Informare de la Marius Albin Marinescu
Marius Albin Marinescu
Incorect Politic
Mai 1, 2020

Bună ziua,

Informare cu privire la a doua suspendare a site-ului justitiarul.ro prin Decizia ANCOM nr. 517/30.04.2020

Deschiderea site-ului justitiarul.ro pentru o jumătate de zi, urmată după câteva ore online de o nouă închidere abuzivă a acestuia, a fost o mutare premeditată. Dacă despre prima suspendare, cea din 23.04.2020, în presa de palat s-a scris foarte puțin, jumătate de pagină internet conținea articole care anunțau închiderea site-ului, redeschiderea site-ului justitiarul.ro a determinat articole ale presei executante care au ocupat peste 6 (șase) pagini de internet!

Absolut toate publicațiile obediente dictaturii iohanniste conțineau și pasajul acesta din motivarea redeschiderii site-ului: „Grupul de Comunicare Strategică a analizat cererea transmisă și a fost de acord cu redeschiderea site-ului menționat, cu condiția ca administratorul să respecte următoarele condiții de transparență și etică jurnalistică: eliminarea articolelor ce conțineau informații false referitoare la COVID – 19; filtrarea, pe viitor, de către administratorul site-ului a materialelor referitoare la acest subiect și publicarea doar a acelor materiale care conțin informații din surse oficiale și credibile; asumarea publică a identității site-ului, cu indicarea adresei de contact și a persoanelor/persoanei care administrează conținutul site-ului”

Decizia de redeschidere nu impunea decât ștergerea celor două articole incriminate. Poveștile adăugate de ei din comunicarea Grupului de Comunicare Strategică către ANCOM, reproduse mai sus, sunt în motivare, dar se aplică decizia, nu motivarea! Dar gargara aceasta ieftină a fost folosită la a doua închiderea abuzivă a site-ului.

Redeschiderea site-ului pentru câteva ore a fost doar pentru mimarea democrației, conform planului trepădușilor prezidențiali. A fost premeditată a doua suspendare prin Decizia ANCOM nr. 517/30.04.2020 (https://www.ancom.ro/decizii-decret-stare-de-urgenta_6253), mizând pe găsirea unor articole mai vechi cu care să-și motiveze decizia suspendării. Anonimii ținuți la secret în așa-zisul Grup de Comunicare Strategică au suspendat din nou site-ul pentru două articole mai vechi, apărute înainte de prima suspendare, dar care nu i-au deranjat atunci! Le cele două articole au adăugat și articolul „Lupta cu tirania, am câștigat o bătălie!” publicat de mine ieri și care nu avea nici o legătură cu coronavirusul, dar cică a făcut referire la unul din articolele care au determinat prima suspendare, deși acel articol fusese publicat anterior primului decret de declarare a stării de urgenţă și în consecinţă respectivului articol nu-i sunt aplicabile prevederile art. 91 din Decretului nr. 240/2020, raportat la prevederile art.15 alin 2 din Constituţia României care consacră neretroactivitatea legii.

Presupun că prin suspendarea din cauza unor articole mai vechi s-au inspirat din metodele utilizate de Facebook pentru a bloca periodic „răzvrătiții” în urma raportării monitorilor propagandei progresiste sau ai SRI-ului, acesta dispunând de un departament întreg care se ocupă de supravegherea internetului și a platformelor de socializare ,și întotdeauna găsesc comentarii vechi considerate „incorect politic” și numai bune ca să motiveze suspendările abuzive.

Atenție! Iată ce scria toată presa obedientă dictaturii iohanniste: „Grupul de Comunicare Strategică a analizat cererea transmisă și a fost de acord cu redeschiderea site-ului menționat, cu condiția ca administratorul să respecte următoarele condiții de transparență și etică jurnalistică: eliminarea articolelor ce conțineau informații false referitoare la COVID – 19; filtrarea, pe viitor, de către administratorul site-ului a materialelor referitoare la acest subiect și publicarea doar a acelor materiale care conțin informații din surse oficiale și credibile; asumarea publică a identității site-ului, cu indicarea adresei de contact și a persoanelor/persoanei care administrează conținutul site-ului” (https://www.mediafax.ro/social/site-inchis-pentru-stiri-false-redeschis-la-cererea-lui-marcel-vela-ce-conditii-a-pus-ministrul-de-interne-19107576) Dar, după cum o să vedeți mai jos, ei au suspendat din nou site-ul pentru două articole mai vechi, apărute înainte de prima suspendare, dar care nu i-au deranjat atunci!

