Paul Adams, J.D., Activist Post, 9 ianuarie 2012
Iată ce afirma cu cinism aşa-zisul „ţar” al grupării satanice a aşa-zişilor iluminaţi David Rockefeller la o întâlnire a grupului secret Bilderberg în anul 1991: „Suntem recunoscători celor de la Washington Post, New York Times, revista Time şi altor publicaţii renumite ai căror directori au fost prezenţi la întâlnirile noastre şi care şi-au respectat de fiecare dată promisiunea de a păstra o discreţie deplină timp de aproape patruzeci de ani. Ne-ar fi fost imposibil să ne dezvoltăm şi să ne implementăm planurile mondiale dacă am fi fost supuşi luminii publicităţii pe parcursul acestor ani.” Fragment dintr-un discurs al lui David Rockefeller, la o întâlnire Bilderberg ce a avut loc în anul 1991.
În anul 2012, sinistrele planuri de instaurare a Noii Ordini Mondiale, a guvernului mondial din umbră, totalitarist şi de tip fascist, precum şi planurile de reducere drastică a populaţiei prin genocid planetar vor fi aduse în pragul unui eşec total. Este însă important să ne dăm seama că această înfrângere evidentă nu va apare ca urmare a unei revoluţii violente, sau ca urmare a unor proteste ce apar în masă, sau ca urmare a faptului că masele de oameni ar continua să cerşească mila (inexistentă a) politicienilor corupţi. Oricum, pentru mulţi dintre noi este mai mult decât evident că cei 535 de politicieni corupţi nu pot  să reprezinte în SUA 315.000.000 de oameni. Este uimitor, dar evident că înfrângerea acestor planuri criminale demente se va datora trezirii conştiinţei imensei majorităţi a fiinţelor umane de pe această planetă şi a refuzului lor ferm de a se mai supune şi de a acţiona într-o direcţie contrară cu ceea ce le sugerează conştiinţa lor trezită.
Actualmente se ştie foarte bine că această elită satanică criminală are la dispoziţie doar două instrumente principale ce sunt bine cunoscute tuturor acelora care studiază cu atenţie mass-media alternativă: secretul deplin şi înşelătoria. Iniţiativele lor criminale vor începe să fie contracarate şi se vor încheia pe măsură ce alte milioane, dacă nu chiar miliarde de oameni, se vor trezi din acest coşmar planetar în anul 2012. Momentul acestei mari treziri a apărut şi el începe să se producă din ce în ce mai mult abia acum.
Încă din anul 1990, cercetătorul David Icke afirma că va apare cândva un moment în care planurile criminale ale Noii Ordini Mondiale vor fi făcute publice şi vor ajunge să fie cunoscute tuturor. Din fericire, mai ales atunci acela va fi momentul în care sinistrele lor planuri vor deveni din ce în ce mai vulnerabile, deoarece mulţi oameni se vor trezi din acest coşmar în care au fost scufundaţi într-un mod insidios şi vor constata că nu numai umanitatea, dar şi cei dragi lor se află într-un mare pericol. Un pericol care este chiar mai cumplit decât pericolul nazist de pe vremea lui Hitler. Iată că momentul acela a apărut deja chiar acum.
Apărută ca urmare a neruşinatei farse a declanşării aşa-zisului „Război împotriva terorismului”, legea National Defense Authorization Act, NDAA (Legea autorizării  măsurilor privind apărarea naţională) a fost de curând promulgată de preşedintele Obama (aceasta dacă mai putem presupune că Obama ar fi într-adevăr preşedintele legitim al SUA, ceea ce de fapt este o presupunere năroadă). Prin intermediul acestei legi, în mod evident criminale, Statele Unite ale Americii au fost de fapt declarate într-un mod aberant, dat totuşi oficial, un teren de luptă. Conform acestei legi, armata SUA are oricând dreptul de a aresta cetăţeni americani, de a-i reţine pe o durată nedeterminată, de a-i tortura şi de a-i interoga fără ca în prealabil să existe împotriva lor vreo acuzaţie şi un proces legal care ar fi de natură să implice judecători, avocaţi şi o judecată. În esenţă, se poate spune că prin intermediul acestei legi de tip fascist a fost implementată în SUA Legea Marţială.
Este semnificativ că această lege anulează de asemenea toate prevederile actului Magna Carta din anul 1215, Declaraţia Drepturilor Omului şi decizia Posse Comitatus, ce interzicea încă din anul 1878 armatei să supună civilii unor acţiuni de tip miliţienesc.
Conform cu anumite documente ce au fost prezentate de Market Watch, în anul 2006 companiei KBR (Kellogg, Brown and Root, care este o companie americană de construcţii şi inginerie) i s-a acordat un contract de construcţii ce a fost comandat de către Departamentul Securităţii Naţionale al SUA (Departament of Homeland Security), chipurile pentru a construi anumite infrastructuri ce urmau să aparţină Vamei şi Biroului pentru Imigranţi în eventualitatea apariţiei unor aşa-zise stări de urgenţă.
