Text tradus automat din germană, prefațat de un comentariu primit din Germania de la un cititor al site-ului nostru

.

Gerhard Menuhin – fiul lui Yehudi Menuhin , baron etc, ce se trage dintr-o lunga linie rabinica si spoliat /dat afara de  la fundatia tatalui sau pentru political incorrectness –  tocmai a scos o carte bomba.Sustine ca holo nu a existat, ca au murit cel mult cateva zeci de mii de evrei, toti saboteuri si tradatori sau colaboratori cu saboteurii.

In plus articolul il prezinta pe „Fuchs”(Marcel Sauder ), un radioamator care transmite in Elvetia si in afara, pe o raza de 500 km adevarul despre holo, dar ce e picant in toata povestea e ca tribunalele sunt innebunite caci dincolo de o amenda de o mie franci lui Fuchs nu prea indraznesc sa-i faca nimic deoarece Yehudy Menuhin a mers mult mai departe decat Fuchs in cartea proaspat scoasa, si de unde pana unde Fuchs incetase dupa pedeapsa sa transmita, de la iesirea cartii bomba a lui Menuhin, Fuchs si-a reluat transmisiile cu un succes crescand intre amatorii care-l urmaresc la radio.

Autorul acestui articol spune ca lumea  a inceput din nou sa respire liber caci pana un alta, tribunalele si org centrala aiudeilor elvetieni, nu prea stiu ce sa le faca caci doar pentru rasism, desi condamnati, nu-i poate baga nimeni in inchisoare!!!

http://globalfire.tv/nj/15de/juden/25nja_die_luege_bebt.htm

„Der Holocaust ist die größte Lüge der Geschichte. Deutschland hat keine Schuld am Zweiten Weltkrieg und Adolf Hitler war der einzige Staatsmann der Welt, der die Welt vor der plutokratisch-jüdischen Gefahr hätte retten können, um den unterjochten Planeten wieder zu befreien.”

Fiul violonistului  secolului,  Yehudi Menuhin, a  produs un cutremur cu care zdruncina cea mai mare minciuna a secolului din istoria omenirii

Gerard Menuhin și titlul cărții a operei sale. În germană: „Spune adevărul, chiar dacă doare!” Cartea este disponibil în prezent numai în limba engleză de la Amazon. Dar Amazon oferă în toate țările. Versiunea germană va fi lansat în primăvara anului 2016 și va fi disponibil de la Amazon din nou.

„Holocaustul este cea mai mare minciuna din istorie. Germania nu are nici o vina pentru al Doilea Război Mondial și Adolf Hitler a fost singurul om de stat din lume , care ar fi putut salva omenirea  de pericolul iudeo-plutocrat, pentru a elibera din nou planeta înrobita .”

Un proeminent evreu a facut acum un start, el nu mai putea suporta minciuna și a luat în considerare consecințele, „cea mai mare minciuna din istoria”pentru a expune și cele mai puternice companii frauduloase ale istoriei omenirii. În prima sa carte a apărut în limba engleză„Spune adevărul și Panoul de rușine diavolul” (la comandă aici), el sparge prin toate tabu penale. El scrie: „Holocaustul este cea mai mare minciuna din istoria Germania nu are nici o vina pentru al Doilea Război Mondial și Adolf Hitler a fost singurul om de stat din lume, partea din față a pericolului evreiesc plutocratică ar fi putut salva, pentru a elibera planeta înrobit din nou lumea. . „

Autorul, Gerard Menuhin, regizorul cunoscut și scriitor, fiul de renume mondial violonist Yehudi Menuhin, numit impusă ne povestea Holocaustului nu numai ca cea mai mare minciună din istorie. El merge cu aceste revelații pentru public, doar pentru că tatăl său a fost din experiența generație și știa adevărul. Și merge mult mai departe decât să denunțe numai holo-minciuna singur. Ceea ce a fost anterior de neconceput are acum deschis acestui popor nobil de origine evreiască – și un cutremur va urma. Doar imaginati-va, un evreu celebru spune că speranța omenirii a fost dreptul de a fi văzut în Adolf Hitler omul care ar scăpa lumea de plutocrații evreiesc. Menuhin subliniază în cartea sa că a luat cel mai oribil și cel mai rău războiul din toate timpurile, pentru a preveni mântuirea omenirii din plutocrații evreiesc. Aceste fapte, probabil, cunosc luminat, dar că o astfel de evreu proeminent, un om de cea mai nobilă caracterului, acest lucru face publică, nimeni nu ar fi îndrăznit să spere.