Deci, nu au fost interesați de „filtrarea, pe viitor, de către administratorul site-ului a materialelor referitoare la acest subiect și publicarea doar a acelor materiale care conțin informații din surse oficiale și credibile”. Redeschiderea site-ului pentru câteva ore a fost doar pentru mimarea democrației, conform planului trepădușilor prezidențiali. A fost premeditată a doua suspendare, mizând pe găsirea unor articole mai vechi cu care să-și motiveze decizia suspendării. Presupun că s-au inspirat din metodele ticăloase utilizate de Facebook pentru a bloca periodic „răzvrătiții” în urma raportării monitorilor propagandei progresiste sau ai SRI-ului, care are un departament întreg care se ocupă de supravegherea internetului și a platformelor de socializare.

Mai jos aveți cele trei articolele care au fost folosite ca pretext pentru închiderea a doua oară a site-ului prin Decizia ANCOM nr. 517/30.04.2020 (https://www.ancom.ro/decizii-decret-stare-de-urgenta_6253), după 24 de ore de la redeschiderea sa prin Decizia ANCOM nr. 511/29.04.2020. Primele două sunt de dinainte de prima închidere din 23.04.2020, iar ultimul a fost publicat imediat după redeschiderea site-ului în 30.04.2020. La primele două am subliniat pasajele care se impută. La ultimul articol, cel publicat în scurtul interval al funcționării site-ului, reproșurile sunt la modul general:

Cartea „Manifest” despre ieșirea din robie, viața sau Covid-19
În 2017, Mihai Șerban scotea la lumina tiparului o lucrare explozivă, care, probabil, este cea mai „brutală radiografie socio-politică de înaltă ținută analitică apărută din 2010 încoace!” – Miron Manega, Certitudinea nr. 33. Plecând de la ideea unei note sinteză despre România și problemele abordate, dezbătute, uneori incriminate și, până la urmă, aparent arhicunoscute în spațiul românesc, Manifest deviază, iese din tipare, încalcă embargoul intelectual și alege confruntarea directă cu doxa conformistă, cuprinzând imediat forma și esența profundă a cancerului la care este supusă țara noastră. Dar nu numai țara noastră, după cum se va vedea, ci întreaga Europa, ba chiar lumea întreagă. Mai mult decât o analiză sintetică, autorul ne arată drumul pe care trebuie să-l urmăm ca să ieșim din robie și probabil că aici, autorul a deranjat cel mai mult. Bineînțeles, cartea a fost scoasă din librării și cenzurată de presa mainstream, care avut mare grijă să nu vorbească despre aceasta. Astăzi, la aproape 2000 de exemplare vândute, mulțumită susținerii publicațiilor independente și a patrioților, nu numai că mesajul a pătruns ca un virus în lagărul progresist-globalist din România, dar se îndeplinește cu o precizie înfiorătoare. Iată un fragment cutremurător care vorbește de la sine:

„Din punct de vedere național, identitar, politic, democratic, economic și social, toate semnele ne arată că dinamica la care asistăm ne îndreaptă destul de repede spre soluția finală de tiranie impusă prin modelul globalizat. Un model în care omul liber, familia, națiunea suverană și biserica vor deveni simple amintiri pentru a face loc noii stări de fapt. Când vorbim despre „noua ordine mondială“ nu trebuie să ne pierdem în detalii, trebuie doar să știm că este un proiect care se pregătește încă din secolul al XVII-lea, de către înaltele cercuri masonice. Toate evenimentele care au urmat au fost direct influențate și finanțate de bancheri internaționali, printre aceștia îi putem regăsi pe Rothschild, Jacob H. Schiff, Paul Warburg, Abraham & Solomon Kuhn, Sassoon și asociații acestora. Strategia care a urmat pentru a mijloci evoluția către o nouă ordine mondială a modelat dramatic istoria ultimelor trei secole. Cele mai importante etape în Europa au fost revoluțiile din Anglia (English Civil War, 1642 și 1651), Franța (Revolution Française, 1789), Italia (Risorgimento, a doua jumătate a secolului al XIX-lea), Primul Război Mondial (Războiul cel Mare, 1914-1918) și revoluția din Rusia (Revoluția iudeo-bolșevică, 1917). Prin provocarea și finanțarea acestor evenimente, capitaliștii au urmărit: distrugerea monarhiilor, instalarea republicilor laice, acapararea sau înfiinţarea băncilor „naţionale“ sub papuc privat, îngenunchierea Germaniei (care a marcat începutul sfârșitului civilizației europene din Ooccident), confiscarea proprietăților și persecutarea credincioșilor din Est prin ridicarea fortăreței iudeo-comuniste.