Luna trecută un document al KBR a demonstrat că, în realitate, guvernul intenţionează să construiască mai multe tabere de concentrare FEMA (gen lagăre) pe întreaga suprafaţă a Statelor Unite. Intitulat în mod semnificativ „Rezumatul proiectului şi o listă anticipativă a resurselor necesare”, documentul respectiv descrie serviciile pe care KBR urmăreşte să le predea unor subcontractori în cadrul realizării procesului de construcţie a acestor uriaşe tabere de concentrare (de fapt, veritabile lagăre cum au fost acelea pe care le-au construit fasciştii în perioada de tristă amintire a celui de-al Doilea Război Mondial).
Având în vedere aceste aspecte, trebuie să ne dăm neîntârziat seama că întocmai precum  evenimentele care au avut loc la 9/11, 2001, promulgarea legii NDAA a fost şi este un instrument ce este şi va fi folosit de globalişti pentru a-şi pune neîntârziat în aplicare planurile lor criminale. Totodată, toate acestea reprezintă de asemenea pentru voi şi pentru noi toţi o oportunitate de a-i informa neîntârziat şi pe alţii despre adevărul zguduitor al faptelor care deja încep să se petreacă sub ochii noştri. Tirania de tip fascist pe care aceşti demenţi urmăresc să o instaureze în curând devine astfel vizibilă negru pe alb şi trebuie să nu pierdem din vedere că la ora actuală există deja mii şi mii de articole ce au fost scrise pentru a vă încuraja să dezvăluiţi cu mult curaj toate acestea şi altor fiinţe umane care deocamdată nu ştiu nimic despre aceste grozăvii care li se pregătesc. Noi considerăm însă că în ciuda acestor pregătiri, toate acestea sunt dovezile de necontestat ale înfrângerii Noii Ordini Mondiale, aşa cum apar ele din ce în ce mai des pretutindeni pe această planetă.
Ron Paul
Ron Paul se află în fruntea multor liste electorale, în ciuda tuturor campaniilor neruşinate ce i se opun, unele dintre ele fiind chiar fără precedent, cum ar fi cele care au fost lansate de principalele 6 trusturi media din SUA, ce urmăresc să-l discrediteze cu o mare îndârjire. Fie că va fi ales preşedinte al SUA sau nu, Ron Paul a făcut şi face dezvăluiri publicului referitor la cartelul secret de bancheri ce controlează Banca Rezervei Federale. Mai mult decât atât, Ron Paul încurajează oprirea definitivă a războaielor criminale şi neconstituţionale, pune în discuţie crearea unui sistem financiar legitim şi este deschis să discute despre multe alte subiecte, cum ar fi sănătatea şi libertatea individuală. El a primit de asemenea cele mai mari donaţii pentru a-şi realiza campania chiar de la membrii armatei, ceea ce este un semn evident că multe persoane din armată s-au trezit deja şi ştiu tot ceea ce se petrece, ele nemaiadmiţând să ducă la îndeplinire felurite ordine criminale şi trădătoare dacă astfel de ordine le vor fi date.
Un alt aspect semnificativ este acela că activităţile bancare frauduloase sunt deja cunoscute din ce în ce mai bine  prin intermediul tuturor acelora ce le-au căzut  în decursul timpului victime.
Din ce în ce mai mulţi oameni află că Banca Rezervei Federale este de fapt un cartel privat, care îmbogăţeşte pe bancherii corupţi, ce creează bani din nimic iar apoi îi împrumută cu o mare dobândă, înrobind în felul acesta populaţia cu o datorie imensă, care nu va mai putea fi niciodată plătită. Recent, şeful securităţii Băncii Rezervei Federale de la San Antonio a admis în mod sincer că instituţia este de fapt privată, tot aşa cum a făcut şi un alt angajat al Băncii Rezervei Federale din oraşul San Francisco.
Suplimentar, din ce în ce mai mulţi oameni au ajuns deja să ştie că mai multe bănci ce se aflau în pragul falimentului au fost „salvate” cu suma gigantică de 29 de trilioane de dolari ce au fost creaţi peste noapte din nimic. Aceleaşi bănci continuă acum să pună sechestru pe casele unor oameni ce se străduiau cu disperare să supravieţuiască şi în acelaşi timp urmăreau să producă bunuri sau servicii pentru a putea în felul acesta să-şi plătească ipoteca.
Actualmente este semnificativ că deja mulţi oameni iau măsuri împotriva sistemului bancar al Noii Ordini Mondiale. Este semnificativ că data de 5 noiembrie a fost declarată Ziua Transferului Bancar, aceasta fiind ultima zi dintr-o demonstraţie lungă de peste o lună de zile, ce avea drept cerinţă mutarea banilor din băncile mari în uniuni de credit mai mici, locale. Până la data de 5 noiembrie, peste 4.5 miliarde de dolari au fost scoase din importante instituţii financiare, fiind transferate. Suplimentar, sindicatele locale de credit ce s-au creat în întreaga ţară (Statele Unite ale Americii) au atins în jur de 650.000 de clienţi noi în luna octombrie 2011.
