Misu Croitor14 hours ago
mihaicroitor@ymail.com193.34.175.47
Pentru aceia care se îndoiesc de existența balanței de putere dintre familia Rothschild, Regalitatea Britanică și Papalitate, am pus laolaltă următoarea colecție de informații care dovedesc acordări verificabile de titluri de rang de cavaleri din partea Papalității și a Regalității unor membrii ai familiei Rothschild. Aceste informații nu includ deloc acordări de titluri care să se bazeze pe zvonuri sau pe presupuneri.

Observați dealtfel că, încadrate în tabloul general, aceste acordări de titluri de cavaleri nici măcar nu sunt acordate de către cele mai elitiste astfel de ordine, cum ar fi Ordinul Jartierei (Garter) sau Ordinul Bath, ca să numesc doar două dintre ele. [n.r. Nicolae Ceaușescu a fost și el decorat cu Ordinul Bath, în gradul Knight Grand Cross sau Dame Grand Cross (GCB); bineînțeles decorarea a fost retrasă ulterior „neloialului” din Carpați : sursa ]

Aș vrea să vă atrag atenția asupra următoarelor două articole care descoperă multe din legăturile ascunse din cadrul finanțelor , politicii, armatei cât și a serviciilor secrete Europene (ceea ce înseamnă de fapt si internaționale ). Acestea arată doar o mică parte a nivelului influenței pe care o au elitele Catolice si cele loiale Papalității , inclusiv ordinele de cavaleri precum SMOM (Cavalerii de Malta) dar și ramura Franco-Napolitană a Ordinului Constantinian. Aristocrația Venețiano-Genoveză precum si descendenții așa-zisei Nobilimi Negre, sunt și aceștia puși în context:

http://www.larouchepub.com/…

http://www.isgp.eu/organisa…

Mai există și alte surse bune ce pot fi consultate și care vorbesc tangențial despre averea Vaticanului, aici putând fi inclusă cartea
“In God’s Name” a autorului David Yallop (care nu este sub nici o formă o polemică anti-Catolică)

Cum poate cineva crede că membrii familiei Rothschild reprezintă vârful puterii, este un lucru pe care nu-l înțeleg . Sunt ei foarte puternici? Da. Sunt ei creierul din spatele ochiului-atoate-văzător? Sub nici o formă . Trebuie să ne uităm mult mai în profunzime, în spatele acestor oameni de afaceri a căror gândire este Cabalistă. Chiar dacă nu vrem să diminuăm adevărul despre influența lor, trebuie să păstrăm lucrurile în perspectivă.

Ce părere aveți despre faptul că Sir Evelyn de Rothschild, fost șef al actualelor interese bancare Britanice a Rothschilds-ilor (acum unite cu interesele bancare Franceze a Rothschilds-ilor și supervizate din 2003 de către David René de Rothschild) a fost intervievat de către o televiziune controlată de serviciile secrete precum și de faptul că fiul său David Mayer de Rothschild a fost intervievat in cadrul emisiunii de radio a lui Alex Jones? De-a drepul amuzant, nu-i așa ?

Lord-ul Jacob Rothschild (al 4-lea Baron) a fost făcut membru al Ordinului de Merit al Reginei.

ADEVĂRUL ESTE CĂ DE FAPT FAMİLİA ROTHSCHİLD ESTE O FAMİLİE DE BANCHERİ A PAPEİ CARE ESTE UN İEZUİT NEGRU Șİ CARE CONTROLEAZĂ İMPERİUL COROANEİ REGALE A REGINEİ CÂT ȘI ORDİNUL JARTİEREİ (ORDER OF THE GARTER).

Rangul acordat Lord-ului Jacob Rothschild a fost selectat și acordat personal de către Regină in 2002 și este chiar la un rang dedesubt de rangul Marelui Comandor al Ordinului Bath (Knight Grand Commander of the Order of the Bath), în ce privește rangul onorific, iar în 1998 i s-a acordat titlul de Cavaler al Marii Cruci al Ordinului Imperiului Marii Britanii (Knight Grand Cross of the Order of the British Empire).

Observați că tilul său de Baron Rothschild este un titlu ce datează încă din 1885.