Următoarea etapă a debutat cu Al Doilea Război Mondial, care a fost organizat tot de cercurile anglo-saxone și a avut ca obiect: anihilarea tuturor partidelor naționaliste din Europa, întărirea comunismului internaționalist, înrobirea popoarelor din Est și distrugerea Creștinismului pe întreg continentul (Ortodoxia a rezistat). În ultimul rând, s-a urmărit anexarea Europei occidentale sub cupola imperiului cosmopolit, prin înființarea Uniunii Europene și transformarea vechiului continent într-o piață de desfacere a produselor și subculturii hotelului american…

Pax Americana înlocuise Pax Romana! Influențele care au debarcat în Europa odată cu Aliații s-au tradus foarte repede prin accelerarea decadenței în societate, sexualizarea raportului uman, dezvoltarea ateismului, exaltarea plăcerilor individuale și consumatorismul exacerbat ca nou obiectiv de viață, devenind, astfel, o societate în întregime dependentă și supusă hegemoniei bancare. Noua stare de fapt a adus, de asemenea, începutul sfârșitului pentru morala și starea sufletească a oamenilor, iar acest lucru a dus la îmbolnăvirea psihică gravă a populaților din Vest. Singura țară care a făcut excepție a fost Spania, care, datorită marelui vizionar Francisco Franco Bahamonde, a reușit să țină piept internaționalei comuniste și celei capitaliste, disimulată după mișcarea republicanilor, reușind să țină Spania cu o mână de fier departe de hegemonia bancară internațională din 1936 și până în 1977.

La ora actuală, doar câteva familii controlează integralitatea sistemului bancar global. Când vorbim despre sistemul bancar trebuie să știm că acesta este adevăratul proprietar al tuturor Majorelor (multinaționale), controlează majoritatea națiunilor prin șantajul băncilor centrale și a celor naţionale (doar după nume) și a burselor de valori, fiind dirijorii oculți ai întregii activități financiare și economice în lume! Așa s-a ajuns în stadiul grotesc în care ne aflăm astăzi, în care mai puţin de 300 de canibali dețin echivalentul averii planetare! Liderii caracatiței bancare, elita, au ajuns la acest stadiu manipulând și orchestrând evoluția istorică prin finanțarea și provocarea tuturor conflictelor și războaielor din ultimele trei secole. Prima experiență reușită a fost republica lui Cromwell și decapitarea în 1649 a regelui Charles I al Angliei, Irlandei și Scoției. După decapitare (sacrificiu), influențând evenimentele care au urmat, în 1694, cosmopoliții au reușit să înființeze prima mare înșelătorie europeană: se născuse „Bank of England“.

Tot ce a mai rămas de făcut pentru a ajunge la finele acestei agende luciferiene este distrugerea Ortodoxiei, aservirea esticilor la idealurile și modelul consumatorist occidental. Acest vis dement al unei infime minorități de mizantropi, motivați de ura etnică pe care o poartă turmei lui Hristos, poate fi numit: New Age, hegemonia aurului, ferma animalelor, republica mondială, domnia lui Baal, a lui Lucifer… sau mai degrabă Apocalipsa lui Ioan! Până la urmă, aceste calificative nu au absolut nici o importantă, convingerile care trebuie să ne ghideze pașii pentru a nu cădea în capcanele întinse sunt acelea că occidentalii sunt realmente bolnavi, extrem de periculoși și ne vor distruge și pe noi!

Civilizația lor a început să decadă serios în urmă cu două secole, când a fost iremediabil parazitată, astăzi promotorii ei au devenit un pericol pentru adevărata civilizație creștină din Europa de Est și, îndeosebi, pentru comunitatea ortodoxă, care și-a arătat forța împotriva virusului comunist. Printr-o ofensivă decisivă, cosmopoliții vor să provoace un ultim cataclism care să creeze o stare de disperare atât de mare încât impunerea noii ere să se justifice și să fie cerută cu disperare de popoarele care, în urma acțiunilor subversive, vor fi atât de distruse și slăbite, încât vor implora pacea iluzorie promisă de guvernul mondial.

Machiavelismul dezlănțuit va atinge cote nemaivăzute, întreaga experiență milenară va fi folosită; manipulările utilizate pentru a crea consimțământul popular generalizat se vor baza pe strategia dezordinii financiare globale, a pandemiilor (mediatice) artificiale, a invaziilor islamice, conflictelor internaționale și a războaielor civile etnice. După terapia de șoc folosită pentru a justifica noua dictatură, haosul generalizat (creat artificial de elită) o să fie atribuit popoarelor occidentale, care au distrus stabilitatea din lume prin materialismul, egoismul și ateismul de care au dat dovadă – acest comportament bulimic și imoral au obligat guvernele, politicienii și întreg sistemul capitalist să se adapteze acestei situații fără a mai ține cont de echilibrul din lume, trecând peste orice barieră morală, umană, națională și ecologică, pentru a satisface aceste pofte monstruoase, determinate de barbarismul renăscut la oameni din prea multă libertate, drepturi, democrație și belșug în general!