: Gerard Menuhin scrie în cartea sa mai așa, „simplul fapt că unul din evreiești” Holocaust „nu trebuie să fie pusă la îndoială și că societățile democratice presiune evreiască a impus legi pentru a preveni întrebările nedorite – în aceeași” Holocaustul „ar fi incontestabil în mod constant propaganda încălzit și credința este întărită în el de către îndoctrinare – deja spune totul, se dovedește că aceasta trebuie să fie o minciună De ce nu ar fi altfel permis să-l întrebe, pentru că s-ar putea ofensa „supraviețuitorii” .. ?? Pentru că „reviles amintirea morților?” Greu motive suficiente pentru a interzice o discuție Nu ,! Aceste legi au fost adoptate din cauza demascarea acestei mari tuturor minciunilor ar putea atrage întrebări pe atât de multe alte minciuni de la sine, provocând prăbușirea întregii clădiri friabil „.

Această carte face, probabil, contribuția crucială, „cea mai mare minciuna din istoria” a zdrobi definitiv.Menuhin ar putea fi un alt model celebritate, și, în final să spună adevărul și pentru a ajuta la inițierea eliberarea întregii omeniri.

Menuhin a continuat: „În timp ce națiunile lumii consumă în războaie interminabile, banksters sunt de acest sânge cu aur obtinerea mai bogate Oamenii din lume au fost complet excluse din important pentru decizia lor existență procesele Nu contează ce .. sistem de om normal trăiește astăzi, dacă. elitei conducătoare este întotdeauna într-o democrație, Republica, teocrație sau dictatură puternică și mai bogată, în timp ce cei responsabili pentru valoarea populațiile adăugată abia pot supraviețui. În spatele scenei de control etnice Strippenzieher marionete, ei la punctele de comutare ale sistemelor noastre au stabilit. Cum ar putea scufunda lumea în această mlaștină? Cine ne-ar putea scuti acest destin și ce putem face azi pentru mântuirea noastră încă? „

Acestea sunt întrebările ridicate de Gerard Menuhin.

Cartea este format din trei părți. Prima parte cu minciuna Holocaustului și așa-numitul făptaș Adolf Hitler. A doua parte a cărții dezvăluie activitățile criminali reale și oferă o imagine de ansamblu istoric al progresului crimele lor, și cum o fac. Mai ales modul în care acestea folosesc puterea financiară și mass-media pentru crimele lor. A treia parte se ocupă cu cele două războaie mondiale, legile actuale împotriva libertății de exprimare și apariția de stat orwellian global.

Așa cum am spus, acest lucru nu este orice fel de autor, dar fiul violonist american de origine secolul Yehudi Menuhin, Baron Menuhin de Stoke d’Abernon. Yehudi Menuhin, deși el a fost coborât de la un vechi rabin-line, întotdeauna condamnat deja cu toate severitatea crimele statului evreu Israel în legătură cu furtul de Palestina.

Pentru că acest lucru, trebuie să fi citit cartea!

Cartea Menuhin a declanșat deja primul Holocaustului-cutremur în Elveția. Carlo I. apel și funcționează sub nom de guerre „Fuchs” East Swiss Holo resisters Marcel Sauder a început din nou să funcționeze cu emisiuni radio pe o rază de 500 km Iluminare. Cu o voce calmă vorbește la microfon: „Holocaustul nu a fost niciodată mai avut loc Asta e cea mai mare minciună a secolului 20 mai mult de câteva zeci de mii de evrei au murit în al doilea război mondial și au fost toate trădători și sabotori, care au meritat să moară … „

„Vulpea”, Marcel Sauder, a căzut din nou în misiune de recunoaștere Holocaustului!

