DACICUS
10 aprobate
eugenp777@yahoo.com
37.251.221.43
PLANIFICAT DE PESTE 15 ANI

Această boală „focar” face parte dintr-un obiectiv mult mai mare; una planificată de peste cincisprezece ani. Pot dovedi, de fapt, că planificarea a început înainte de aprilie 2005, pentru că la 13 aprilie 2005, o firmă de bioinginerie a făcut o Prezentare pentru oameni din Pentagon, în sala de conferințe subsol BC232.

În videoclipul de mai jos, un tip de la o firmă de Bio-Inginerie pune în mișcare Pentagonul cu privire la eliberarea intenționată a unui virus RESPIRATORIU, acesta din Orientul Mijlociu, care provoacă boală larg răspândită, pentru a face publicul larg să aibă nevoie de un vaccin.

Dar după cum veți auzi în videoclipul de mai jos, vaccinul nu ar rezolva doar boala, ci ar conține și ceva dezvoltat de firma Bio-Engineering: o modalitate de a suprima expresia a ceva numită gena VMAT2 din creierul uman.

În videoclipul de mai jos veți vedea și veți auzi că firmele de bioinginerie au făcut scanări PET pe creierul oamenilor și au descoperit că gena VMAT2 face ca oamenii să poată relaționa și să îmbrățișeze (sau să respingă) lucrurile spirituale. Dumnezeu.

De fapt, geneticienii se referă acum la această genă VMAT2 ca „gena lui Dumnezeu”.

Oamenii cu o expresie mare a acestei gene sunt foarte spirituali și religioși. Persoanele cu o expresie mai mică (sau nu) a genei, nu sunt. De fapt, oamenii cu o expresie foarte mică a acelei gene, se simt dezgustați sau revoltați prin mențiunea lui Dumnezeu!

Pasul de la firma Bio-Engineering este pentru Pentagon să elibereze un virus care să provoace boli respiratorii în populația generală a Orientului Mijlociu, apoi să vină în salvare cu acest „Vaccin” care nu numai că va vindeca boala, dar va de asemenea suprima expresia genei VMAT2, blocând astfel ceea ce ei numesc „Fundamentalism religios”. Scopul declarat este de a pune capăt oamenilor care se îmbrăcau pe veșmintele suicidului și se aruncă în numele lui Allah. Dar, în realitate, vaccinul ar bloca sentimentele de spiritualitate și de Dumnezeu din mințile oamenilor.

OK, acum l-ai văzut cu propriii ochi și ai auzit-o cu propriile urechi. Firmele de bioinginerie, încă din anul 2005, au cartografiat deja ce porțiuni ale creierului uman îndeplinesc ce funcții și ce gene exprimă în moduri care implică anumiți comportamente umane!

Permiteți-mi să mă opresc o secundă și vă întreb: în cei cincisprezece ani de când s-a scurs acest videoclip, credeți că poate firmele de bioinginerie au făcut MAI MULTE cercetări? Crezi că poate au perfecționat lucrurile?

Gândiți-vă: sugerează în mod deschis eliberarea intenționată a unui VIRUS RESPIRATORI, astfel încât „vaccinul” poate fi administrat pe scară largă, modificând astfel comportamentul uman. Înfricoșător!

Pe scurt au scanat creierele oamenilor au descoperit anumite gene și au făcut un vaccin pt a regresa a anihila aceste gene care spun ei fac oamenii mai religioși…….

https://www.youtube.com/watch?v=U4q3UIBc4CU&app=desktop