Din toate aceste cauze și pentru că omul, libertățile, și democrația și-au arătat limitele, o nouă ordine mondială se va impune. O gestiune globală asigurată cu autoritate și profesionalism, de către organizații independente, care vor dirija toate aspectele vieții noastre. Practic, nimic din ceea ce știm și cunoaștem astăzi nu va mai fi valabil în „noua eră“. Administrarea globală o să fie asigurată de organizații de genul: N.A.T.O.; O.N.U.; Consiliul de Securitate; Council on Foreign Relations (C.F.R.); Banca Mondială; Fondul Monetar Internațional; Organizația Mondială a Comerțului; Comunitatea Statelor Europene și Mediteraneene; Parlamentul Mondial; Organizația Mondială a Sănătății… etc. Aceste instituții totalitare vor fi umplute cu tehnocrați care vor fi aleși și formați de organizații oculte, aceleași grupuscule care dirijează și astăzi ascunși după paravanul politico-mediatic.

După o etapă de grație în care musulmanii se vor ocupa de culoarea și moștenirea culturală a popoarelor indigene…, vom asista la o operațiune grotescă în care noua autoritate v-a decreta obligativitatea regăsirii unui echilibru spiritual prin practicarea unei religii bazată pe contopirea non-valorilor umaniste și a celor naturale și adorarea unui zeu pământesc. Noul cult va avea un rol pur manipulator, obiectul fiind condiționarea mentală și ideologică a supușilor republicii mondiale, funcția fiind asigurată deocamdată prin intermediul televizorului și rețelelor de socializare. În acest context de obligativitate, ne putem aștepta la înființarea unei miliții bisericești, care va asigura tranziția ortodoxiei interzise spre noul cult obligatoriu. În etape succesive, „Planingul“ familial va fi reglementat cu strictețe: cuplurile și concepția vor fi controlate, iar copiii născuți pe cale naturală nu vor mai aparține părinților. Se va privilegia o formă de natalitate controlată și programată în centre specializate (mame surogat și, în viitorul apropiat, copii crescuți în pântece artificiale, în pungi Biobag…), în acest fel se va reuși anularea filiației și modificarea comportamentului uman prin inginerii genetice (Bill Gates – ID2020); prin acest procedeu artificial, odată ce copiii vor ajunge adulți se vor simți atașați emoțional și fideli sistemului (noua filiație). Plecând de la ideea că pușcăriașii și sclavii nu trebuie plătiți, ci doar ținuți în viață pentru a fi folosiți – nemaifiind nevoie de șantajul financiar pentru condiționarea oamenilor, banii vor fi scoși din circulație, această acțiune va fi precedată, pentru o anumită etapă, de salariul universal creditat exclusiv pe card. Pentru a avea acces la servicii, sănătate, alimente și pseudolibertate, oamenii vor fi obligaţi să găzduiască subcutanat o capsulă cu un microcip, care va deveni, de astfel, instrumentul de control prin excelență. Musulmanii, care sunt la ora actuală injectați cu forța în Europa, vor fi folosiți ceva mai târziu la deteriorarea rasei și identității populațiilor autohtone în mod ireversibil. Fiind amestecați și obligați să trăiască alături de o adunătură eteroclită, obișnuită cu mizeria și condițiile de precaritate, potențialele rebeliuni și nemulțumiri ale europenilor de viță (foștii creştini albi) vor putea fi ținute la un nivel ușor de controlat. Practic, musulmanii vor forma un fel de miliție internă, care va înăbuși din fașă orice formă de rebeliune, neavând capacitatea și cultura necesară, pentru a înțelege natura nemulțumirilor revendicate de către populațiile indigene. După ce adunăturile eteroclite îşi vor îndeplini misiunile de compromitere și diluare a civilizației albe, musulmanii practicanți (islamiștii) vor fi obligaţi să se convertească noului cult… dacă nu se vor supune acestei cerințe, ceea ce este foarte probabil, atunci îşi vor încheia misiunea profetică și vor fi condamnați la muncă silnică sau, după caz, exterminați!

Această scurtă sinteză al unei viitor foarte probabil poate da impresia, la prima citire cel puţin, că ne confruntăm cu un balaur care a devenit mult prea mare pentru a putea fi învins… însă singurul lucru care contează atunci când un popor este agresat de o forță superioară, fie și de propriul Stat, este să facă la timp schimbările potrivite pe plan orizontal, organic, de la om la om, în primul rând la nivel ideologic.

Norocul nostru în această luptă feroce lansată împotriva tuturor popoarelor creştine este poziționarea tot mai asumată a unor mari popoare și a liderilor acestora din Europa de Est, care nu vor să-și vadă civilizațiile contopite în cazanul încins al diversității anonime. Vedem clar opoziția tot mai hotărâtă a grupului Vișegrád (V4) și a Rusiei împotriva hegemoniei care se pregătește dinspre Apus. Atuurile noastre principale în această luptă anunțată este faptul că am știut să ne păstrăm bazele creştine și că adevărații noştri frați, ortodocșii, au reușit până în prezent să demonstreze cosmopoliților că puterea nu este încă unipolară!