O semnificativă expunere a absurdităţii falsului război al drogurilor
La momentul actual, faptul că aşa-zisul război al drogurilor este de fapt o farsă este pentru mulţi oameni o informaţie deja binecunoscută. Comercianţii de marijuana (dealer-ii) de rang inferior, cât şi aceia ce acţionează în rândul oamenilor comuni de pe stradă, sunt arestaţi şi apoi sunt băgaţi în cuşti ce sunt mai mici decât acelea ale animalelor de la grădina zoologică – şi luaţi aminte că toate acestea se fac pe cheltuiala contribuabililor. În acelaşi timp, CIA importă pe ascuns cantităţi masive de cocaină şi de heroină pe care le distribuie apoi cu ajutorul reţelelor proprii pentru a-şi finanţa în felul acesta operaţiunile aşa-zis negre (Black Programs) criminale. Trupele SUA recunosc în anumite cazuri în mod deschis că susţin deja comerţul cu heroină din Afganistan.
În faţa tuturor acestor fapte zguduitoare, din ce în ce mai mulţi oameni încep să se trezească! Recent, membrii unui juriu din statul Montana (SUA) şi-au folosit puterea de decizie refuzând să condamne un om pentru posesie de marijuana.
Anularea de către juraţi apare atunci când un juriu dă verdictul „nevinovat” în ciuda faptului că din punct de vedere juridic un acuzat ar apărea ca fiind vinovat în baza unei anumite legi. Juriul anulează de fapt o astfel de lege despre care la ora actuală se crede că este în mod evident imorală şi că ea este aplicată în mod greşit acuzatului a cărui soartă respectivul juriu este însărcinat să o hotărască.
Odată ce un juriu răspunde prin verdictul „nevinovat”, un astfel de verdict nu mai poate fi contestat de nicio curte de justiţie şi clauza de „dublu risc” a Constituţiei americane interzice o reluare a procesului pe baza aceleiaşi acuzaţii. Prin urmare, dacă vă veţi afla vreodată în situaţia de a face parte dintr-un astfel de juriu, să nu uitaţi niciodată că aveţi la dispoziţie această putere de a anula un astfel de verdict.
În legătură cu aşa-zisul război al drogurilor, există unele email-uri ce ne-au parvenit şi în care agenţi ATF (Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives – Biroul pentru alcool, tutun, arme şi explozibil – o unitate specială din cadrul Departamentului de Justiţie american) se felicitau unii pe alţii pentru faptul că au dat vina pentru violenţele de la graniţă pe armele ce au fost cumpărate de la comercianţii din SUA, în ciuda faptului că unii agenţi federali au distribuit pe ascuns arme într-un mod direct gangsterilor mexicani ai drogurilor prin intermediul programului Fast and Furious (Rapid şi Furios). Scopul programului respectiv este indiscutabil acela de a discredita actualul Second Amendment (ce de-al Doilea Amendament) al Constituţiei SUA (ce se referă la drepturile cetăţenilor de a deţine arme de foc) şi de a face presiuni pentru instituirea unor noi reglementări în ceea ce priveşte deţinerea armelor de foc.   Corupţia din ce în ce mai mare din cadrul Congresului american începe să fie dezvăluită
Mulţi oameni ştiu la ora actuală că majoritatea membrilor Congresului american sunt la fel de corupţi întocmai precum Don Jon Corzine. „Averea totală (venitul integral, plus toate bunurile ce sunt deţinute, minus toate datoriile pe care le are) a unui membru al Congresului american a crescut la 913.000 de dolari, ceea ce reprezintă o creştere cu 15% din anul 2004 până în anul 2010. În timpul aceleiaşi perioade se observă că averea totală a americanului de rând a scăzut cu 8%, la aproximativ 100.000 de dolari. Conform statisticilor actuale, 16% din americani au încă încredere în Congresul american, ceea ce este foarte mult având în vedere toate acestea. Prin urmare, este cât se poate de semnificativ că 83% din populaţie nu mai are de mult încredere în guvern. Acest aspect ar trebui să le dea de gândit guvernanţilor. Conform noii legi NDAA, toate aceste fiinţe umane ar putea la un moment dat – dacă aşa ar decide într-o situaţie de aşa-zisă urgenţă capii elitei criminale – să fie arestaţi în masă şi apoi să fie reţinuţi pe o perioadă nedefinită de timp deoarece ar putea fi consideraţi „inamici ai securităţii naţionale”, fără a fi puşi măcar sub vreo acuzaţie, pentru a fi apoi judecaţi în cadrul unui tribunal.
