radu Stefan câteva secunde în urmă
Pending
Hai sa fim seriosi : daca holo ar fi existat cu adevarat , organizatiile iudaice nu bagau cu miile revizionistii in inchisori cum au facut nu doar cu nemtii ci cu toate spiritele puternice si neclintite care s-au opus neadevarului istoric si propagandei mincinoase a aliatilor care continua si azi, din atat de diverse tari de pe tot mapamondul. Majoritatea mortilor din lagare au decedat cand aliatii au inceput sa bombardeze liniile ferate din intreaga Germanie, fapt pentru care lagarele – CA SI INTREAGA POPULATIE A GERMANIEI !!! – nu au mai fost aprovizionate nici cu apa nici cu mancare nici cu medicamente (in special contra tifosului si a febrei tifoide ) fapt pentru care au murit detinutii din ele, PE CAPETE, ATUNCI, DUPA BOMBARDAMENTE SI NUUUUUU INAINTEA BOMBARDAMENTELOR !!!
Istoria nu se scrie in tribunale in niciun caz . E o monstruozitate sa creezi „delictul de opinie” ca sa omori adevarul in inchisori !!! Asa cum face Florian si restul criminalilor politici sau juridici, azi , in Romania si PARTOUT !!!.
Ernst Wolff care e un jurnalist foarte serios si in materie de finante, nu doar politice, sustine ca toata povestea celui de al doilea razboi mondial a fost o tranzactie financiara si ca procesul de la Nurnberg a fost un circ in slujba acestor tranzactii financiare internationale . O DEMONSTREAZA CU PRISOSINTA PE BAZA FINANCIARA IN CARTEA LUI CE SE DORESTE UN MANUAL IN ACEST SENS ,( n-a interzis-o nimeni si nu l-a bagat nimeni la inchisoare pentru asta !):

KenFM im Gespräch mit: Ernst Wolff („Finanz-Tsunami”)
https://www.youtube.com/wat

Stigmatul de „negationist” este respins de profesorul Faurisson, el spune :
„Eu nu sunt „negationist”, sunt „afirmationist”, eu afirm ca holocaustul nu a existat !”

D’aia il si baga organizatiile iudaice la inchisoare, foarte curand. .
De unde nu prea cred ca va iesi , caci e si foarte bolnav de inima si are inspre 90 ani .

E total ANTIUMAN ce se intampla in tribunalele unde procesele sunt conduse de juristi care, cum sustine scriitorul Hervé Ryssen, la iesirea din ultimul lui proces : „sa le pui o vaca intr-un culoir, ei – juristii astia criminali – vor sustine ca nu exista nicio vaca in culoirul din fata nasului lor” atunci cand e vorba sa accepte si sa examineze onest dovezile impecabile , stiintifice , examinate de experti criminalisti, aduse de istoricii revizionisti, ca probe juridice in procese .

*

Nota redacției. Ipoteză interesantă: lagărele de muncă au produs și victime numeroase, dar nu cu intenție genocidară, ci din pricina unui moment bine documentat: bombardamentele aliate care au produs consecințele prezentate în textul de mai sus.