Ne aflăm într-un moment fundamental, în care destinul strigă să alegem pentru națiunea, credința și neamul nostru în acord cu tradiția și valorile strămoșești; iar acest lucru ar trebui să ne pună serios pe gânduri până nu este prea târziu, altfel România o să plătească un tribut ireversibil!”

Mihnea CODRESCU

Articolul următor aparține profesorului Vasile Astărăstoae, a fost publicat pe pagina sa de Facebook și a fost preluat de o serie de publicații pe care nu le-a suspendat nimeni, exemplific:

https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/De-ce-nu-se-fac-necropsii-in-pandemia-Covid-19-161161

https://www.capital.ro/doctorul-vasile-astarastoae-atrage-atentia-asupra-unui-fenomen-ciudat-de-ce-nu-se-fac-necropsii-in-pandemia-covid-19.html

De ce nu se fac necropsii în pandemia Covid-19?
În 1761, la optzeci de ani, Giovanni Battista Morgagni (25 februarie 1682 – 6 decembrie 1771) a publicat lucrarea De Sedibus et causis morborum per anatomem indagatis, care a făcut din anatomia patologică o știință. Anatomia patologică a introdus în medicină o abordare bazată pe exactitate și precizie. Astăzi, nu există manual de medicină, care să nu aibă (la descrierea unei boli) un capitol consistent de anatomie patologică, iar, în practica medicală, terapia (în majoritatea cazurilor) este condusă pe baza rezultatelor explorării anatomo-patologice. Astăzi, anatomia patologică poate contribui la caracterizarea unor modificări care pot fi specifice (patognomonice) pentru o anumită maladie sau generale (nespecifice) – prezente în mai multe afecțiuni.

Întotdeauna, la apariția unei noi afecțiuni, pentru a stabili un protocol terapeutic eficient, se studiază modificările macro- și microscopice, imunologice, citogenetice etc. determinate de noua boală. Acest lucru a fost valabil până la apariția pandemiei COVID-19. În această pandemie, avem studii cu privire la structura noului coronavirus, avem studii epidemiologice, studii clinice etc. și aproape deloc cercetări anatomopatologice. Aceasta deoarece nu s-au efectuat necropsii. Pare cel puțin bizar ca OMS și autoritățile sanitare, printre numeroasele recomandări, au “uitat” să solicite efectuarea necropsiei la cei declarați decedați ca urmare a COVID-19.

Explicații date de autorități (inclusiv de cele române):

a.Pericolul de infectare al personalului medical care efectuează necropsia. Argumentul nu stă în picioare. Medicii anatomo-patologi și legiști sunt instruiți încă din perioada rezidențiatului cum să procedeze (ce măsuri de siguranță se aplică) în situațiile cu înalt risc biologic. Chiar în afara pandemiei, ei au lucrat cu produse biologice infectate de diferite bacterii și viruși. Au echipamente de protecție și știu să le utilizeze. Am lucrat peste 49 de ani în domeniu, am efectuat peste 1000 de necropsii și pot afirma că riscul de infectare este substanțial mai mic decât pentru medicii de familie, urgentiști sau anesteziști. Mai ales că, atunci când se face necropsia, se știe că a fost pozitiv la testare și se pot lua măsurile de diminuare a riscului. În plus, decedatul nu respiră, nu tușește, nu strănută ca să transmită virusul pe cale aeriană.

Nu există capacitate și logistică pentru a efectua necropsiile. Poate în perioada de vârf acest argument să fie valabil. Dar nu este obligatoriu să se efectueze necropsia absolut la toate decesele. Se poate efectua la capacitatea maximă a țării respective. În România, acest argument nu funcționează. La numărul de decese înregistrate se puteau efectua necropsia cu un efort minim. Mai mult, modul de dispersie a cazurilor permitea detașarea unui număr de anatomo-patologi și legiști în focarele epidemice.
Recomandarea de a nu se efectua necropsia la decedații COVID-19 lasă loc liber la diferite speculații care circulă în spațiul public:

Nu se dorește a se preciza cauza reală a morții, deoarece nu se diferențiază între cei care au murit din cauza coronavirusului și cei care au murit din cauza altei patologii, dar au fost pozitivi la testare. În acest mod se exagerează gravitatea pandemiei, se justifică, pe de o parte, limitarea drepturilor civile (și implicit criza economico-socială indusă), iar pe de alta parte, se amplifică profitul corporațiilor din domeniul medical.
Nu se dorește a se dezvălui carențele sistemelor medico-sociale incapabile să gestioneze o problemă de sănătate publică. Există voci (din ce în ce mai numeroase) care pun decesele numeroase din spitale și așezăminte pentru bătrâni pe seama acestor carențe. De exemplu, se afirmă că în COVID-19 nu pneumonia este pericolul maxim, ci microtrombozele și infecții asociate. Dacă e adevarat, atunci tratamentul cu anticoagulante și antibiotice este indicat. Intubarea și ventilarea mecanică fac mai mult rău decât bine. În absența unor studii anatomo-patologice consistente o asemenea ipoteză nu poate fi nici infirmată, nici confirmată.
Se încearcă un experiment social global condus de o “ocultă“ transnațională (formată din mari corporații, oameni politici, oameni de știință și mass-media) care încearcă să impună o “dictatură politico-medicală” folosind un virus creat în laborator. Aflarea adevărului prin necropsii ar constitui o piedică pentru acest plan.
În concluzie, neefectuarea necropsiilor în COVID-19 constituie, după opinia mea, o mare eroare. S-a renunțat la o metodă științifică de fundamentare a planului de combatere a pandemiei și s-a lăsat loc teoriilor conspiraționiste.

Prof. Dr. Vasile ASTĂRĂSTOAE

Lupta cu tirania, am câștigat o bătălie!
Site-ul „Justițiarul” a fost redeschis în urma Deciziei ANCOM nr. 511/29.04.2020 care modifică Decizia ANCOM nr. 506/23.04.2020 de suspendare a site-ului justitiarul.ro: https://www.ancom.ro/decizii-decret-stare-de-urgenta_6253

Am scris, la începutul lunii martie, un editorial numit „Isteria COVID-19: Pretext pentru legi abuzive și limitarea drepturilor omului” care avea să ducă, împreună cu articolul „SUA: Centrele de urgenţă COVID-19 anunţate ca fiind ultra-saturate sunt ultra-goale”, al unui autor din Franța, la închiderea abuzivă a site-ului „Justițiarul”. Chipurile, site-ul a fost suspendat fiindcă respectivele materiale de presă „prezintă informații vădit false cu privire la faptul că pandemia de SARS-COV-2 ar fi creată artificial și că, în realitate, nu există niciun pericol”, aceste informații „fiind de natură să dezinformeze și să producă comportamente sociale nejustificate și chiar să zădărnicească eforturile autorităților de combatere a răspândirii noului tip de coronavirus”, conform analizei Grupului de Comunicare Strategică, care a solicitat prin intermediul Ministerului Afacerilor Interne (adresa nr. 12758/23.04.2020) Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) emiterea unei decizii privind blocarea accesului utilizatorilor la site-ul https://www.justitiarul.ro/. ANCOM a percutat rapid la solicitarea MAI conform principiului „dacă-i ordin, cu plăcere” și în aceeași zi de sărbătorire a Sfântului Gheorghe, seara, după orele 20, fiind emisă și aplicată Decizia ANCOM 506/23.04.2020”!

Deoarece firma de hosting, care găzduiește pe serverul său site-ul, a șters cele două articole incriminate, nu mai știu data exactă a publicării articolului semnat de mine în „Justițiarul”, dar, oricum, a apărut în revista condusă de mine înaintea primului deces din România cauzat de coronavirus – după cum scrie chiar în articol! – și a stării de urgență. Ca dovadă, articolul se găsește și acum pe un site din Republica Moldova, care l-a preluat în data de 12 martie 2020: https://flux.md/stiri/isteria-covid-19-pretext-pentru-legi-abuzive-si-limitarea-drepturilor-omului# . Klaus Werner Iohannis a decretat prima stare de urgență în data de 16 martie 2020: https://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa/decret-semnat-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis-privind-instituirea-starii-de-urgenta-pe-teritoriul-romaniei Prin decizia ANCOM nr. 506 din data de 23.04.2020 a fost blocat în întregime site-ul https://www.justitiarul.ro pentru articolele „Isteria Covid pretext pentru legi abuzive” și „SUA: Centrele de urgenţă COVID-19 anunţate ca fiind ultra-saturate sunt ultra-goale”.

Se observă clar că articolul: „Isteria COVID-19: Pretext pentru legi abuzive și limitarea drepturilor omului” a fost publicat anterior primului decret de declarare a stării de urgenţă și în consecinţă acestui articol nu-i sunt aplicabile prevederile art. 91 din Decretului nr. 240/2020, raportat la prevederile art.15 alin 2 din Constituţia României care consacră neretroactivitatea legii. Deci s-a comis un abuz evident, pe lângă celelalte cuprinse în Decizia ANCOM 506/23.04.2020, inclusiv încălcarea Constituției României!