Încep să fie din ce în ce mai bine cunoscute pericolele reale ale vaccinurilor
Numărul părinţilor care actualmente refuză să-şi mai injecteze copiii cu vaccinuri toxice – vaccinuri care fac mai mult rău decât bine – este în rapidă creştere. Ei au ajuns să fie pe deplin conştienţi că o cantitate voluminoasă de studii oneste arată la ora actuală că o mulţime de vaccinuri sunt nefaste şi chiar mortale.
Înainte de moartea sa (în mod evident dubioasă), cercetătorul în domeniul vaccinurilor Dr. Maurice Hilleman, ce a lucrat pentru compania Merck, a recunoscut în mod sincer la un moment dat prezenţa în vaccinuri a virusului SV40 şi a unor viruşi periculoşi care, atunci când acţionează împreună, provoacă în timp cancer. Totodată se estimează că peste 200 de milioane de doze ce proveneau din astfel de vaccinuri contaminate cu viruşii SV40 au fost administrate oamenilor şi aceasta este o posibilă explicaţie a creşterii dramatice a ratei îmbolnăvirilor de cancer care este mai mare ca niciodată în ultimii 100 de ani.
Până la sfârşitul anului 1999, numeroşi specialişti în patologie, microbiologi şi virusologi din întreaga lume au detectat virusul SV40 într-o mare varietate de cancere umane, cum ar fi tumorile pe creier, tumorile osoase şi cancerul pulmonar. S-a observat că acestea au fost chiar aceleaşi genuri de cancer care au fost create atunci când virusul SV40 a fost testat pe animale. După un studiu atent, ce este deja prezentat în unele publicaţii, cât şi în cadrul dezbaterilor de acest gen, specialiştii în cercetarea virusului SV40 au anunţat în unanimitate că virusul SV40 este un carcinogen uman de clasa 2A.
Aşa cum au declarat mai multe surse demne de încredere în martie 2009, printre aceste surse fiind inclusiv revista Times din India, vaccinurile ce au fost în prealabil contaminate cu virusul mortal al gripei aviare H5N1 au fost distribuite în 18 ţări până în decembrie 2008 de către un laborator al unei ramuri austriece a firmei Baxter. Din fericire, lotul respectiv a fost în prealabil testat pe dihori în Republica Cehă, înainte de a fi expediat pentru a fi injectat la oameni. Cu acea ocazie, spre uimirea specialiştilor, s-a constatat că toţi dihorii au murit şi aşa a fost făcută publică acea şocantă descoperire.
Răspunsul anumitor ziare cehe la numeroasele acuzaţii ce au fost făcute publice de către oficialii din domeniul sănătăţii din alte ţări a constat în aceea că a fost imediat pus sub semnul întrebării acel eveniment evident ce arăta că acea acţiune făcea de fapt parte dintr-o conspiraţie ce era menită să provoace în mod deliberat o pandemie. Care, după cum ştim cu toţii, nu s-a mai produs din fericire niciodată, dar acest fapt a evidenţiat că aşa-zisele vaccinuri erau contaminate cu mortalul virus al gripei aviare H5N1 şi dacă ar fi fost distribuite, aşa cum se preconiza, în cele 18 ţări, atunci ar fi apărut o astfel de pandemie şi nimeni nu ar fi bănuit că de fapt cauza acelei pandemii erau chiar acele vaccinuri ce urmau să fie injectate sărmanilor oameni pentru a-i salva de la îmbolnăvire. Cu acea ocazie, sinistrele planuri criminale ale aşa-zişilor iluminaţi au ieşit la iveală, chiar dacă mijloacele mass-media au acţionat nu aşa cum ar fi trebuit şi au pus imediat sub semnul întrebării respectivul eveniment ce făcea în mod evident dovada unei conspiraţii criminale ce era menită să provoace în mod deliberat o cumplită pandemie.
Iniţial, celebra companie Baxter a încercat să respingă într-un mod nătâng întrebările jenante ce îi erau puse, invocând într-un mod penibil nişte aşa-zise „secrete comerciale” şi, mai mult decât atât, a refuzat să explice cum s-a ajuns să fie contaminate toate vaccinurile cu virusul H5N1. Mai târziu, compania Baxter a invocat explicaţia în mod evident dubioasă şi inadmisibilă că totul a fost un „accident”. Cu toate acestea, posibilitatea de a amesteca în mod accidental o evidentă armă biologică ce constă dintr-un virus viu şi foarte periculos într-un material pentru vaccin este şi rămâne ceva practic imposibil.
Un alt eveniment zguduitor este acela că cel puţin 49 de fete au murit şi alte câteva mii au fost internate în spital după ce în prealabil au fost injectate cu vaccinul Gardasil, ce ajunsese să fie declarat faimos mai ales datorită campaniei deşănţate de promovare a sa. Cu toate acestea, în mod oficial a fost declarat doar un procent de 10% reacţii adverse. Şi în cazul acesta minciunile şi muşamalizarea cinică sunt evidente.
