Informatii de la dr Calin Marginean

CITIȚI NEAPĂRAT! FOARTE UTIL ÎN LUPTA CU VIRUSUL.

Măsuri preventive pentru evitarea infectării cu coronavirus:
1.NU vă scădeți imunitatea !

Pentru asta …
– NU folosiți dulciuri concentrate = zahăr, bomboane, prăjituri, ciocolată, tort, fursecuri, gem, dulceață, șerbet … = Zahărul este cel mai PUTERNIC factor care slăbește apărarea corpului.

– NU stați în frig. La dvs. în casă / apartament să aveți PERMANENT temperatura cu „2” în față (ideal este 20-24 de grade), dar NU CUMVA sub 20 de grade !!! SCĂDEREA temperaturii sângelui = al II-lea MARE factor care doboară apărarea corpului.

– NU folosiți pro-oxidante MAJORE = al III-lea MARE factor care prăbușește apărarea corpului : fript, prăjit , afumat, grătar, cuptor cu microunde, gătitul pe tablă sau pe plită, sarea iodată, NU folosiți surse cafeinice, NU atingeți febra musculară când faceți mișcare, NU folosiți apa ionizată, NU faceți baie în apă termală, NU vă întâlniți cu CLORUL (apa de băut de chiuvetă clorurată / înălbitori cu clor / soluții dezinfectante pentru suprafețe cu clor / baia în bazine acoperite), NU inhalați ozon, NU beți apa oxigenată (perhidrol).

– NU folosiți telefonul mobil mai mult de 30 de minute pe zi + să NU aveți permanent internetul pe telefonul mobil pornit = rețeaua WhattsApp

2. DUPĂ CE le-ați eliminat pe TOATE cele de la punctul 1 (de mai sus), faceți următoarele :

– faceți băi fierbinți

– mâncați usturoi crud

– mâncați curcuma și alte condimente cu nivel antioxidant ENORM : cuișoare, scorțișoara, carob, mărar / pătrunjel uscat, boia de ardei roșu DULCE (nu iute !)….

– intrați într-un program riguros de mișcare

– dormiți suficient

– luați zilnic ulei de cătină, 1 linguriță/zi

– luați zilnic ulei de in, 1 lingură/zi

– folosiți MAMA suplimentelor alimentare : pudra de orz verde 10 gr./zi

– luați ZILNIC Mangosteen pastile de 500 mg, 3/zi

– folosiți sucuri de fructe / legume minim o cană (250 ml)/zi

3. NU vă speriați de MANIPULAREA de cea mai abjectă speță a posturilor TV legată de infecția cu coronavirus (eu chiar schimb canalul când dau peste știri cu așa ceva); aceasta este o gripă fix la fel ca și celelalte (nici mai tare, nici mai slabă). Însă, PREMEDITAT, televiziunile au creat o ISTERIE pe această temă, ca să le crească lor audiențele + ca să genereze PANICĂ în populație (care s-a apucat să facă deja stocuri serioase de alimente / medicamente / măști faciale) + ca să fie alocați bani mai mulți pentru dezinfectanți, măști + să câștige și firmele de medicamente, căci se preconizează crearea unui vaccin pentru așa ceva.

Da, există persoane mai susceptibile de a face gripa : cei cu un stil de viață nesănătos (fumat, alcool, cafeinice, lactate, ouă, zahăr, carne, pește….), cei cu boli autoimune, imunodeprimații (după transplant / citostatice / radioterapie), copiii foarte mici și persoanele în vărstă, drogații … care trebuie tratați ca atare, cu atenție

Însă mortalitatea gripei dată de coronavirus NU este MULT mai mare decât a unei gripe … obișnuite, ceea ce NU explică ISTERIA generată și alimentată pe această temă !!

DACĂ aveți un stil de viață sănătos și respectați cele pe care vi le-am scris în acest protocol, NU vă fie frică și încredeți-vă în Domnul!