Text primit de la CD

 

Imi pare rau ca trebuie sa aduc un comentariu la un loc nu tocmai potrivit dar este URGENT si IMPORTANT.

BIOCIP INJECTABIL PENTRU DETECTAREA SARS-COV-2
– Se apropie aprobarea FDA – patentului
De Joseph Mercola – Mercola.com – 17 septembrie 2020

Compania din Silicon Valley, Profusa,[1] în parteneriat cu Agenția pentru Proiecte avansate de Cercetare a Apărării din SUA (DARPA),[2] a creat un biosenzor injectabil capabil să detecteze prezența unei infecții în corpul dumneavoastră.[3]

La începutul lunii august 2019, cu câteva luni înainte ca COVID-19 să devină un cuvânt de uz casnic, DARPA a acordat lui Profusa fonduri suplimentare „pentru dezvoltarea unui sistem de identificare timpurie pentru detectarea focarelor de boală, a atacurilor biologice și a pandemiilor cu până la trei săptămâni mai devreme decât metodele actuale”. [4]
Suntem la ușa unei lumi noi, curajosi, în care omul este din ce în ce fuzionat cu tehnologia și inteligența artificială, și COVID-19 poate fi foarte bine cheia care deschide această ușă, în mai multe moduri.

Pentru început, multe dintre vaccinurile COVID-19 aflate în prezent în curs de accelerare nu sunt vaccinuri convenționale. Designul lor are ca scop manipularea propriei biologii, creând în esență oameni modificați genetic.
Combinat cu biosenzori hidrogel – care nu suferă de respingere ca organisme străine ca implanturi anterioare, în loc să devină una cu propriul țesut[5] – ne-am putea găsi, de asemenea, permanent conectat la internet pe bază de cloud/nor, pentru mai bine sau mai rău.

Hydrogel Chip vă va conecta la Internet
Hydrogel este o invenție DARPA care implică nanotehnologia și nanoboții. Această „interfață bioelectronică” face parte din sistemul de livrare a vaccinurilor mRNA COVID-19.
Biocipul dezvoltat de Profusa este similar cu vaccinurile propuse cu ARN COVID-19, în care utilizează hidrogel. Implantul este de mărimea unui bob de orez și se conectează la o bază de date online care va ține evidența modificărilor în biochimice și o gamă largă de date biometrice, cum ar fi ritmul cardiac și respirator și multe altele.

Nanotehnologia ar putea fi folosită teoretic pentru a face sistemele de control al minții, dispozitivele invizibile și mobile de interceptare a rănilor sau instrumentele de tortură de neimaginat de oribile. ~ Adam Keiper

O lucrare din septembrie 2019 [6] descrie modul în care senzorul injectabil poate ajuta la îmbunătățirea monitorizării bolii arterelor periferice. Cu toate acestea, în timp ce ar putea fi convenabil, acest tip de tehnologie va avea, de asemenea, ramificații imediate pentru intimitatea noastră.
Cine va colecta și va avea acces la toate aceste date?
Cine va fi responsabil pentru protejarea ei? va fi folosit și când?
După cum sa menționat într-un articol SteemKR discutarea implanturi:[7]
„Odată cu apariția nanotehnologiei în corp și a senzorilor care leagă corpul uman de o platformă de inteligență artificială, posibilitățile de utilizare abuzivă de către guvernele totalitare nu au fost pierdute în privința observatorilor tehnologici. Cu biosenzorii avansați, inteligența artificială poate citi fiecare stare de spirit și activitate a subiectului, ritmul cardiac, ritmul respirator, temperatura corpului, chiar și activitatea sexuală.”

Cum funcționează biosensorul
Într-un articol din 3 martie 2020, Defense One explică elementele de bază ale modului în care funcționează biosenzorul:[8]
„Senzorul are două părți. Unul este un șir de 3mm de hidrogel, un material a cărui rețea de lanțuri de polimeri este utilizat în unele lentile de contact și alte implanturi. Introdus sub piele cu o seringă, șirul include o moleculă special proiectată care trimite un semnal fluorescent în afara corpului atunci când corpul începe să lupte împotriva unei infecții.
Cealaltă parte este o componentă electronică atașată la piele. Acesta trimite lumina prin piele, detectează semnalul fluorescent și generează un alt semnal pe care purtătorul poate trimite la un medic, site-ul, etc. Este ca un laborator de sânge pe piele, care poate ridica răspunsul organismului la boală înainte de prezența altor simptome, cum ar fi tusea.
Deci, pentru a recapitula, tehnologia constă din trei componente:[9] senzorul implantat, un cititor plasat pe suprafața pielii, și software-ul care permite cititorului să trimită datele colectate prin Bluetooth la telefon sau tabletă, care, la rândul său, pot fi conectate la alte surse online, cum ar fi site-ul medicului dumneavoastră.