La ora actuală se ştie că vaccinurile au ajuns să fie un instrument important al elitei satanice a acestei planete ce acţionează din umbră şi care, prin intermediul Fundaţiei Rockefeller şi a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, au fost distribuite în mod gratuit în multe ţări ale lumii şi apoi s-a constatat că au scăzut în mod drastic ratele fertilităţii cu scopul secret de a reduce din ce în ce mai mult populaţia acestei planete.
Dezvăluirea criminalului program de reducere drastică a populaţiei planetei Pământ ce a fost plănuit de demenţii care voiau să întroneze aşa-zisa Nouă Ordine Mondială
Actualmente se cunoaşte chiar foarte bine că sinistra elită criminală a acestei planete şi-a impus absurda religie Malthusiană a morţii ce trebuie să fie promovată cu cinism pentru populaţia acestei planete. În anul 2009 a avut loc la New York o întâlnire a unui „club secret al miliardarilor” la care au participat şi David Rockefeller, Ted Turner, Bill Gates şi alţii. Participanţii s-au focalizat cu toţii asupra temei deloc întâmplătoare „cum ar putea fi folosită averea lor pentru a încetini cât mai mult creşterea populaţiei globului.”
În ultima jumătate a secolului 20, susţinătorii eugeniei au adoptat unele politici în mod evident stranii de „control al populaţiei”. Unele dintre acestea s-au cristalizat în Studiul pentru o Securitate Naţională intitulat Memorandum 200, ce este un document de strategie geopolitică lansat în anul 1974 şi care a fost pregătit şi apoi lansat de pionii grupului Bilderberg ce este condus de familia Rockefeller-ilor împreună cu Henry Kissinger şi care ţintea să influenţeze treisprezece ţări în acest sens şi avea drept scop reducerea masivă a populaţiei prin crearea intenţionată a unor crize de hrană şi mai ales prin intermediul sterilizărilor în masă şi al războaielor.
Scopul nemărturisit al acestor ucigaşi în masă este reducea drastică a populaţiei de la 7 miliarde la numai 500 de milioane de oameni. Mai mult decât atât, ca o culme a cinismului lor criminal, ei au creat chiar un monument ce este denumit Georgia Guidestones pentru a pune în felul acesta nu numai în evidenţă, ci şi în raclă perversa lor fantezie criminală.
Consilierul de frunte al lui Obama în materie de ştiinţă şi tehnologie, John P. Holdren, a fost coautorul unei cărţi ce a apărut în anul 1977 şi care este intitulată „Ecoscience”, în care el susţinea formarea cât mai grabnică a unui „regim planetar” ce ar trebui să folosească nişte „poliţii globale” pentru a institui în felul acesta măsuri totalitare de control drastic al populaţiei ce urmau să includă avorturi forţate, programe inumane de sterilizare în masă ce urmau să fie provocate prin intermediul aprovizionării cu mâncare şi apă toxică sau care a fost în prealabil infestată cu substanţe sterilizante, precum şi inumane implanturi obligatorii pentru cupluri, spre a fi prevenite în felul acesta fecundarea şi eventualele sarcini. Cu toate că la prima vedere astfel de măsuri par a fi demente şi incredibile, totuşi astfel de măsuri sinistre au fost preconizate de către actualul consilier a lui Obama, John P. Holdren.
La ora actuală, oamenii din ce în ce mai multe ţări încep deja să înţeleagă din ce în ce mai bine că se află de mai mulţi ani sub un mârşav şi viclean atac chimic ce face parte dintr-o operaţiune de ucidere a lor lentă prin intermediul alimentelor ce sunt pline de substanţe chimice nocive, de aditivi ce le distrug imunitatea şi sănătatea. Actualmente se ştie că unele toxine mortale şi extrem  de periculoase, printre care amintim aspartamul, fluorul (ce este omniprezent în apa de la robinet precum şi în pasta de dinţi), organismele modificate genetic, impregnarea cu mercur a multor produse alimentare; prezenţa în legume şi în fructe, în cantităţi uriaşe, a pesticidelor; speciile ce sunt aberant încrucişate; produsul toxic bisphenol A (BPA); bizarii compuşi plastici profund toxici ce sunt introduşi în carnea de pui; nocivul sirop de porumb ce prezintă o concentraţie excesivă în fructoză; carnea clonată; hormonul toxic de creştere rBGH ce este folosit intensiv în cadrul procesului de creştere a bovinelor, precum şi noile specii ce au fost modificate genetic au intrat toate în dietele noastre şi în mediul înconjurător – fie că vrem, fie că nu vrem aceasta.
