Nr. 3062 București, 2 noiembrie 2017

NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE” !, nici

chiar dna Laura KOVESI, nici chiar dl Călin ZAMFIRESCU,

nici chiar dl Daniel MORAR, nici chiar dl Traian BĂSESCU !

C ă t r e

CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII

Doamnei jud. dr. Mariana GHENA

Președinte

Stimată doamnă președinte,

Speța Laura KOVESI – Călin ZAMFIRESCU

(Completare la sesizările nr. 3018/22.09.2017, nr. 3002/19.08.2017 și nr. 3043/13.10.2017 aflate în posesia dvs.)

Vă rugăm să asigurați ca membrii plenului Consiliului Superior al Magistraturii care vor examina soluția ilegală, netemeinică și – evident – politico-partizană comunicată de Inspecția Judiciară prin adresa nr. 5395/IJ/DSCR/2017 din 18 iulie 2017 să aibă în vedere (și) dovada alăturată din care rezultă fără putință de tăgadă că dna Laura KOVESI acționează cu impardonabilă rea-credință în legătură cu speța sus-menționată, confirmând astfel învinuirile pe care i le adresează public unii ziariști și politicieni, respectiv că promovează o JUSTIȚIE POLITICĂ SELECTIVĂ și chiar că s-ar fi transformat într-un BULAN POLITIC AL PALATULUI COTROCENI.

În timp ce infracțiunea săvârșită de dl Călin ZAMFIRESCU, socrul dlui Cătălin PREDOIU, vicepreședinte al unui partid aflat în opoziție (Partidului Național Liberal), susținător politic al Palatului Cotroceni, este ținută în nelucrare din martie 2008 (timp de 9 ani și 7 luni) de către dna Laura KOVESI,

aceeași infracțiune (divulgare de informații care nu sunt destinate publicității; art. 304 C.p.) a fost încriminată de aceeași dnă Laura KOVESI în cazul dlui Daniel DRAGOMIR, fost lucrător SRI, care a fost arestat – la foarte scurt timp după săvârșirea infracțiunii – de către DNA, instituție condusă de aceeași dnă Laura KOVESI, care, potrivit relatărilor presei, ar fi fost afectată personal de un demers profesional al dlui Daniel Dragomir.

În timp ce dl Călin ZAMFIRESCU nu a fost/nu este atins nici cu o floare de aproape 10 (zece) ani, dl Daniel DRAGOMIR a fost imediat arestat și nevoit să suporte rigorile unei pușcării timp de 6 luni și jumătate.

PENTRU AI NOȘTRII MUMĂ, PENTRU CEILALȚI CIUMĂ !

Pentru informarea dvs. și a celorlalți membri ai Consiliului Superior al Magistraturii asupra abordării pur politice/personale de către dna Laura KOVESI a aceleiași infracțiuni – probă indubitabilă a dependenței politice a dnei Laura KOVESI de factorul politic și a detestabilei sale lipse de imparțialitate profesională – vă înaintăm alăturat articolul „Interviu cu Daniel Dragomir, col (r) SRI: Când un om devine țintă a statului, nu mai are nicio șansă”, publicat de ziarul „România liberă” la 08.10.2017.

Nădăjduim că această dovadă a incompatibilității dnei Laura KOVESI cu înalta funcție pe care o exercită în prezent, a ignorării de către dna Laura KOVESI a jurământului pe care l-a depus cu prilejul învestirii sale în nobila demnitate de procuror, va determina plenul Consiliului Superior al Magistraturii să adopte o măsură de natură să asigure impunerea SUPREMAȚIEI LEGII în Speța Laura KOVESI – Călin ZAMFIRESCU !

Așteptăm cu mare interes să ne comunicați hotărâre care va fi adoptată de plenul Consiliului Superior al Magistraturii în legătură cu Speța Laura KOVESI – Călin ZAMFIRESCU. Vă mulțumim !

Cu deosebit respect,

Prof. Toma Bălășoiu

Reprezentantul acționarilor Băncii Internaționale a Religiilor

Una din miile de victime nevinovate ale falimentului politico-fraudulos al Băncii Internaționale a Religiilor

P.S. Vă reamintim rugămintea de a nu mai ezita ca, odată cu comunicarea poziției/hotărârii plenului CSM privind soluția IJ în Speța Laura KOVESI – Călin ZAMFIRESCU, să ne indicați prevederea legală la care au recurs – în secret – precedentele CSM/IJ pentru a acorda dnei Laura KOVESI dreptul de a se bucura de IMPUNITATE față de lege (!?). Vă mulțumim !

NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE” !, nici chiar dna

dna Laura KOVESI, nici chiar dl Călin ZAMFIRESCU, nici

chiar dl Daniel MORAR, nici chiar dl Traian BĂSESCU !

.

Secundo Tempo

Nr. 3488 București, 15 martie 2019

„NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE”, nici

chiar dna Laura KOVESI, nici chiar dl Daniel MORAR, nici chiar

dl Călin ZAMFIRESCU și nici chiar dl Traian BĂSESCU

C ă t r e

CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII

Doamnei președinte Lia SAVONEA

Speța Laura KOVESI – Călin ZAMFIRESCU

(Revenire la sesizarea nr. 3224/21.04.2018 – anexa)

Precedentul CSM a procedat ca toate celelalte CSM-uri, care fie au tăcut cu tâlc, fie au jucat fățiș pe muzica dnei Laura KOVESI !

Așteptăm ca A C T U A L U L CSM să dovedească că-și respectă îndatorirea constituțională de a dovedi concret, în activitatea sa profesională, că este realmente „GARANTUL INDEPENDENȚEI JUSTIȚIEI”, ceea ce – cel puțin până acum – NU A FOST !

Dovezi concludente privind monstruozitățile/crimele judiciare săvârșite de dna Laura KOVESI sunt dezvăluite în prezent – cu toptanul – de mass-media. Este cert că la o asemenea tragică situație, la afectarea gravă a prestigiului și credibilității Justiției române, nu s-ar fi ajuns dacă precedentele CSM-uri/IJ nu s-ar fi preocupat doar de mușamalizarea suspecto-dubioasă a dependenței politice a dnei Laura KOVESI de interesele Administrației Prezidențiale (foste și actuale), așa cum a/au procedat – de exemplu – timp de mulți, foarte mulți ani cu toate sesizările noastre privind această speță aflate la dosarul cauzei.

Suntem curioși să vedem dacă și A C T U A L U L CSM/IJ va/vor mai tolera ilegalitățile care au fost săvârșite în speța sus-menționată sau le va supune atenției Secției pentru investigarea infracțiunilor din Justiție (?!).

Răspunsul dvs. este așteptat cu mare, foarte mare nerăbdare.

Cu deosebit respect,

Prof. Toma Bălășoiu

Reprezentantul acționarilor Băncii Internaționale a Religiilor

Una din miile de victime nevinovate ale falimentului politico-fraudulos al Băncii Internaționale a Religiilor