Ionuţ Nasleu va fi exclus din PNL

PNL Timiş anunţă că face demersuri pentru excluderea din partid a lui Ionuţ Nasleu, directorul Pieţe SA Timişoara, după o ieşire suburbană şi antisemită în spaţiul public.

 

Liberalul Ionuţ Nasleu, director al Pieţe SA Timişoara, a reacţionat în limbaj suburban şi cu atacuri antisemite, după validarea mandatului de primar al lui Dominic Fritz. Iată mesajul pe care Ionuţ Nasleu l-a postat ieri pe profilul său de Facebook:

Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut.

Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis , Orban etc, ca și acum.

De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției…

Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția.

Unde sunt bănățenii demni?

Au ajuns să ne conducă homosexualii? Va place?

Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…

Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89…

Și-au inventat o identitate virtuală, după monitor, niște papagali frustrați, iubitori de LGBT.

Timișorenii sunt «independenți» adică nu au «coloană», dacă Fritz le ridică un deget, ei râd… izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură.

Încă o dată zic, nu sunteți născuți sa conduceți. Geppetto sunt serviciile, Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți…”

PNL Timiș transmite că se delimitează de declarațiile acestuia și că dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de Ionuţ Nasleu.

„În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș. În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac cinste nimănui. Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular. Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale PNL”, transmite Alin Nica, președinte interimar al PNL Timiș.

Ionuţ Nasleu, acum director la Piețe SA Timişoara, a fost senator PRM, iar în ultimul mandat de primar al lui Nicolae Robu, i-a fost acestuia consilier personal.