Chossudovsky în august 2022.

Accentul este de a respinge narațiunea Covid prin examinarea cronologiei, a datelor (oficiale) și a definițiilor referitoare la pandemia Covid-19. Datele prezentate în acest articol se referă la perioada ianuarie 2020-martie 2022.

Introducere
Astăzi, 11 martie 2024: Cu patru ani în urmă, blocarea Covid-19 a fost impusă dintr-o singură lovitură de guvernele naționale din întreaga lume.

Blocarea a presupus: „ Confinarea forței de muncă” și „ Înghețarea locului de muncă”.

Nici un singur economist nu a recunoscut această relație. Din punctul lor de vedere, virusul a fost cel care a declanșat colapsul economic și social. Ce nonsens.

Ce înseamnă asta. Cea mai gravă criză economică și socială din istoria lumii, care patru ani mai târziu este încă în desfășurare, ducând la haos economic și sărăcie în masă la nivel mondial.

Destabilizarea structurii sociale, politice și economice a 190 de țări suverane nu poate constitui o „soluție” pentru combaterea virusului.

Dar aceasta a fost „soluția” impusă care a fost implementată în mai multe etape încă de la începutul crizei corona, în ianuarie 2020. Este distrugerea vieții oamenilor. Este destabilizarea societății civile.

Știința falsă a susținut această agendă devastatoare. Minciunile au fost susținute de o campanie masivă de dezinformare mass-media. 24/7, „Alerte Covid” necontenite și repetitive în ultimii patru ani.

Blocarea istorică din 11 martie 2020 a declanșat haos economic și social la nivel mondial. A fost un act de „război economic”: un război împotriva umanității.

Această agendă diabolică a subminat suveranitatea statelor naționale.

A contribuit la un val de falimente. A sărăcit oameni din întreaga lume.

A dus la o creștere în spirală a datoriei globale denominate în dolari.

Structurile puternice ale capitalismului global, Big Money, împreună cu inteligența și aparatul său militar au fost forța motrice.

Folosind tehnologii digitale și de comunicații avansate, blocarea și „închiderea” economiei globale sunt fără precedent în istoria lumii.

Videoclipul de mai jos a fost produs de Global Research în decembrie 2020 înainte de lansarea vaccinului. A fost lansat la începutul anului 2021.

A făcut obiectul unei cenzuri imediate. A fost dat jos.

Datorită Vaccine Choice Canada, această versiune pe Rumble a fost salvată.

Începe producția video la 6′.30′

Faceți clic aici pentru a accesa videoclipul despre Rumble și/sau lăsați un comentariu

Mulțumirile noastre către Vaccine Choice Canada

Pentru o analiză mai detaliată și cuprinzătoare (carte lansată în august 2022)

Criza Corona Mondială, Lovitură de stat globală împotriva umanității
Distrugerea societății civile, proiectarea depresiei economice

De Michel Chossudovsky

ISBN: 978-0-9879389-3-0, An: 2022, Tip produs: Fișier PDF, Pagini: 164 (15 capitole)

Sunt avute în vedere traduceri în mai multe limbi. Cartea este disponibilă în formă tipărită în japoneză. 仕組まれたコロナ危機:「世界の初期化」を目論む者たち

Ca mijloc de a ajunge la milioane de oameni din întreaga lume ale căror vieți au fost afectate de criza corona, am decis să distribuim cartea electronică GRATUIT .

***

Preț: 11,50 USD. COPIE GRATUITĂ Faceți clic aici pentru a descărca .

Rolul central al testului de reacție în lanț a polimerazei cu transcripție inversă (RT-PCR)
De la bun început, atât mass-media, cât și guvernele au trecut cu vederea și au ignorat defectele și falsurile legate de testul RT-PCR ca mijloc de a detecta răspândirea virusului și de a identifica SARS-CoV-2.

„ PCR este un proces. Nu-ți spune că ești bolnav”.

Dr. Kary Mullis , laureat al premiului Nobel și inventator al RT-PCR, a încetat din viață în august 2019.

Această utilizare greșită a tehnicii RT-PCR este aplicată ca o strategie necruțătoare și intenționată de către unele guverne pentru a justifica măsuri excesive precum încălcarea unui număr mare de drepturi constituționale, … sub pretextul unei pandemii bazate pe o serie de RT- pozitive. teste PCR, și nu pe un număr real de pacienți . .

Dr. Pascal Sacré , medic belgian specializat în îngrijiri critice și analist renumit în sănătatea publică.

Întreaga bază de date a „Cazurilor confirmate de Covid-19” este invalidă.
Dezinformarea mass-media a predominat de mai bine de doi ani, în ciuda faptului că atât OMS, cât și CDC (cu insinuările obișnuite) au confirmat ceea ce se știa de la bun început în ianuarie 2020, și anume că testul RT-PCR a justificat fiecare mandatul de politică, inclusiv blocarea, distanțarea socială, masca, izolarea forței de muncă, închiderea activității economice etc. a fost viciat și invalid.

OMS și-a emis Mea Culpa în urmă cu mai bine de un an, pe 20 ianuarie 2021. Câteva luni mai târziu, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) (21 iulie 2021) au cerut retragerea testului PCR ca metodă valabilă pentru detectarea și identificarea SARS-CoV-2. Mai mult, OMS, în ianuarie 2020, nu deținea o probă izolată și purificată a noului virus 2019-nCov. Echipa de Virologie din Berlin (condusă de Drosten):

„a recomandat OMS ca, în absența unui izolat al virusului 2019-nCoV , un 2003-SARS-CoV similar să fie utilizat ca „proxy” (punct de referință) al noului virus” (vezi Michel Chossudovsky, Cartea electronică, capitolul III )

Începând cu 31 decembrie 2021, testul PCR nu mai este considerat valabil de către CDC în SUA. Pentru mai multe detalii, consultați: CDC nu mai recunoaște testul PCR ca metodă validă pentru detectarea „cazurilor confirmate de Covid-19”?

CDC a recunoscut acum ferm că testul PCR nu face diferența efectivă între Covid-19 și gripa sezonieră. Un PCR pozitiv nu implică un „caz confirmat de Covid-19”. Ar putea fi gripă sau o răceală comună corona. CDC a cerut retragerea sa în vigoare la 31 decembrie 2021.

Date false: 465 de milioane așa-numitele „cazuri confirmate de Covid-19” [martie 2022]
Dacă testul PCR este invalid (confirmat de numeroase studii, precum și de OMS, CDC), cele 465 de milioane așa-numitele „Cazuri confirmate de Covid-19” (vezi diagrama de mai jos, 18 MARTIE 2022) au fost colectate și tabulate la nivel mondial încă de la începutul criza Covid-19 nu are sens. Faceți clic aici pentru a obține cele mai recente cifre.