuland, asistent al secretarei de stat Hilary Clinton și John Kerry. În acest context, un grup de susținători huligani ai clubului de fotbal Harkov, „Secta 82”, au ocupat sediul guvernoratului regiunii și i-au bătut pe angajații fostului regim.

Devenit ministru de Interne, Arsen Avakov, care a fost guvernator al Harkovului în timpul fostului regim și unul dintre organizatorii Euro 2012, a autorizat formarea unei forțe paramilitare de 12.000 de oameni, în jurul huliganilor din „Secta 82” pentru a apăra „revoluția”.
La 5 mai 2014, „Batalionul Azov” sau „Corpul de Est” a fost format oficial sub comanda lui Andriy Biletsky.
Acesta din urmă, cunoscut sub numele de „Führerul Alb”, este un teoretician al nazismului. El a fost liderul „Patrioților Ucrainei”, o grupare neonazistă care a sprijinit o Ucraină Mare și a fost violent anticomunistă.

Andriy Biletsky și Dmitro Yarosh au fondat împreună „Sectorul dreapta”, care a jucat rolul principal în Piața Maidan în 2014. Această structură deschis antisemită, homofobă, a fost finanțată de nașul mafiei ucrainene, miliardarul evreu Ihor Kolomoysky. Pe plan internațional, „sectorul de dreapta” se opune violent Uniunii Europene și intenționează în schimb să formeze o alianță a statelor din Europa Centrală și Baltică, Intermariumul. Acesta este, de asemenea, proiectul Strausienilor care, de la raportul Wolfowitz din 1992, consideră că Uniunea Europeană este un rival mai periculos pentru Statele Unite decât Rusia.
Vă amintiți de convorbirea telefonică interceptată dintre doamna Nuland și ambasadorul SUA, în care ea a exclamat : „fuck the European Union” (sic).
Dmitro Yarosh este un agent al rețelelor NATO care au organizat un congres anti-rus la Ternopol în 2007 cu emirul Doku Umarov, sub ochii vigilenți ai Victoriei Nuland, care era ambasadorul SUA la NATO la acea vreme. Yarosh a adunat neo-naziști din toată Europa și islamiști din Orientul Mijlociu pentru a duce jihadul în Cecenia împotriva Rusiei. Mai târziu, el a fost liderul „Tridentului lui Stepan Bandera” (cunoscut și sub numele de „Tryzub”), un mic grup care glorifica colaborarea ucrainei cu naziștii.

Potrivit lui Stepan Bandera, ucrainenii autentici sunt de origine scandinavă sau proto-germanică, din păcate, s-au amestecat cu slavi, rușii, pe care trebuie să-i lupte și să-i domine. La sfârșitul anului 2013, oamenii lui Yarosh și tinerii unui alt grup nazist au fost instruiți în lupte de stradă de către instructorii Nato din Polonia.
Până în vara anului 2014, Batalionul Azov includea deja toate aceste grupuri neonaziste, dar nu numai pe ele. Ei au fost trimiși să lupte împotriva rebelilor din Donețk și Lugansk, lucru pe care l-au făcut cu plăcere.

Salariul lor a fost majorat la mai mult de două ori mai mare decât cel al soldaților obișnuiți. Batalionul a luat orașul Marinka din autoproclamata Republică Populară Donestk, unde au masacrat „separatiștii”.
În septembrie 2014, guvernul interimar a însărcinat Garda Națională să absoarbă Batalionul Azov și să-i scoată din ținută pe unii lideri naziști.

În alegerile din octombrie 2014, doi foști lideri naziști ai Regimentului Azov, Andriy Biletsky și Oleh Petrenko au fost aleși în Rada (Adunarea Națională). În timp ce „führerul alb” stătea singur, Petrenko s-a alăturat grupului parlamentar care îl susținea pe președintele Petro Poroșenko. Batalionul Azov a devenit apoi Regimentul Azov al Gărzii Naționale.

În martie 2015, ministrul de Interne (încă Arsen Avakov) a negociat cu Pentagonul pentru instruirea militară care urmează să fie acordată de forțele speciale americane Regimentului Azov, ca parte a Operațiunii Fearless Guardian. Dar imediat reprezentanții John Conyers Jr. (democrat, Michigan) și Ted Yoho (republican, Florida) au denunțat acest lucru ca pe o nebunie. Ei au susținut că înarmarea islamiștilor din Afganistan a făcut posibilă formarea al-Qaeda și răspândirea terorismului.

Ei și-au convins colegii că Statele Unite nu pot instrui neo-naziștii fără a risca consecințele. Prin urmare, congresmenii au interzis Pentagonului să urmărească și să înarmeze Regimentul Azov cu lansatoare de rachete (MANPAD) în timpul votului asupra bugetului apărării [1]. Cu toate acestea, Pentagonul a revenit la acuzație și a reușit să retragă amendamentul. [2], provocând proteste din partea Centrului Simon Wiesenthal.