Detectarea focarelor înainte de a se răspândi
După cum a raportat de Defense One,[10] Dezvoltarea lui DARPA-susținută de tehnologie va fi capabila de a detecta prezența de infecții asemănătoare gripei – inclusiv SARS-CoV-2 infecții – în populație înainte de a deveni simptomatice. Ca atare, biosenzorii pot deveni parte integrantă a viitoarelor sisteme de detectare a pandemiei. Profusa speră să obțină aprobarea Food and Drug Administration până la începutul anului 2021.[11]
La 3 martie 2020, Profusa a anunțat lansarea unui studiu pentru investigarea eficienței tehnologiei pentru depistarea precoce a focarelor de gripă. Printre colaboratori se numără Duke University, Imperial College of London și RTI International, un institut de cercetare non-profit care dezvoltă algoritmi pentru detectarea bolilor. Potrivit comunicatului de presă:[14]
„Studiul, realizat la Imperial College London, va examina modul în care senzorii monitorizează starea fiziologică, inclusiv Platforma de Oxigen Lumee, care măsoară nivelurile de oxigen din țesuturi, oferă indicatori potențiali ai răspunsului uman la infecții sau expunerea la boli la voluntari sănătoși.
Scopul studiului este de a dezvolta un sistem de identificare timpurie pentru a detecta nu numai focarele de boală, ci și atacurile biologice și pandemiile cu până la trei săptămâni mai devreme decât metodele actuale. Se preconizează că rezultatele studiului vor fi disponibile în 2021.
„Această cercetare marchează un pas interesant înainte în dezvoltarea de joc-schimbare de îngrijire preventivă”, a declarat Ben Hwang, președinte și CEO al Profusa.
„Platforma de oxigen Lumee poate funcționa ca un fel de canar într-o mină de cărbune pentru boli infecțioase, deoarece modificările subtile ale oxigenului la nivelul țesuturilor pot semnala probleme și pot ajuta clinicienii să corecteze rapid pentru a evita focarele.”

Întrebările privind confidențialitatea rămân fără răspuns
Cu toate acestea, rămân multe întrebări. În cazul în care telefonul mobil poate primi informații de la corpul tau, ce informații pot primi corpul tau de la ea, sau alte surse, și ce efecte ar putea avea astfel de transmisii asupra funcționării fizice și psihologice de sănătate?
Până în prezent, astfel de întrebări cruciale nu au fost răspuns, și ele trebuie să fie, având în vedere posibilitățile de coșmar. Scriind pentru revista tehnologică The New Atlantis, criticul tehnologic Adam Keiper subliniază că:[15]
„În afară de potențialul nanotehnologiei ca armă de distrugere în masă, ar putea, de asemenea, să facă posibile forme complet noi de violență și opresiune. Nanotehnologia ar putea fi folosită teoretic pentru a face sistemele de control al minții, dispozitivele invizibile și mobile de interceptare sau instrumentele de tortură de neimaginat de oribile.”

Una dintre jurnalistele mele independente preferate, Whitney Webb, a scris un articol[16] despre acest lucru: „Coronavirus dă un impuls periculos la darpa’s Darkest Agenda.” În ea, ea trece în revistă unele dintre posibilitățile mai nefast inerente în această tehnologie:
„Tehnologia dezvoltată de către ramura de cercetare a Pentagonului este obtinerea unui impuls imens pe fondul crizei coronavirus actuale, cu puțină atenție merge la motivele agenției ulterioare pentru dezvoltarea tehnologiilor menționate, potențialul lor de weaponization sau consecințele lor neintenționate …