Prin intermediul chemtrails-urilor criminale care fac parte din anumite programe secrete ale geoingineriei, populaţia marii majorităţi a ţărilor lumii este aproape zi de zi pulverizată din aer fie cu produşi nocivi ai aluminiului, cu bariu toxic, cu stronţiu şi cu multe alte ingrediente extrem de nocive, ciudate, cum ar fi celulele sanguine roşii precum şi cu anumite ciuperci microscopice extrem de toxice. La ora actuală se ştie cu exactitate că dioxidul de sulf ce este un produs foarte toxic este pulverizat în mod intenţionat, cu scopuri criminale, într-un mod premeditat, din aer asupra populaţiei.
Farsa  ce a fost deja dezvăluită a aşa-zisei Încălziri Globale
La ora actuală este aproape evident pentru mulţi oameni că deja există un război secret şi generalizat ce a fost declanşat împotriva populaţiei acestei planete, iar farsa – la ora actuală evidentă – a încălzirii globale face de asemenea parte din acest război. La pagina 75 a unei publicaţii care a apărut în anul 1990 şi care a fost editată de organizaţia Clubului Romei (Club of Rome) şi care este intitulată „O primă revoluţie globală”, respectiva organizaţie a Clubului Romei sublinia încă de pe atunci cum ar putea fi produse, prin manipulare, anumite crize ecologice spre a influenţa şi manipula populaţia să accepte impunerea unui guvern dictatorial mondial ce urma să fie condus de sinistra elită criminală a acestei planete: „Pentru că ne aflam în căutarea unui duşman comun împotriva căruia era necesar să ne putem uni, am inventat tocmai de aceea ideea că poluarea ameninţă să provoace o  încălzire globală şi la fel ar putea fi utilizate în aceeaşi direcţie deficitul de apă, foametea şi alte evenimente de acest gen care ar putea fi folosite, după cum este necesar, spre a ne putea atinge scopurile…Pentru aceasta, am putea să spunem şi chiar ar urma să repetăm că toate aceste aşa-zise pericole au fost provocate de intervenţia umană… Duşmanul real ar apărea atunci pentru cei naivi ca fiind însăşi umanitatea” declară cu cinism raportul respectiv.  Între timp, adevărul a ieşit însă la lumină şi acesta este motivul pentru care 31.487 de oameni de ştiinţă, inclusiv mulţi doctori în ştiinţă, resping in corpore artificiala şi falsa veste referitoare la o aşa-zisă încălzire globală.
La ora actuală, pentru din ce în ce mai mulţi oameni de pe această planetă nu mai există nicio îndoială referitoare la faptul că depopularea grabnică şi masivă, chiar prin intermediul unui genocid planetar, este scopul criminal secret ce este urmărit de sinistra elită a acestei planete care a acţionat din umbră.
La ora actuală este evident şi chiar dovedit faptul că gruparea teroristă Al Qaeda este condusă de Pentagon/CIA
De curând, unele fapte ce constituie totodată dovezi incontestabile arată că gruparea teroristă Al Qaeda este o unealtă a SUA ce este folosită pe ascuns pentru anumite acţiuni teroriste de destabilizare regională. În anul 1979 gruparea Al Qaeda, sub forma unui nucleu Mujahideen precum şi al talibanilor, era după cum se ştie arma secretă a Americii în cadrul operaţiunii Cyclone. Strategul geopolitic Zbigniew Brzezinski (care face parte din Consiliul de Relatii Externe precum şi din Comisia Trilaterală şi care este un membru important al Grupului Bilderberg), care era pe atunci Consultantul Naţional pentru probleme de Securitate al preşedinţiei Carter a fost cel care a dispus să fie antrenaţi şi apoi a decis să se structureze o grupare a Mujahideen-ilor pentru a lupta împotriva sovieticilor în Afghanistan. Atunci Osama Bin Laden (sau  altfel spus Tim Osman) s-a întâlnit în secret cu agentul FBI Ted Gunderson în anul 1986, aşa cum la un moment dat a mărturisit într-un mod sincer chiar Gunderson. Mai mult decât atât, de curând, SUA a finanţat pe ascuns gruparea teroristă Al Qaeda pentru a răsturna în Libia guvernul lui Gaddafi. Cu acea ocazie, observatorii imparţiali au constat că în mod indiscutabil forţele „rebele” includeau peste 1000 de soldaţi ai grupării teroriste Al Qaeda ce se bucurau de o susţinere totală – li se ofereau arme, aveau la dispoziţie avioane, fonduri băneşti şi dispuneau de tot ceea ce le era necesar în acţiunea lor teroristă – de la SUA, Marea Britanie, NATO şi ceilalţi aliaţi. Mai mult decât atât, la ora actuală se ştie chiar foarte bine că familiile lui Bush şi a lui Bin Laden au investit împreună în grupul financiar american Carlyle.