În această perioadă, senatorul John McCain (republican, Arizona), un susținător al dușmanilor Rusiei, după ce a menținut legături cu liderii Al-Qaeda și Daesh în Libia, Liban și Siria [3], a vizitat o unitate a Regimentului Azov, Dnipro-1. El i-a felicitat călduros pe acești bravi naziști care sfidează Rusia.
În acest moment, Regimentul Azov a recrutat din străinătate. Ei au venit din toate colțurile Vestului, inclusiv Brazilia, Croația, Spania, Statele Unite, Franța, Grecia, Italia, Slovacia, Republica Cehă, Scandinavia, Regatul Unit și Rusia.

Cu toate ca Acordul de la Minsk, care este garantat de Germania și Franța, interzice în mod oficial autorităților de la Kiev să angajeze mercenari străini. Regimentul Azov a organizat, de asemenea, tabere de tineret pentru 15.000 de adolescenți și asociații pentru civili, astfel încât întregul Regiment era format din aproximativ 10.000 de oameni și cel puțin de două ori mai mulți „simpatizanți”.

Andriy Biletsky a putut declara că misiunea istorică a Regimentului a fost de a uni „rasele albe ale lumii într-o ultimă cruciadă pentru supraviețuirea lor… o cruciadă împotriva subhumanilor conduși de evrei”.
Două rapoarte ale prințului Zeid Raad al-Hussein, în calitatea sa de Înalt Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, menționează crimele de război comise de Regimentul Azov [4].

În 2017, o delegație oficială a Nato, inclusiv ofițeri din Statele Unite și Canada, s-a întâlnit oficial cu Regimentul Azov.
Un număr foarte mare de instituții media au dedicat rapoarte grupurilor neonaziste ucrainene. Toți, fără excepție, au fost îngroziți de ideologia și violența Regimentului Azov.

De exemplu, Huffington Post a avertizat împotriva complacerii politicienilor ucraineni într-un articol intitulat: „Notă pentru Ucraina: Opriți vărsarea recordului politic” [5].
În 2018, FBI a intrat din nou în conflict cu CIA. De data aceasta, neo-naziștii americani s-au antrenat cu Regimentul Azov și s-au întors să comită violențe pe teritoriul SUA. Inamicul din interior, Mișcarea Rise Above (RAM), a fost antrenat de CIA în Ucraina [6].

După atacurile de la Christchuch (Noua Zeelandă), care au ucis 51 de persoane și au rănit 49 în octombrie 2019, 39 de membri ai Camerei Reprezentanților din SUA au scris Departamentului de Stat pentru a cere ca Regimentul Azov să fie etichetat drept o „organizație teroristă străină” (FTO), deoarece teroristul neo zeelandez frecventase organizația ucraineană.

În 2020, miliardarul Erik Prince, fondatorul armatei private Blackwater, a semnat diverse contracte cu Ucraina. Unul dintre aceste contracte i-a dat autoritatea de a supraveghea Regimentul Azov. Prințul spera să preia în cele din urmă controlul asupra industriei ucrainene de armament moștenite de la Uniunea Sovietică [7].

Pe 21 iulie 2021, președintele Zelenski a promulgat o lege privind „popoarele indigene”. Recunoaște exercitarea drepturilor omului și a drepturilor civile și a libertăților fundamentale numai pentru ucrainenii de origine scandinavă sau germanică, dar nu și pentru cei de origine slavă. Aceasta este prima lege rasială adoptată în Europa în 77 de ani.

La sugestia Victoriei Nuland, la 2 noiembrie 2021, președintele Volodimir Zelenski l-a numit pe Dmitro Yarosh în funcția de consilier al comandantului-șef al forțelor armate ucrainene, generalul Valerii Zaluzhnyi, cu sarcina de a pregăti atacul asupra Donbasului și Crimeii. Este important să rețineți că Yarosh este nazist, în timp ce Victoria Nuland și Volodimir Zelenski sunt evrei de origine ucrainiana.
În opt ani, de la schimbarea regimului la operațiunea militară rusă neo-naziștii din Ucraina au ucis cel puțin 14.000 de ucraineni.

PROVOCAREA MORALĂ A ISRAELULUI
Președintele Zelenski i-a răspuns omologului său rus, care a denunțat-o ca pe o „adunătură de neo-naziști” aflați la putere la Kiev, că este imposibil pentru că el este evreu. Deoarece acest lucru nu a fost suficient, în a șasea zi a conflictului, el a acuzat Rusia că a bombardat memorialul Babi Yar, unde 33.000 de evrei au fost masacrați de naziști. Nu numai că nu-i susținea pe naziști, dar rușii le ștergeau crimele.

Fără să mai aștepte, Memorialul Yad Vashem, instituția israeliană care păstrează memoria „soluției finale a problemei evreiești” naziste, a emis o declarație furioasă. Mi s-a părut revoltător pentru israelieni că Rusia va compara extrema dreaptă ucraineană cu naziștii din Shoah și cu atât mai mult cu cât va bombarda un loc al memoriei.

Apoi, jurnaliștii israelieni au mers la locul crimei pentru a afla că nu a fost niciodată bombardat. Președintele ucrainean a mințit. Apoi, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Preskov, a invitat Memorialul Yad Vashem să trimită o delegație în Ucraina pentru a vedea singuri, sub protecția armatei ruse, despre ce vorbește președintele Putin.