Profusa, care a primit milioane și milioane de la DARPA în ultimii ani, afirmă că informațiile generate de biosenzorul lor injectabil ar fi „partajate în siguranță” și accesibile „persoanelor fizice, medicilor și practicienilor din domeniul sănătății publice”.
Cu toate acestea, este probabil ca impulsul actual pentru un sistem național de „urmărire a contactelor” bazat pe datele private de sănătate ale cetățenilor să extindă acest schimb de date, în mod convenabil, cu obiectivul DARPA vechi de ani de a crea o bază de date națională, bazată pe internet, de diagnostice preventive.
Profusa este, de asemenea, susținută de Google, care este strâns implicat în aceste noi proiecte de supraveghere în masă „contact de urmărire” inițiative …”

Departamentul Apărării este profund implicat în Nanotech
Este demn de luat în considerare posibilitatea ca transferul de date poate fi capabil să meargă în ambele sensuri, văzând modul în care Departamentul Apărării este, de asemenea, la lucru pe nanotehnologii care vizează crearea de veritabili „super-soldați” echipati cu conștientizarea situației augmentate și alte capabilități de supraviețuire pe câmpul de luptă.[17,18,19]
Astfel de tehnologii pot include, de asemenea, arme bazate pe gene concepute pentru a submina sănătatea și bunăstarea inamicului.[20]
Înarticolul „Coronavirus dă un impuls periculos celei mai întunecate agende a DARPA”, Webb revizuiește mai multe inițiative DARPA care întind imaginația:[21]
„Un alt program de lungă durată la DARPA … este cunoscut sub numele de „Living Foundries”[22] … Living Foundries „urmărește să permită producerea adaptabilă, scalabilă și la cerere a moleculelor [sintetice] prin programarea proceselor metabolice fundamentale ale sistemelor biologice pentru a genera un număr mare de molecule complexe care nu sunt altfel accesibile” …

Tipurile de cercetare[23] la acest program „Living Foundries” sprijină implicit crearea de „viață artificială”, inclusiv crearea de material genetic artificial … cromozomi artificiali, crearea de „organisme complet noi” și utilizarea materialului genetic artificial pentru a „adăuga noi capacități” ființelor umane (adică modificarea genetică a oamenilor prin inserarea de material genetic creat sintetic) […]

DARPA are, de asemenea, un proiect numit „Instrumente avansate pentru ingineria genomului mamiferelor,”[24] care … se concentrează în mod specific pe îmbunătățirea „utilității cromozomilor artificiali umani (HACs)”
Deși lucrările de cercetare de multe ori se concentreze pe HACs ca un progres medical revoluționar, ele sunt, de asemenea, frecvent promovate[25] ca un mijloc de „consolidarea” a oamenilor prin impregnarea lor cu caracteristici non-naturale …

Rapoartele privind aceste programe discută, de asemenea, despre cealaltă utilizare, foarte deconcertantă a acestor tehnologii, „arme genetice” care ar „submina ADN-ul” și „submina mințile și corpurile oamenilor.”[26]”
După cum sa menționat în articolul SteemKR, [27] de supraveghere în masă a datelor biologice ale tuturor ar necesita, de asemenea, o lățime de bandă crescuta enorm la telefonul mobil și rețele Wi-Fi, și este posibil ca aceasta este o parte din motivul pentru care guvernele din întreaga lume sunt atât de inclinate pe punerea în aplicare a rețelelor 5G din întreaga lume, fără a da efecte, potențial adverse.

Adjuvanți nanotech în vaccinuri
Departamentul American al Apărării este, de asemenea, atent la utilizarea nanotech pe bază de adjuvanți în vaccinuri în loc de adjuvanți convenționali cunoscuti pentru ca provoca probleme de sănătate. Așa este descris pe site-ul Institutului pentru Biotehnologii Soldier în domeniile strategice de cercetare No. 1:[28]

