Își dau arama pe față! Teoria marxistă a luptei / a urii de clasă a ucis zeci de milioane de persoane.

2018-04-18T13:50:26+03:0018 aprilie 2018|Textele altora|

Președintele Comsiei Europene, acuzat că sfidează milioanele de victime ale comunismului. Juncker va dezveli statuia lui Karl Marx

FacebookTwitterg+Email
Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a fost acuzat că ignoră peste 100 de milioane de victime ale comunismului după ce presa a anunțat că va participa la dezvelirea unei statui a lui Karl Marx și la o expoziție dedicată părintelui comunismului.
Președintele Comisiei Europene este așteptat să ia parte, pe 5 mai, la deschiderea unei expoziții a părintelui comunismului, în orașul său natal Trier, pentru a marca 200 de ani de la nașterea lui Marx, relatează express.co.uk.
Evenimentul include și dezvălirea unei statui finanțate de guvernul chinez în cinstea celui care a creat o ideologie distrugătoare care a dus la crime în masă și la întemnițări în lagăre comuniste în întreaga lume.
De asemenea, teatrul și universitatea din Trier vor organiza o dezbatere în care se va căuta răspunsul la întrebarea în ce măsură „gândirea comunistă” ar putea fi folosită ca armă împotriva extremismului de dreapta de azi.
Decizia lui Juncker a generat polemici aprinse în Marea Britanie și în întreaga Europă, în special în fostele țări est-europene, unde regimurile dictatoriale de stânga au ucis și au băgat în pușcării milioane de oameni. Cei de la AfD au anunțat deja proteste față de prezența lui Jucker la eveniment, sub motto-ul: „Să nu uităm victimele comunismului – să-l luăm pe Marx de pe soclu”.
Criticii politicilor UE au arătat că lipsa de responsabilitate democratică a UE și dorința de a centraliza puterea în mâinile unei Comisii Europene nealese de nimeni pot fi comparate cu vechea Uniune Sovietică.
Marion Smith, directorul Fundației pentru  Memoria Victimelor Comunismului, a declarat: „Filosofia lui Karl Marx, când a fost aplicată, a provocat unele dintre cele mai mari episoade ale suferinței umane din întreaga istorie. Statele marxiste, precum Uniunea Sovietică și China comunistă, sunt responsabile pentru mai mult de o sută de milioane de morți din cauza înecercărilor lor nebunești de a pune în practică ideile utopice ale lui Marx”.
Smith a adăugat că statuia din Trier închinată lui Marx, înaltă de peste 4 metri, este donată de Republica Populară Chineză – cel mai mare stat totalitar din secolul XXI.

2 Comments

 1. Akritas 18 aprilie 2018 la 6:46 pm - Raspunde

  – Dupa astfel de creatii ale strainilor care ne-au ocupat institutiile statului ca lupii la oi prin minciuna si viclenie : https://gandeste.org/adevaruri/liviu-plesoianu-iohannis-si-kovesi-sunt-intr-o-foarte-mare-masura-creatia-celor-din-afara-tarii-si-nu-vor-actiona-altfel-decat-in-beneficiul-celor-care-i-au-creat/87154
  Liviu Pleșoianu: ”Iohannis și Kovesi sunt într-o foarte mare măsură creația celor din afara țării și nu vor acționa altfel decât în beneficiul celor care i-au creat…”
  – dupa atita amar de propaganda antinationala si anticrestina…
  – dupa impunerea pacatului si imoralitatii ca mod de viata…
  – dupa ce au sapat la temelia valorilor traditionale crestine…
  – dupa ce au provocat si promovat invazia musulmana in Europa…..
  – dupa ce au provocat si promovat infractionalitate, terorism, imoralitate, coruptie, hotie….
  – si….dupa multe alte strategii si steaguri false pentru a crea conditii de criza(dupa cum dicta insusi parintii ue- monnet), pentru necesitatea schimbarii omului in directia dorita de nelegiuiti, acum vin tot ei cu solutia, cu…”salvarea” : control total, dictatura totala globala biometrica prin card si cip, cu dedicatie pentru cei care se incapataneaza sa fie patrioti si nationalisti, si sa nu se alinieze la politica lor „corecta” si la statul lor de „drept” : „extremistii”, „xenofobii”, „rasistii”, „antisemitii”….si alti „fundamentalisti”…dupa ce popoarele au fost manipulate si transfornate in populatii cu paine si circ si „valori” occidentale :