Nu am de gând ca în acest articol să explic în ce constau abuzurile din decizia ANCOM prin care a fost suspendat site-ul justitiarul.ro, iclusiv prin călcarea în picioare a Constituției României, fiindcă vom publica în revista noastră alte materiale de presă care tratează pe larg problema aceasta. Vreau doar să aduc la cunoștința publicului că acest site a fost închis de camarila iohannistă fiindcă el conține în arhiva sa zeci de aricole și sute de dovezi privind toate ticăloșiile comise de familia Carmen Georgeta și Klaus Werner Iohannis din 1990 până în prezent: participarea la trafic internațional de copii, furt de imobile prin fals în acte și uz de fals, implicarea activă în grupul de crimă organizată al mafiei imobiliare sibiene formată cetățeni români și germani (2000-2006), precum și preluarea ilegală a zeci de imobile (2007-2014) de către biserica evanghelică a sașilor și Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) condus de președintele Klaus Werner Iohannis care era concomitent și primar al municipiului Sibiu (conflict de interese și abuz în serviciu) la vremea respectivă, după ce FDGR s-a declarat oficial, prin instanța de judecată, succesor al organizație naziste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) în anul 2007.

Nu doar site-ul a fost vizat, ci și eu personal. Nu știu dacă ordinul închiderii site-ului „Justițiarul” a plecat de la Klaus Iohannis sau a fost o inițiativă a slugoilor săi din serviciile secrete și guvern, dar doresc să subliniez că nu este primul abuz dictatorial în ceea ce privește publicația fondată în anul 2000 și persoana mea, fiindcă mi-a fost interzisă în scurt timp tipărirea revistei la Sibiu din ordinul stăpânirii săsești locale, toate tipografiile din oraș refuzând să lucreze pentru mine și ani de zile am tipărit la Brașov, iar după aceea, primarul Iohannis personal a luat legătura cu toți difuzorii de presă din municipiu ca să nu mai vândă „Justițiarul” și „Justițiarul sibian” la chioșcuri. Am găsit soluția și la acel ultim abuz, publicația fiind difuzată gratuit în cutiile de poștă și trecătorilor pe stradă.

O dovadă că închiderea site-ului justitiarul.ro nu a fost determinată doar de așa-zisele „fake news” despre coronavirus, ci de întreg conținutul publicației incomode, reiese chiar din conținutul deciziei ANCOM referitor la justitiarul.ro: „această pagină web reprezintă un portal de găzduire a numeroase informații false publicate de diverși autori, care folosesc nume reale sau nu și care au menirea de a induce panică și a dezinforma publicul larg”. Mănâncă rahat autorii gogomăniei, deoarece nu sunt ei dumnezeii presei ca să stabilească informațiile care sunt false și pe cele care sunt adevărate, iar toate articolele din „Justițiarul” sunt semnate, excepție fac doar unele pamflete umoristice iscălite cu pseudonime haioase sau poate câte o traducere din presa străină. Minciuna respectivă au scris-o anonimii din Grupul de Comunicare Strategică, cu componența „specialiștilor” și „experților” ținută la secret.

Cu chiu cu vai a răzbit în presă informația că grupul respectiv este condus de „sugeveanul” Eduard Andi Manciu un „expert” absolvent al fabricii de politruci globaliști SNSPA (Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative) în 2008, școlit proaspăt și de propaganda germană prin Fundația Konrad Adenauer Stiftung (KAS) anul trecut, în 2019. A trecut, ca reporter, pe la posturile tv de propaganda ale sistemului „Realitatea” și „B1 TV”, a poposit și pe la „Mediafax”, după care a devenit din anul 2015 coordonator al Departamentului de Comunicare al PNL, iar din noiembrie 2019 până în prezent consilier de stat al prim-ministrului Lucovid Orban. Român și ăsta get-beget, la fel ca stăpânii lui, Iohannis, Orban și Hellvig. Se vede după cele două prenume, identice cu cele ale „românilor” Eduard Hellvig și Andi Moisescu.

Colegul Cornel-Dan Niculae „Când și-a înființat în 1998, la Suceava (de unde vine), o asociație familială, avea prenumele Eduart, in loc de Eduard, căci asociația lui se chemă «MANCIU D. EDUART-ANDI». Manciu locuiește de câțiva ani în Pantelimon, unde și-a construit o vilă, și tot de câțiva ani este un fel de propagandist șef al PNL, cu leafă. Misterioase sunt tiparele istoriei, căci a mai existat un zbir liberal Manciu, pus de PNL în anii 20 ai secolului trecut în fruntea poliției la Iași, ca să desființeze mișcarea de tineret naționalistă din Moldova, dar care a fost împușcat în octombrie 1924 după ce a sărit să îl atace pe liderul tineretului C.Z. Codreanu, care s-a apărat. Mi-am pus întrebarea dacă liberalul Manciu de azi nu o fi rudă cu liberalul Manciu din trecut, că prea e pus, la fel, pe abuzuri de stat polițienesc! Iată-l in fotografie cu Iohannis, pe care îl slujește, ca și pe Orban.”