Până la urmă adevărul a ieşit la lumină şi astfel s-a descoperit că aşa-zisa „teroare teroristă” era doar o găselniţă şi din ce în ce mai mulţi oamenii au ajuns să afle toate dedesubturile ce le-au fost ascunse despre aceasta
Dat fiind faptul că toate aceste adevăruri şocante şi pentru ei foarte deranjante au ieşti la iveală, devine din ce în ce mai dificil – şi în curând va fi imposibil – pentru aceşti criminali globalişti, ce urmăreau să întroneze un regim fascist planetar, să mai folosească metodele lor viclene de inducere a spaimei în masele naive de oameni prin aşa-zisa „teroare teroristă”. Kurt Haskell s-a asigurat că se va afla şi va fi făcut public faptul că incidentul ce a avut loc cu ocazia sărbătorilor Crăciunului pe un aeroport din SUA, atunci când s-a descoperit că un bărbat purta o bombă în lenjeria intimă, a fost de fapt o farsă implementată chiar de către cei din cadrul guvernului şi care era menită să-i sperie din ce în ce mai mult pe cetăţenii americani, astfel încât aceştia să accepte impunerea unei noi „măsuri de securitate” ce presupunea ca pasagerii să fie rând pe rând scanaţi şi chiar dezbrăcaţi.
De asemenea, poporul american nu s-a lăsat înşelat de falsul plan ce a fost conceput şi realizat de către FBI şi DEA (Drug Enforcement Administration – Administraţia executivă a medicamentelor) pentru a-i înscena unui comerciant iranian de maşini la mâna a doua un aşa-zis asasinat, pretinzând că el ar fi încercat să organizeze un asasinat pentru a justifica în felul acesta un atac militar fulger asupra Iranului. În felul acesta, datorită unui concurs de împrejurări, adevărul a ieşit la iveală şi respectiva înscenare a fost demascată.
Media Alternativă ce funcţionează mai ales pe internet a făcut posibilă biciuirea Noii Ordini Mondiale prin dezvăluirea secretelor ei criminale şi cutremurătoare
Secretarul de stat Hillary Clinton a făcut de curând în mod indirect o confesiune tacită în timpul unei întâlniri de lucru a comitetului de Priorităţi a Serviciului de Politică Externă al SUA, declarând că Departamentul de Stat are nevoie de mai mulţi bani deoarece complexul militar-industrial al SUA „pierde informaţiile de război” care sunt apoi demascate de media alternativă.
Întocmai ca o sticlă de Chateau Cheval Blanc din anul 1947, ce se bucură de un real prestigiu, mass-media alternativă – ce activează mai mult pe internet – devine din ce în ce mai solicitată, deoarece este considerată a fi tot mai bună. La ora actuală se ştie că cercetătorii şi jurnaliştii talentaţi ce sunt lipsiţi de obligaţii faţă de stăpânii corporaţiilor mass-media controlează Fereastra Overton. Ideile care mai demult erau considerate a fi radicale, cum ar fi suspendarea neîntârziată a activităţii Băncii Rezervei Federale, ce este o bancă privată, precum şi expunerea adevărului cu privire la farsa despre aşa-zisa „teroare teroristă”, sunt acum discutate de un număr din ce în ce mai mare de oameni într-un mod liber.
Atât furnizorii de informaţii cât şi cercetătorii competenţi prevestesc deja înfrângerea inevitabilă a Noii Ordini Mondiale
La ora actuală este cvasi-evident că atât aşa-zisa elită a iluminaţilor ce acţiona până nu demult numai din umbră, precum şi tabăra globaliştilor nu se mai bucură de avantajele, ce le erau până acum atât de necesare, ale discreţiei. În felul acesta devine evident că ei şi-au jucat deja toate cărţile şi mai mult decât atât, nu mai au niciun as în mânecă.
Acum se ştie că din ce în ce mai mulţi angajaţi atât ai armatei cât şi ai guvernului devin fără teamă furnizori de informaţii secrete care ajung în felul acesta la masele de oameni ce află totul despre planul fascist criminal ce li se pregăteşte.
Este semnificativ că agentul FBI Coleen Rowley a dezvăluit rateurile în mod evident voite ale FBI-ului de a preveni aşa cum ar fi fost necesar evenimentele de la 9/11.
În perioada imediat următoare evenimentelor ce au avut loc la  11 septembrie 2001, atunci când Coleen Rowley a dezvăluit mai multor membri ai FBI din alte divizii sau care proveneau chiar din cartierul general al FBI despre culisele evenimentelor de dinainte de 11 septembrie cu privire la investigarea lui Zacarias Moussaoui, prima întrebare pe care i-au pus-o chiar colegii săi (ce erau membrii FBI)  a fost „De ce?” – „De ce ar sabota în mod deliberat un agent FBI un astfel de caz grav?” (Acest agent afirmă: acum ştiu că nu ar trebui să fiu lipsit de respect în această privinţă, dar mi-am dat seama că aceşti membrii ce se aflau se pare într-o totală ignoranţă, unii dintre ei chiar făceau glume de genul: «Da, este cât se poate de clar, persoanele cheie din personalul nostru FBI sunt în mod evident spioni sau cârtiţe ce lucrează de fapt pentru Osama Bin Laden! Doar aşa ar fi putut fi subminate eforturile  biroului FBI din Minneapolis!»”)
