adevarul despre Floyd si tehnica politiei – de la politistii Frantei !

Mesaje primite
x
de

 • Posted iunie 12, 2020 at 11:07 AM

  asa-i!
  Este de fapt o tehnica clasica pentru intreaga politie din tarile europene : cand ai de- a face cu o namila coplesitoare, drogata, beata si inarmata, care te omoara ea pe tine daca nu reactionezi cu ultima ratio, recurgi -LEGAL!!!- la proiectia pe burta a criminalului cu genunchiul in ceafa , ca sa poti sa-i pui catusele la mainile tinute la spate .
  Ca doar bietii politisti nu sunt dumnezei, sa-i faca farmece atacantului care tocmai intrase intr-un magazin ca sa cumpere tigari cu bani falsi, fapt pentru care tutungiul a chemat politia !
  Floyd, star de filme pornografice, avea alta condamnare la inchisoare pe cinci ani pentru atac armat, era drogat si beat, fapt pentru care si cazuse jos.Era recidivist .
  Probabil ca politistul care l-a tinut asa 8 minute, a exagerat . Cert este ca munca politistilor este oribil de grea si nimeni nu se gandeste la faptul ca perfectiunea in interventiile pline de imprevizibil, este imposibil de atins .
  Indiferent de culoarea criminalului !
  Acest incident nu poate fi definit drept incident rasist caci criminalul poate avea orice culoare .
  O namila alba sau albastra este imobilizata, daca refuza arestul si daca este periculoasa, exact in acelasi mod in toate tarile .
  VORBIM AICI DESPRE O INTERVENTIE CLASICA, NU RASISTA ! NOTA BENE .
  CE FACE ANTIFA DIN EA, ESTE ALTCEVA !