„Un alt proiect se concentrează pe mijloace noi de a proteja Soldatul împotriva infecțiilor. Abordarea este de a interveni în condiții de siguranță în sistemul imunitar uman prin proiectarea de noi limfoid- și leucocite-care vizează nanomateriale care concentrează compuși adjuvanti și imunomodulatoare în populațiile de celule imune, respectiv, pentru a spori vaccinuri profilactice și terapii anti-microbiene.”
Pagina proiectului 1.6 expune în continuare cercetării, precizând:[29]
„Vaccinurile proteice nu provoacă de obicei un răspuns imun pe cont propriu și trebuie să fie combinate cu adjuvanți, compuși care oferă indicii inflamatorii sau promovează răspunsul imun la un antigen co-administrat. Designul adjuvant este provocator datorită necesității de a conduce puternic aspecte specifice ale răspunsului imun, menținând în același timp un profil riguros de siguranță pentru administrarea la destinatarii sănătoși.
Abordările bazate pe nanotehnologie care vizează adjuvanții vaccinați sau imunomodulatorii la ganglionii limfatici au capacitatea de a spori atât potența, cât și siguranța vaccinurilor, concentrându-se activitatea adjuvantă în țesuturile în care sunt inițiate răspunsurile imune și evitând expunerea sistemică …
Proiectul 1.6 propune dezvoltarea a două tehnologii de platformă care promovează în siguranță și eficient răspunsurile imune în mediul de vaccinare și în mediul terapeutic: ganglionii limfatici care vizează adjuvanții amfifili și nanoparticulele metalice amfifilice cu acoperire imună.
Aceste două abordări sunt ideale pentru a viza compuși adjuvanti la țesuturile limfoide și imunomodulatoare la celulele imune în timpul infecției, respectiv.

În studiile preliminare efectuate cu colegii de la Us Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID), rezultate promițătoare au fost obținute din modele de șoarece infectați cu virusul Ebola, folosind ganglionii limfatici care vizează adjuvanții.
Vor fi dezvoltați adjuvanți/imunomodulatori pe bază de nanotehnologie, concentrându-se în special pe îmbunătățirea maturării afinității și a inducției celulelor T citotoxice, iar echipa de cercetare va colabora cu USAMRIID pentru a aplica aceste tehnologii ebola și alte vaccinuri.”

În timp ce o mare parte din acest lucru poate părea încă prea exagerat pentru a fi adevărat pentru persoana medie, suntem la un punct acum în cazul în care avem nevoie pentru a face față agendei transumaniste cap-pe, pentru că este în curs de punerea în aplicare, dacă suntem conștienți de ea și sunt de acord cu perspectivele sale sau nu. Și vaccinuri ARN împotriva COVID-19 par a fi o modalitate de a prinde o mare parte din populația globală în acest „net”/navod.

Una dintre modalitățile prin care vă puteți înarma este să vă înscrieți la cea de-a cincea Conferință Publică Internațională privind Vaccinarea: „Protejarea sănătății și autonomiei în secolul XXI”, care va avea loc online în perioada 16-18 octombrie 2020.
Vor fi 40 de vorbitori, inclusiv eu, de asemenea, Andy Wakefield și Robert F. Kennedy Jr., care vor aborda aceste probleme, inclusiv soluții.

***
Surse și referințe:
• 1 Profusa.com
• 2, 4 PR Newswire 8 august 2019
• 3, 7, 27 SteemKR FDA ne apropie de aprobarea implanturilor biocip injectabile pentru detectarea COVID
• 5 Profusa.com 19 martie 2018
• 6 NIH.gov Povești de succes SPIR 9 septembrie 2019
• 8, 10, 11 Apărare 1 3 martie 2020
• 9, 13 MD+DI 26 martie 2020
• 12, 14 Profusa.com 3 martie 2020
• 15 Noua Atlantidă, Revoluția Nanotehnologiei
• 16, 21 The Last American Vagabond 4 mai 2020
• 17 Institutul pentru Nanotehnologii Soldat
• 18 Express 17 august 2017
• 19 Popular Mechanics 25 septembrie 2018
• 20, 26 Wired 26 decembrie 2012
• 22 DARPA.mil, Turnătorii de viață
• 23 Gizmodo 2 aprilie 2014
• 24 sbir.gov Instrumente avansate pentru ingineria genomului mamiferelor
• 25 Gizmodo 12 iulie 2013
• 29 The Institute for Soldier Nanotechnologies, Project 1.6
Sursa: https://www.lewrockwell.com/2020/09/joseph-mercola/injectable-biochip-for-sars-cov-2-detection-near-fda-approval

Traducerea CD