A urmat o mare tăcere. Ce se întâmplă dacă Kremlinul, la fel ca Centrul Simon Wiesenthal, spunea adevărul?
Ce se întâmplă dacă evreii Straussieni din Statele Unite, liderul evreu ucrainean Ihor Kolomoysky și angajatul său președintele evreu Volodimir Zelenski lucrau cu naziști adevărați?

Imediat, premierul israelian, Naftali Bennett, a mers la Moscova și l-a primit pe cancelarul Scholtz la Tel Aviv, apoi l-a sunat pe președintele ucrainean, a cărui rea credință era evidentă pentru toți.

Prezentată ca o altă încercare de pace, această călătorie a fost, de fapt, menită doar să afle dacă Statele Unite se bazau sau nu pe naziști adevărați.

Confuz de constatările sale, Bennett l-a sunat pe președintele Putin, pe care îl părăsise cu o zi înainte. De asemenea, el a sunat la mai mulți șefi ai statelor membre nato.

Ar fi de dorit ca Naftali Bennett să facă public ceea ce a verificat, dar este puțin probabil. El ar trebui să deschidă un dosar uitat, cel al relațiilor dintre anumiți sioniști și naziști.
Atunci, de ce a insistat David Ben Gurion că Ze’ev Jabotinsky, fondatorul sionismului revizionist, a fost un fascist și, eventual, un nazist?
Cine au fost evreii care, înainte de venirea la putere a lui Adolf Hitler, au salutat călduros o delegație oficială a partidului nazist, NSDAP, în Palestina în timp ce practica pogromurile în Germania?

Cine a negociat acordul de transfer din 1933 (așa-numitul „Acord de la Haavara”) și a menținut un birou la Berlin până în 1939?
Cum a devenit jumătate evreul Vollrath von Maltzan purtătorul gazului Zyklon B în lagărele morții?
Atâtea întrebări pe care istoricii le lasă de obicei fără răspuns.

Și astăzi, este adevărat, așa cum susțin mulți martori, că profesorul Leo Strauss i-a învățat pe studenții săi evrei că trebuie să-și construiască propria dictatură, folosind aceleași metode ca și naziștii, pentru a se proteja de un nou Shoah?

În mod evident, Naftali Bennett nu a intrat în narațiunea Ucraina/NATO. El a spus că președintele rus nu teoretizează un complot, nu a fost irațional și nu suferă de boli psihice.
Dimpotrivă, când a fost întrebat despre sprijinul statului evreu, președintele Zelenski a răspuns: „Am vorbit cu prim-ministrul Israelului. Și vă spun sincer, iar acest lucru poate părea puțin jignitor, dar cred că trebuie să o spun: relațiile noastre nu sunt rele, nu sunt deloc rele. Dar relațiile sunt testate în astfel de momente, în cele mai dificile momente, când este nevoie de ajutor și sprijin. Și nu cred că el [Bennett] este înfășurat în steagul nostru.
Israelul ar trebui să se retragă din conflictul ucrainean. Dacă se răzgândește brusc și intră într-o luptă cu Washingtonul, veți ști de ce.

Note:
[1] «Us House Pass 3 Amendments By Rep. Conyers To Defense Spending Bill To Protect Civils From Dangers Of Arming and Training Foreign Forces», John Conyers, Jr., June 11, 2015.
[2] «Congresul a eliminat interdicția de finanțare a neo-naziștilor din proiectul său de lege privind cheltuielile de sfârșit de an», James Carden, The Nation, 14 ianuarie 2016.
[3] „John McCain, dirijor al „Primăverii arabe” și al califului”, de Thierry Meyssan, Rețeaua Voltaire, 18 august 2014.
[4] Raport privind situația drepturilor omului în Ucraina, 16 noiembrie 2015-15 februarie 2016 și Raport privind situația drepturilor omului în Ucraina, 16 februarie-15 mai 2016, Oficiul Înaltului Comisar al Organizației Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului. februarie și noiembrie 2016.
[5] «Notă către Ucraina: Stop Whitewashing the Political Record», Nikolas Kozloff, Huffington Post, 25 martie 2015.
[6] SUA vs Robert Rundo, Robert Boman, Tyler Laube și Aaron Eason, districtul central al Californiei, 20 octombrie 2018.
[7] «Exclusiv: Documentele dezvăluie planul de 10 miliarde de dolari al lui Erik Prince de a face arme și de a crea o armată privată în Ucraina», Simon Shuster, Ora, 7 iulie 2021.

Surse: https://www.voltairenet.org/article215891.html

NT am adaugat un semn de intrbare la titlul articolului pentru ca toata lumea stia ce se intampla in Ukraina si tocmai Israelul cu 3 servicii celebre de spionaj/inteligence nu stia nimic?
Apoi ,pusi in fata faptului cu toate datele in mana Naftali refuza se ia o atitudine certa si pirueteaza ca o balerina ebrietata de muzica/vodka ucrainiana.

Traducere: CD