STIMATE DOMNULE PROFESOR,
POATE PUBLICATI ACEASTA DISTINCTIE IMPORTANTA PE O PAGINA SPECIALA , DOAR CU EA :

INFORMATIE INEDITA de la DR WOLFGANG WODARG DESPRE TESTELE SECRETE SI NECORECTATE DE NIMENI, CU DATE CUMULATE SI ASCUNSE PUBLICULUI JEFUIT DE DREPTUL LA PROTEJAREA INFORMATIEI PRIVATE A FIECAREI PERSOANE..

Ce zice Wolfgang Wodarg despre teste clinice versus teste adunate in “REAL WORLD DATA” , cum isi numesc ei azi testele lor secrete , necorectate de nimeni.
caroline gunderode
May 15, 2021 at 12:22 pm
TOATE ACESTE COMPANII SUNT ORIENTATE SPRE MULTIPLICAREA PROFITURILOR ACTIONARILOR LOR : TOAAAATE SE BAZEAZA PE ACTIUNI FINANCIARE CU PROFITURI TOTAL DISPROPORTIONATE OBTINUTE PE SPINAREA MORTILOR SI BOLNAVILOR DIN CE IN CE MAI NUMEROSI SI MAI VIZIBILI IN URMA VACCINARILOR !
PFIZER A FOST DAT IN JUDECATA SI AMENDAT PENTRU CRIMA , CU 4.000.000 dolari acum cativa ani , tot cu vaccinuri testate in secret pe persoane neinformate – exact ca si azi !
NUMAI CA AZI CRIMA ESTE PUBLICA SI NU-I SANCTIONEAZA NIMENI !
Asta in timp ce
SOROS
se lupta azi sa-si instaleze JUDECATORII LUI la CEDO si peste tot unde-i trazneste : AUTOALESII PLANETEI II FAC LOC PESTE TOT UNDE SE AFLA EI LA BUTOANE !
FARA O RASTURNARE ESENTIALA , PRIN INTERZICEREA INTERNATIONALA A CUMULULUI DE PUTERE DISPROPORTIONATA IN MAINILE CATORVA ABRUTIZATI AI BANULUI(vezi ce zice Robert F. Kennedy Jr) , NU PUTEM SCAPA DE REPTILELE OTRAVITE ALE CAMATARIEI PLANETARE .
REPET: ACESTE COMPANII FARMACEUTICE NU LUCREAZA SPRE BINELE OMENIRII CI SUNT
SIMPLE BUSINESSURI !!!!!!!!!!!
CARE ACTIONEAZA PENTRU MULTIPLICAREA NELEGITIMA (caci prin metode criminale care nu garanteaza nimic !!!) A VENITURILOR ACTIONARILOR LOR,
FACAND TESTE ,
NU PE SOBOLANI, CI PE OAMENI, CU O CIORBA DE OTRAVURI PE CARE LE CUNOSC NUMAI EI !!!!!!
CACI
TESTELE CLINICE NORMALE SUNT PUBLIIIIIIIIIIIIICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
(explica cel mai mare pulmonolog al Germaniei, dr Wolfgang Wodarg, in STIFTUNG CORONA AUSSCHUSS SITZUNG NR 52 – tot el isi bate joc de eufemismul de “REAL WORLD DATA ” CU CARE AU INLOCUIT MONSTRII CARE NE TESTEAZA AZI CA PE ANIMALE, AU INLOCUIT TESTELE CLINICE TRADITIONALE, PUBLICE SI CORECTIBILE SI DE ALTI SPECIALISTI DINAFARA COMPANIILOR CARE EXECUTA TESTELE , DECI, AU INLOCUIT TESTELE PUBLICE CU TESTELE LOR SECRETE , PENTRU CA OMOARA OAMENI FARA SA FI FOST ANTERIOR TESTATE PE ANIMALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! )
SUBLINIEM DECI INCA ODATA CA TESTELE CLINICE DE PANA ACUM FACUTE LA NIVEL INTERNATIONAL PENTRU VERIFICAREA NOILOR PRODUSE FARMACEUTICE INAINTE DE LANSAREA LOR PE PIATA ,SUNT CONTRAVERIFICATE DE GRUPURI DE SPECIALISTI CARE LE CRITICA SI CARE CER MODIFICAREA CIORBEI DE OTRAVURI CAND CIORBA SE ADEVERESTE A FI NOOOCIIIVAAA, CA ACESTE VACCINURI DUPA CARE MOR OAMENII IN MASA SAU SUNT SCHILODITI PE VIATA !!!
DECI, REPETAM:
ACESTE PRODUSE ZISE VACCINURI SUNT TOOOOOTALLLL NECUNOSCUTE PUBLICULUI AVIZAT CACI NEVERIFICATE SI CUNOSCUTE DOAR DE EI, CASTA DE MAFIOTI CARE SUNT SINGURII CE ADUNA DATELE REACTIILOR CU IDENTITATILE INJECTATILOR !!!!!!!!!!!!!!!
DOAR EI VOR STI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EXPLICA DR WOLFGANG WODARG, CAND , CE SI CUM ACTIONEAZA ACESTE “NOI VACCINURI” – ADICA OTRAVURI, ASUPRA OMENIRII INTREGI !
REPET , AICI ESTE DEOSEBIREA INTRE TESTELE CLINICE TRADITIONALE CU COMPOZITIE PUBLICATA SI VERIFICABILA SI CONTRACARABILA/CORECTIBILA, SI TESTELE NOI, SECRETE, ALE CABALEI DE AZI, ZISA BIG PHARMA , care lucreaza cu eufemismul de “REAL WORLD DATA” (in loc de teste clinice) CU O RETETA TINUTA SECRET DE CATRE PRACTICANTII EI FACATORII BANETULUI TOTAL ILEGITIM CACI BAZAT PE TESTARI CRIMINALE .
SI TESTELE CRIMINALILOR MERCANTILILOR DE AZI ZISI “BIG PHARMA” .
SI SUSTINUTE DE OMS, ORGANIZATIE PRIVATA, 80% POSEDATA DE KILL GATES .
ACEASTA ESTE O SITUATIE DE CARE NU SE SINCHISESTE NIMENI DACA NU SE OPUNE LUMEA CACI SISTEMELE LEGISLATIVE SI EXECUTIVE SUNT DIN CE IN CE MAI BLOCATE PESTE TOT PRIN INCRENGATURI DE LEGI SCOASE ILEGAL, PE REPEDE INAINTE SI PRIN CUMPARAREA JUDECATORILOR CARE REFUZA SA APLICE CONSTITUTIILE SI LEGILE ORGANICE IN GENERAL!
DACA ROMANIA NU SE SMULGE AFARA DIN UE , ROMANII VOR FI EXTERMINATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU UITATI DECI CA SOROS ISI BAGA JUDECATORII LUI PLATITI LA CEDO !