El mai este de altfel , poate pentru a produce confuzie în mod intenționat , al 5-lea Baronet Rothschild (5th Baronet Rothschild), titlu ce dateaza încă din 1882. Ar mai trebui dealtfel să menționăm că în 1985 el a mai fost făcut Commander of the Order of Henry the Navigator of Portugalia (Comandor al Ordinului lui Henry Navigatorul al Portugaliei).

http://www.thepeerage.com/p…

Tatăl său , Lord Victor Rothschild, (al 3-lea Baronet), a fost făcut Knight Grand Cross of the Order of the British Empire (Cavaler al Marii Cruci al Ordinului Imperiului Marii Britanii) în 1975 și a fost dealtfel și Cavaler al Ordinului Sf. Ioan al Reginei. Vezi: http://www.thepeerage.com/p…

Regina, ca Suverană a Ordinului Sf. Ioan precum și a Ordinului Sfinților Mihail și George (Order of Sts Michael & George) si care tocmai recent a acordat un titlu onorific de Cavaler Francmasonului Shimon Peres, om al Iezuitilor si Vaticanului, este sefa “francizei” Ordinul de Malta al Papei, si anume a gruparii SMOM. Lucrul acesta inseamna ca ea este Dama de Malta. Membrii familiei Rothschild dau socoteală atât Reginei, dar și Papalității și de fapt Iezuitului General.

Pentru informații mai bune legate de conexiunile pe care le are cu Noua Ordine Mondială Sir Evelyn si Lord Jacob precum și Lord Victor,
vedeți :

http://isgp.eu/organisation…

http://www.isgp.eu/organisa…

Aici puteți găsi și biografia Baronului Francez Edmond de Rothschild:

http://isgp.eu/organisation…

Actualul fiu al Lord-ului Rothschild, Nat, nu are nici un astfel de titlu onorific și nici vărul său David Mayer de Rothschild, la fel cum nu are nici David René de Rothschild, șeful intereselor bancare unite ale Rothschilds-ilor pe partea franceză si engleză . Cel puțin conform cercetării făcute de mine, nu dețin astfel de titluri niciunul din strămoșii lor paternali, în afara celor deja menționați mai sus:

http://www.thepeerage.com/p…

http://www.thepeerage.com/p…

Observați dealtfel ca stră-stră-stră-stră-bunicul lui Lord Jacob Rothschild și stră -stră -stră -bunicul lui Sir Evelyn și David René de Rothschild, și anume Mayer Amschel Rothschild, fondatorul dinastiei bancare internationale a familiei Rothschild, a fost făcut Agent al Coroanei Imperiale (a Sfântului Imperiu Roman) în 1800:

http://www.thepeerage.com/p…

Bunicul lui Evelyn de Rothschild, și anume Leopold de Rothschild, a fost investit cu titlul de Comandor al Ordinului Victorian in 1902 (Commander, Royal Victorian Order (C.V.O.)

Fratele lui Leopold, Sir Nathan Mayer Rothschild, stră-bunicul lui Lord Jacob Rothschild, a fost investit cu titlul de Cavaler al Marii Cruci al Ordinului Regal Victorian tot in 1902.

Părinții lui Leopold și ai lui Nathan Mayer au fost Baronul Lionel Nathan de Rothschild si mama Charlotte de Rothschild. Baronul Lionel Nathan de Rothschild a fost partener senior la NM Rothschild and Sons in 1836.

http://www.thepeerage.com/p…

http://www.thepeerage.com/p…

http://www.thepeerage.com/p…

Tatăl lui Lionel Nathan a fost – în mod confuz – un alt Nathan Mayer si fiul lui Mayer Amschel. Acest Nathan Mayer a fost strămoșul atât al lui Sir Evelyn cât și al lui Lord Jacob. Fratele lui, unul din grupul faimos al celor cinci fii ai lui Mayer Amschel, James Mayer, a fost strămoșul lui David René de Rothschild.

Aș vrea să notez aici că aici spre capătul acestui paragraf despre familia Rothschild, am selectat câteva informații legate de carieră și afacerile lor de pe Wikipedia pentru a oferi câteva informații oficiale la zi despre proeminenta familie cu scopul de a face o comparație rapidă a membrilor familiei cât și pentru a compara informațiile oficiale cu materialele ce au orientare conspiraționistă.

Acum, in ce privește latura americană a informațiilor despre acești bancheri, observați că magnatul financiar american JP Morgan care a rămas în viață prin faptul că nu s-a urcat pe Titanic unde avea rezervare [ n.r. interesant e că pe vasul Titanic au murit principalii magnați opozanți ai înființării Federal Reserve Banks sursa ; în contrast cu J. P. Morgan care…] a murit in mod convenabil în Roma și a fost Cavaler al Ordinului Sfinților Maurice și Lazarus al Casei de Savoy, casă loială Papalității:

https://misucroitor.wordpre…