Tot rahat mănâncă „experții” Grupului de Comunicare Strategică când afirmă mincinos, în decizia ANCOM, următoarele: „este lansată în spatiul public informația că pandemia de COVID – 19 a fost creată pentru a legaliza abuziv vaccinarea”. În realitate, eu scrisesem: „isteria coronavirus are ca scop în România adoptarea legii privind vaccinarea obligatorie”, așa cum puteți constata și dumneavoastră citind articolul republicat mai jos!

Nu numai că îmi asum tot ceea ce am scris în articolul „Isteria COVID-19: Pretext pentru legi abuzive și limitarea drepturilor omului”, apărut anterior stării de urgență și a măsurilor abuzive care au urmat, dar chiar am dovedit că sunt bun de profet și am anticipat că prin isteria mondială coronavirus s-a deschis drum liber pentru abuzuri și restricționarea drepturilor și libertăților cetățenești.

Iată câteva citate din articolul scris de mine la începutul lunii martie, înaintea decretării primei stări de urgență de către Iohannis Klaus Werner, din care se vede că intuisem bine și anticipasem corect ceea ce se întâmplă acum:

„Isteria cu coronavirusul în România a avut ca scop legalizarea abuzivă a vaccinului obligatoriu, cel puțin în România, deși nebunia aceasta declanșată la comanda venită din vârful piramidei globale a cuprins întreg mapamondul grație propagandei mass media. După ce au panicat întreaga țară cu pericolul coronavirusului, televiziunile manipulatoare ale propagandei globalisto-sioniste zbiară acum din toți rărunchii că românii nu trebuie să intre în panică.”

„După criza politică declanșată de Iohannis cu alegerile anticipate, taman asta lipsea: criza economică indusă de virusul COVID-19, care oricum se va declanșa și pe plan modial, nu doar în țara noastră. Uneltirile de culise ale tandemului Iohannis-PNL cu alegerile lor anticipate au eșuat și nu este exclus ca, dacă nebunia cu coronavirusul va continua toată primăvara, să vedem amânate alegerile locale.”

„Se va ajunge ca, grație spălării românilor pe creier de 30 de ani încoace prin intermediul mass media, însăși turma să solicite supravegherea și captivitatea exercitate de sistemul represiv pentru a obține «imunitatea de turmă». După care, turma o să-și declare public dragostea față de supravegherea și restricțiile impuse abuziv de Big Brother, mulțumind din inimă cârmaciului.”

„Singurele beneficiare ale nebuniei COVID-19 sunt industria farmaceutică și cea producătoare de echipamente medicale.”

„Pretextând – culmea! – grija față de om și sănătatea acestuia, poliția politică globală și executanții ei statali, invocând epidemii/pandemii (…), vor interzice principalele drepturi fundamentale ale omului:

– dreptul la liberă exprimare: ziariștii care vor contesta măsurile restrictive sau vor face dezvăluiri despre înșelătoria mondială vor fi aspru pedepsiți! (…)” (Întregul articol poate fi citit aici: : https://flux.md/stiri/isteria-covid-19-pretext-pentru-legi-abuzive-si-limitarea-drepturilor-omului#)

Chiar închiderea abuzivă a site-ului „Justițiarul” prin călcarea în picioare a Constituției României de către dictatura iohannistă a fost dovada că am avut dreptate în tot ceea ce am scris!

Marius Albin MARINESCU

P S: Toată presa de azi vuiește cu știrea redeschiderii site-ului „Justițiarul”. Majoritatea scriu prostiile slugoilor de la Mediafax de mai jos:

„Grupul de Comunicare Strategică a analizat cererea transmisă și a fost de acord cu redeschiderea site-ului menționat, cu condiția ca administratorul să respecte următoarele condiții de transparență și etică jurnalistică:

– eliminarea articolelor ce conțineau informații false referitoare la COVID – 19

– filtrarea, pe viitor, de către administratorul site-ului a materialelor referitoare la acest subiect și publicarea doar a acelor materiale care conțin informații din surse oficiale și credibile

– asumarea publică a identității site-ului, cu indicarea adresei de contact și a persoanelor/persoanei care administrează conținutul site-ului” (Susa Mediafax) https://www.mediafax.ro/social/site-inchis-pentru-stiri-false-redeschis-la-cererea-lui-marcel-vela-ce-conditii-a-pus-ministrul-de-interne-19107576

Decizia nu impune decât ștergerea celor două articole. Poveștile adăugate de ei din comunicarea Grupului de Comunicare Strategică către ANCOM, reproduse mai sus, sunt în motivare, dar se aplică decizia, nu motivarea!