  Comisia Europeană vrea ca țările din Uniunea Europeană să fie obligate să emită cărți de identitate care să conțină și date biometrice
  https://m.activenews.ro/externe/Comisia-Europeana-vrea-ca-tarile-din-Uniunea-Europeana-sa-fie-obligate-sa-emita-carti-de-identitate-care-sa-contina-si-date-biometrice-150366

  Comisia Europeană vrea amprentare pe cărțile de identitate pentru TOȚI cetățenii UE
  https://m.activenews.ro/externe/Comisia-Europeana-vrea-amprentare-pe-cartile-de-identitate-pentru-TOTI-cetatenii-UE-150354

  “OAMENII NU ACCEPTA SCHIMBAREA DECAT IN NECESITATE SI VAD NECESITATEA
  DOAR IN CONDITII DE CRIZA” -Jean Monnet
  “NATIUNILE EUROPEI TREBUIE SA FIE GHIDATE
  CATRE UN SUPRASTAT FARA CA POPOARELE LOR SA INTELEAGA CE LI SE INTAMPLA . ACEASTA SE POATE INDEPLINI PRIN PASI SUCCESIVI , FIECARE PAS FIIND DEGHIZAT CA AVAND UN SCOP ECONOMIC , DAR CARE VA DUCE IN CELE DIN URMA IREVERSIBIL LA O FEDERATIE”-Jean Monnet
  „…les hommes n’acceptent le changement que dans la nécessité et ils ne voient la nécessité que dans la crise. (Mémoires,éditions Fayard, 1976, p. 129)”
  „Europe’s nations should be guided towards the super-state without their people understanding what is happening. This can be accomplished by successive steps, each disguised as having an economic purpose, but which will eventually and irreversibly lead to federation.” Jean Monnet (Founding Father Of The EU in a letter to a friend 30th April 1952)
  https://www.goodreads.com/author/quotes/775052.Jean_Monnet

 2. Puscasu Vlad 18 aprilie 2018 la 3:46 pm - Raspunde

  Ideologii ,,sexo-marxismului,, care guverneaza uniunea ,,europeana,,(islamica dar europeana in niciun caz!)

  sunt astazi la putere. Ei fac ,,revolutia de gen,, adica barbatii devin fetite, fetele devin barbati, si isi injecteaza hormoni. Ei fac revolutia homosexualilor, homosexualii la putere si pedofilii: casatoria Gay va cere Bisericilor sa oficieze la Altar casatoria intre homosexuali, iar apoi acestia pot adopta legal copiii(altora).

  Va dati seama ca familia este atacata din temelie: o mama nu-si mai poate apara in fata Instantelor copilul, iar statul are o presiune uriasa sa rapeasca copii in orfelinate ca sa aiba carne de tun homosexualii de unde sa adopte.

  Alta revolutie, este vorba despre fertilizarea in vitro sponsorizata de catre state si incurajata.

  STATUL decide catii copii se nasc nu mamele. Mamele nu mai au absolut nici un rol copiii se fac in laborator nu se concep in familie.

  Asazisii ,,savanti,, creaza 90 embrioni in laborator, dintre care 80 ii arunca la gunoi ca pe niste caini, pentru ca nu au iesit ,,genetic,, ceea ce si-au propus.

  Restul 10 sunt implantati ,,mamelor lesbiene,, de imprumut, fiecare mama primeste ,,un copil,, cu sanse de abia 20 procente din 100 sa se prinda de uter. Iar in foarte multe cazuri copilul se naste cu AUTISM sever din cauza acestor experimente din laboratoare.

  Ne jucam de-a Dumnezeu, ii furma rolul creator, facem desfacem, cream distrugem fiinte umane.

  Natura, divinitatea va avea un raspuns pe masura. Ce iese din Occident este un monstru de o imensitate enorma.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top