1. Referitor la impulsul electromagnetic ,sub semnatura Alinei Olteanu ,Ziua Online din11-09- 2008 semnala o noutate stiintifica prezentata de Institutul de Fizica Lebedev respectiv instalatia Nike. Care ,in sine ,este un generator de impuls electromagnetic avand puterea unei bombe atomice,ca efect.. Instalatia este portabila si poate fi asezata pe o masa.Raportat la consumul echivalent de energie fizicienii vorbeau de acela similar dat de o hidrocentrala medie.

 Desigur,armata a cerut imediat trecerea la fabricatia in serie a instalatiei Nike. Semnificativ este si faptul ca un general ,cam belicos,a afirmat anul trecut, ca Rusia ,ca raspuns la Scutul antiracheta american ,
are pregatite unele categorii de arme pe care nu le putem banui. Posibil dezvoltarea instalatiei Nike.
2. In Jurnalul Parapsihologic on-line al dlui Vasile Rudan, un patriot in opinia mea,Dsa pomenea de arma infrasonica pe care Armata Romana ar fi dezvoltat-o in perioada antedecembrista. Referitor la arma infrasonica romaneasca dl V.Rudan a fost invitat sa pastreze tacerea. A pastrat tacerea si o face si acum..
 Discutand cu o cunostinta asupra armei infrasonice romanesti,am avut surpriza sa aflu ceva noutati la care nu ma asteptam. Si anume ca in perioada antedecembrista au fost facute un set de experimentari uluitoare . Care depasesc cu mult efectele pulsului eletromagnetic.Ca efecte.
 Din ratiuni de pastrare a confidentialitatii,nu pot preciza locurile unde s-a testat dispozitivele infrasonoce . Singurul lucru care se poate presupune este ca au fost testari intr-un laborator si testari in exterior.
 Efectele infrasonice se ob tin cu ajutorul unui generator de o constructie speciala. Portabil.
 Gama de frecvente emise de infrason este : 0,1-5 ,0 Hertzi. Unda emisa este o unda electromagnetica. Nu acustica. Efectele produse au caracter termomecanic.
 In camp deschis,raza de actiune este de ordinul catorva sute de Km In aer si cosmos este de acelas ordin de marime.
 Iata efectele: Faramitarea prin efect termomecenic a rocii dure,scoaterea din radacini a copacilor ,cu radacini cu tot,secerarea instantanee a stufului , realizarea unei gauri intr-un bloc turnat din otel pentru blindajul unui tanc ,bloc gros de 4m,si vaporizarea metalului respectiv.din zona gaurii. In cosmos au fost obtinute efecte termonecanice asupra unui panou solar al unei statii spatiale dezafectate. etc
Voi incheea cu modul de repartitie in spatiu al energiei debitate de un infrason: sa ne imaginam doua conuri ,un con inferior cu varful sprijinit pe infrason,si al doilea con cel superior cu baza suprapusa pe baza conului inferior. Ambele conuri au axa de simetrie comuna. Efectul maxim al undei electromagnetice emise de infrason se obtine pe directia axei comune celor doua conuri.Amplificarea in putere este de ordinul a 50.000 dB.In banda de frecvente emise de infrason. Adica de ordinul gigawatilor..In impuls.!50.000dB inseamna cam 10 la puterea 50. Sau cifra 1 urmata de 50 de zero-uri.!
 Exista si alte categorii de aplicatii .ale acestor generatoare de infrasonice ,numite,pentru comoditatea exprimarii,infrason.Similare functionarii vehiculelor spatiale gen Vimana. In opinia celui care mi-a furnizat datele
 Intrebat ,daca stie pe mana cui a ajuns documentatia aferenta infrasonului ,sursa documentarii mi-a raspuns ca se afla pe maini bune. A unor patrioti veritabili. Precizand,sursa documentarii, ca seful laboratorului care a efectuat masuratorile intr-un laborator specializat, este plecat definitiv din tara.Ca fapt divers, alta categorie de efecte este cel asupra apei,care fierbe atunci cand infrasonul este indreptat asupra apei . In profunzime, indreptat asupra apelor marii , infrasonul a produs efecte termomecanice la adancimi mari. Calcanii au fost fierti bine..
Sub efectul undei electromagnetice emise de INFRASON, sateliții și dronele cad ca muștele…
          Aceste informatii au fost trimise ,prin bunavointa adresei de email a unui prieten ,de catre
                                                        Grigore Badea