Toate acestea sunt suspect de asemănătoare cu evenimentele ce au avut loc în anul 1993, atunci când a fost bombardat World Trade Center şi când anumiţi indivizi din cadrul FBI-ului au refuzat să-l lase pe informatorul lor Emand A. Salem să oprească atacul.
Locotenent-colonelul Anthony Schaffer a făcut publică existenţa programului Able Danger care l-a identificat pe pretinsul hijacker principal al evenimentelor din 9/11, 2001 Mohammed Atta cât şi pe alţi trei ofiţeri Al CIAeda ce operau în Statele Unite înainte de evenimentele care au avut loc la data de 9/11, 2001.
La ora actuală peste 1600 de arhitecţi şi ingineri sunt de părere că versiunea oficială asupra a ceea ce s-a petrecut la data de 11 septembrie 2001 este doar o farsă şi sute de oficiali guvernamentali sunt de aceeaşi părere.
Alţi furnizori de informaţii secrete şi anumite surse ce îşi păstrează anonimatul au expus recent planurile secrete ce urmăresc să îi trateze pe cetăţenii americani in corpore ca pe nişte „inamici ai securităţii publice” şi, mai mult decât atât, au dezvăluit faptul că taberele de concentrare FEMA (care în realitate sunt nişte lagăre mascate de tip fascist) încep să fie activate.
Fostul agent FBI Ted Gunderson a îndrăznit să facă mărturisiri complete despre operaţiunile secrete de trafic de droguri, despre inducerea artificială a spaimei în rândul populaţiei, despre operaţiunile de control al minţii ce sunt realizate de la distanţă prin intermediul instalaţiei HAARP precum şi despre abuzurile sexuale ce sunt îndreptate împotriva copiilor ale unor înalţi funcţionari din guvernul SUA.
De curând, cercetătorul Fritz Springmeier este din nou în acţiune şi face eforturi să dezvăluie crimele muşamalizate precum şi controlul minţii pe care globaliştii criminali îl utilizează din plin prin intermediul instalaţiei HAARP spre a induce curente colective de opinie ce operează întocmai ca o sui generis hipnoză în masă şi care sunt folosite pe ascuns împotriva oamenilor de pe această planetă.
Cum să oprim cât mai repede activitatea criminală a Noii Ordini Mondiale
Pe măsură ce se întoarce roata istoriei, iar umanitatea se trezeşte dintr-un lung somn letargic, trebuie să facem mai mult ca niciodată ceva spre a ne reda libertăţile ce ne-au fost furate şi pentru a redobândi calitatea vieţii ce a fost în mod insidios înlocuită cu un surogat ce produce vomă. Având în vedere toate acestea, noi toţi, care deja cunoaştem adevărul, trebuie să ne unim neîntârziat forţele şi să începem şi apoi să continuăm să ducem la bun sfârşit următoarele acţiuni stringent necesare şi simple:
• să-i informăm neîntârziat pe toţi ceilalţi şi să le spunem adevărul despre guvernul real care acţionează din umbră, trimiţându-le prin email şi lor articolele care sunt edificatoare şi foarte importante. • să distribuim chiar fluturaşi în care să îndrăznim să spunem adevărul pe care îl cunosc numai unii care au avut acces la el, pentru a ne informa, aşa cum este necesar, toţi vecinii. • să începem să boicotăm toate corporaţiile ce sponsorizează acele instituţii prin care acţionează elita satanică mondială, cum ar fi Consiliul Relaţiilor Externe, Comisia Trilaterală şi Grupul Bilderberg. • să refuzăm ferm de fiecare dată realizarea oricărei acţiuni despre care ne dăm seama că este malefică şi contravine principiilor bunului simţ precum şi conştiinţei noastre morale. • să ne solidarizăm şi să acţionăm la unison. • să promovăm iubirea de tip agape (iubirea divină, necondiţionată, altruistă faţă de ceilalţi).
În concluzie, putem spune că pentru anul 2012 planurile globaliste se vor confrunta cu o mare înfrângere dacă noi toţi vom continua să îi informăm pe ceilalţi şi vom refuza de aici înainte să îi susţinem pe cei care urmăresc să ucidă în masă, să terorizeze, să înşele şi să înrobească umanitatea.

Paul Adams este servitorul vostru umil şi deţine un titlu de Doctor Jurist („juris doctor”). El este un entuziast ce aspiră din toate puterile să se educe atât pe sine cât şi pe ceilalţi pentru a atinge pacea, bunăstarea, egalitatea şi dreptatea pentru toţi