ȘELARU CONSTANTIN-ȘTEFAN
titivanatorul@gmail.com
109.98.136.112

Dar, ce nu înțeleg eu este motivul real – ALTUL DECÂT PREȚUL ! – pentru care medicii români cărora nemții li s-au adresat cu ”IDIOTEN ?!” atunci când, împotriva tuturor sfaturilor și informațiilor bine documentate ale medicilor nemți au insistat ca să folosească acel așa zis test pentru analizarea românilor în scopul depistării celor purtători de Covid19, test pentru care românii au plătit câte 400 de lei de fiecare deși nemții îi atenționaseră la mpdul cât se poate de serios că, testul respectiv nu este apt pentru o asemenea analiză deoarece el este destinat a fi utilizat NUMAI în cu totul și cu totul alte testări conjunctură în care, eventuala utilizare pentru depistarea Covidului 19 în nici un caz nu va furniza rezultatul scontat, lucru care s-a și confirmat de îndată prin rezultatele total bramburite furnizate și în mod firesc și astfel, inutile iar solicitărilor mele de a se restitui românilor astfel păcăliți sumele de bani plătite aiurea nimeni nu a dat nici măcar vreun răspuns. Atunci, de ce, bravii noștri medici, nu ne furnizează informațiile REALE !! de care avem atâta nevoie pentru a cunoaște ce medicament ori ce vaccin îl putem folosi și care din acestea sunt apte pentru a fi agreate de organismul celor care sunt suferinzi de diverse boli cum ar fi diabetul zaharat insulinodependent și multe altele care consider că, justifică atât decesele producă după vaccinări când, de prea mult ori se dă vina pe așa zisele ”efecte adverse” ?

Privitor la acest aspect, ni se tot comunică printre altele și faptul că, majoritatea acestor vaccinuri nici nu ar fi în realitate ”vaccinuri” deoarece la confecționarea lor nu s-ar fi respectat regulile de bază potrivit cărora, nu se poate dezvolta un vaccin fără prealabila identificare a microbului și ulterioara lui testare iar în ceea ce privește scopul vaccinurilor aduse în România se tot spune că, sunt folosite pe români pentru testarea lor transformându-i astfel în cobai !? CARE-I REALITATEA ? Dar oare, mai pot românii să acorde credit autorităților așa zise românești după ce s-au edificat asupra numărului imens al minciunilor deversate constant asupra populației noastre ?! În cine mai pot românii ca să aibă încredere ? Păi, dacă nici în medici nu mai putemi avea încredere ce ne mai rămâne ?! Oare, medicii români de ce nu au protestat au protestat – așa cum se cuvenea – împotriva interzicerii autopsiilor acceptând declararea în fals a tuturor deceselor ca fiind datotrate în exclusivitate Covidului 19 și aceasta deoarece se spune că, Iohannis ar fi fost cel foarte interesat în declararea a cât mai multe decese pentru a înspăimânta astfel populația iar pe cale de consecință directă, determinându-i ca, în acest mod să devină prompt cumpărători potențiali ai vaccinurilor occidentale. Oare nu acesta a fost și încă este motivul real pentru care așa zișii conducători au României au făcut tot ce a depins de ei ca să-l împiedice pe medicul Virgil Păunescu de a-și continua efortul destinat creeri vaccinului romînesc iar ei, străduindu-se astfel ca să-l determine ca să renunțe la munca sa menită să producă un vaccinul românesc anticovid ?

De ce așa zisele noastre autorități nu-i acordă sprijinul necesar pentru reușita creere a vaccinului românesc pe care se spune că, după ce nemții l-au testat acuma ar dori să-l cumpere deoarece ar fi mult mai eficient decât celebrele vaccinuri cumpărate de români ?! Oare, așa zișii noștri șefi, iubesc România așa cum ne dau de înțeles și deasemneni, poporul român pe care îl tot mint și îl desconsideră ? Dacă nu le pasă de noi, de ce nu renunță la funcțiile pe care le dețin după care să se piardă în lumea mare ?! Cu speranța că totuși, până la urmă vom reuși ca să scoatem Țara din nou la lumină, doresc să vă asigur de întreaga mea considerațiune.

Col. (rtg)av. Constantin-Ștefan Șelaru