Premiera Romaneasca de Clarviziune Mondiala

“Internationala Nationalistilor”

Sau

Internationalismul Crestin

Motto:

2.000.000 de detinuti politici, 300.000 de

morti si suferinta intregului popor reprezinta

jertfa romanilor timp de jumatate de veac, cauzata

de regimul communist, exponent

al ateismului si materialismului exagerat.

Din cenusa acestfei jertfe se vor naste oameni

si idei ce vor servi omenirii intregi.

                                                                        Previziune D. Perceli

 

Acest articol mi-a fost sugerat de catre articolul “Nationalism” publicat de Prof. Univ. Ion Coja in ziarul romanesc din SUA, Curentul International, in luna martie 2012.

 

Articolul “Nationalism” este un articol excelent atat pentru adevaratii nationalisti cat si pentru falsii nationalisti cunoscuti sub numele de sovini sau rasisti. Cu aceasta ocazie, autorul a lansat ideeaInternationala Nationalistilorca fiind de origine romaneasca. Sunt bucuros de aceasta noutate ce am aflat dar nu-s de acord cu denumirea respectiva care suna urat pentru noi cei ce am avut de suferit de pe urma celor trei inernationale comuniste. Aceasta denumire “Internationala Nationalistilor” poate fi inlocuita foarte bine cu “Internationalismul Crestin”, singurul internationalism autentic si viabil.

 

Comportarea oamenilor este o rezultanta intre zestrea genetica mostenita de la parinti si conceptia despre Dumnezeu, lume si viata pe care ne-o formam in decursul anilor.  Conceptia raspunde eternelor intrebari: Cine si ce suntem? De unde venim? Si unde mergem?

 

  1. Concluzia filozofica exprimata de filozoful idealist grec Socrate (469-399 I.H.) este: Una stiu, ca nimica nu stiu”.

 

  1. Numai raspunsul lui Iisus Hristos este complet si adevarat: Suntem cununa creatiei divine pe pamant, suntem singurele fiinte ganditoare (rationale), suntem cu totii fii lui Dumnezeu, deci frati intre noi, venim de la Dumnezeu si ne intoarcem la Dumnezeu unde vom primi rasplata faptelor noastre cat am trait pe pamant.

 

Internationalismul comunist are conceptia despre Dumnezeu, lume si viata conform ateismului si materialismului exagerat. Lumea nu este creata de Dumnezeu, ea este creata de natura insasi si alta viata decat aceasta nu exista. Deci putem sa traim dupa bunul nostru plac pentru ca nu vom da socoteala nimanui de tot ce facem pe pamant.

 

Internationalismul capitalist actual n-are la baza ateismul comunist, este un sistem teist, adica crede in Dumnezeu, dar nu mai este crestin, ci s-a intors la paganismul greco-roman, care pune accent nu pe Dumnezeu, ci pe valoarea omului ca fiinta independenta de Dumnezeu. Nu neaga existenta vietii viitoare dar nu-i da importanta cuvenita socotind ca numai la batranete trebuie sa se ocupe si de viata cealalta. Acest sistem nu poate dainui caci repartitia  valorilor spirituale si mai ales a celor materiale se face numai dupa bunul plac al fiecarui om.

 

Internationalismul crestin este singurul sistem autentic si viabil caci are la baza conceptia despre Dumnezeu, lume si viata pe care a adus-o acum 2000 de ani Iisus Hristos: lumea este creata dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, este urmarita si dirijata in aceasta viata de Dumnezeu care ne si asteapta in viata cealalta unde vom fi rasplatiti dupa fapte.

 

Acest internationalism se bazeaza pe faptul ca toti oamenii suntem fii lui Dumnezeu, deci oamenii sunt frati intre ei si nu se face nici o diferenta intre oameni netinand cont de continent, tari, neam, popor, religie, cultura, civilizatie, pregatire profesionala, putere financiara, si orice alta deosebire ce s-ar ivi intre oameni.

 

Acest internationalism va face o repartitie mult mai acceptabila a valorilor spirituale dar mai ales materiale—sursa vesnica inevitabila de dusmanie intre oameni saraci si oameni bogati.

 

Cand l-am prins la telefon pe renumitul actor si regizor de teatru Dan Puric aflandu-se intr-o pauza la o conferinta la Constanta, i-am zis: Unde ai fost pana acum omule, de 20 de ani de cand te astept, pomenindu-i previziunea de mai sus. Dan Puric pur si simplu a ramas stupefiat si m-a rugat sa schimb cuvantul “previziune” cu cuvantul “clarviziune”.

 

Dan Puric m-a asigurat ca in Romania profunda sunt foarte multe persoane si personalitati care nu se manifesta din diverse motive, stau in expectative, asteptand ora “H” de trezire nationala.

 

Emisiunea TV “Romanii au Talent” a scos in evidenta elemente ultra-dotate necunoscute pana acum.

 

Din cenusa jerfei de 50 de ani s-au nascut deja oameni ce vor servi omenirii intregi precum internationalismul crestin care poate rezolva toate problemele cu care se confrunta omenirea.

 

Plecam de la o realitate trista si nefavorabila noua crestinilor. In luna Noiembrie 2011 populatia globului terestru a obtinut un numar record de 7 miliarde, cifra ce a zguduit pe toti cei preocupati de problema demografica din lumea intreaga. Din aceasa cifra ingrijoratoare doar 1/3 sunt crestini si aceasta dupa 200 de ani de la venirea lui Hristos si 2/3 sunt necrestini. Deci primul lucru ce trebuie sa facem este increstinarea necrestinilor iar ca sa avem sorti de izbanda trebuie neaparat sa reincrestinam pe crestinii caci exemplul personal este cea mai buna convingere in materie de educatie.

 

Clarviziunea s-a adeverit deci prin aparitia talentatului actor si regizor de teatru Dan Puric, care vrea sa revolutioneze lumea intreaga pornind din Romania care primeste civilizatie din apus si ofera in schimb apusului spiritualitate (normalitate). Acest lucru se bazeaza pe afirmatia: Romanii au fost umiliti de istorie, dar au fost inaltati de Dumnezeu”.

 

Lumea nu se poate schimba pornind numai de jos in sus, trebuie sa miscam si de sus in jos toti factorii educationali: Biserica, invatamantul, armata, mijloacele de transport in comun, etc. etc.

 

Satana este tatal minciunii si capul rautatilor din intregul univers si trebuie inghesuit din toate partile.

 

Contra diavolului avem cea mai eficace arma pasnica, deja experimentata in India de catre eminentul conducator al miscarii indiene de eliberare nationala de sub suzeranitatea engleza, Mahatma Gandhi, recomandand indienilor: Non violenta contra stapanitorilor englezi! Non participare la nevoile de servicii ale Englezilor! Aceasta arma cu incredere o putem folosi atat crestinii cat si necrestinii la un nou calibru: non violenta anti-Satana! Si non participare pro-Satana!

 

 

5/5/2012-New York

Servul lui Dumnezeu

D. Perceli