Și ce era de neconceput anterior sa întâmplat de fapt. DeșiFederația Elvețiană Comunităților Evreiești (SIG) este atacat ca un vârtej pe procurorul Thurgauer, acum dreptul la grevă împotriva Iluminismului, pentru că „negarea publică a Holocaustului în mod clar împotriva rasismului dispoziție penal este contrară”, ca Secretarul General al SIG, Jonathan Kreutner ( 37) țipat, nu sa întâmplat nimic. Kreutner continuat:„. Va fi timp să intervină corect” pentru Kreutner aluzie la faptul că a SIG și Oficiul Federal Comunicatiilor (OFCOM) a avut mai multe ani în urmă a înaintat acuzații împotriva Carlo I., pentru că el deja atunci holo minciuna despre a denunțat undele radio. Procurorul Thurgau denunțat timpul de recunoaștere la o amendă de CHF 1000thDupă condamnarea sa, în urmă cu patru ani, Carlo a tacut odata I., dar acum, din moment ce publicarea Menuhin-carte, este vulpea „înapoi în aer și de a ajunge acum mai audiente mult decât oricând înainte. El folosește acum stațiile de emisie în Germania, la Zugspitze sau Feldberg. El ajunge ascultători într-o rază de 500 de kilometri. Din Republica Cehă în Italia trebuie să audă mesajul său, „a răspuns presa speriat în serviciul organizațiilor evreiești. Și liderul evreilor din Elveția, infamul Jonathan Kreutner, a amenințat sistemul judiciar: „Dar cât de mult mai mult timp discriminarea rasială este o Offizialdelikt Presupunem că procurorul Thurgauer se merge împotriva operatorului de radio ..?”

Dar destul de ciudat, acest lucru nu se întâmplă în prezent. Procurorul Thurgau vanturi: „Am urmări un astfel de act penal, avem nevoie de o plângere din beton, care este susținută de documente justificative”, spune Hans-Ruedi Graf (61), procuror senior Thurgau. „Nu este suficient dacă am pe cineva poate obține un document de sunet specific nespecificată. „Și ceea ce pare mai ciudat este anuntul oficial al Oficiului Federal Comunicatiilor (OFCOM). Purtatorul de cuvant al Silvia Canova (29) a spus: „Noi știm că” vulpea „este activ din nou un proces este în prezent în curs, Biroul Federal pot da în judecată operatorul de radio din cauza încălcarea Legea Telecomunicatii – dar nu din cauza declarațiilor sale rasiste …”

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a indura financiar și mulțumesc suporterilor nostri fideli care ne putem educa în mod eficient
noi numim medii și autori de nume. Luptăm pentru oameni și patria.
Cu sprijinul dumneavoastră financiar, considerăm lupta Iluminare prin

„Vulpea” nu ar trebui să fie a urmăririi penale, din cauza așa-numita „negarea Holocaustului”, deși Holocaustul ca „cea mai mare minciuna din istoria”denunță în emisiunile sale? Că nu a existat. Carlo I. a dat timp de la orice declarație publică. Ca a fost înființată în urmă cu trei ani împotriva lui, el a spus:„Eu sunt un patriot Autoritățile doresc să mă pregătesc ..”

Cazul este picant pentru Justiție elvețian. Gerard Menuhin este cetățean elvețian, el ar trebui să fie tras ca un evreu foarte proeminente din cauza cărții sale în instanța de judecată. Dar dreptatea elvețian nu va face în mod evident, și astfel încât acestea să caute o cale de scăpare. Pentru ce motiv ar trebui să aibă un evreu, Adolf Hitler pentru a descrie nu numai ca Mântuitorul omenirii de către plutocrații evreiască, dar să-l achite cu fapte incontestabile ale acuzațiile dezgustătoare Holocaustului? Gerard Menuhin este un evreu, fiul lui Yehudi Menuhin, ca deja subliniat. Numele „Yehudi” se traduce „Iuda, evreu.” Deci, cine este atât de adânc înrădăcinată în iudaism ca tatal lui Gerard Menuhin, care nu poate fi un „nazist”, care este de obicei asumat întotdeauna Iluminismului, atunci când spun adevărul despre Hitler.

Și dacă Menuhin nu a venit la tribunal, unde a cu declarațiile sale, dar merge mult mai departe decât Carlo I., apoi „vulpea” (Zorro) sunt pregătit instanță fortiori. O dilemă pentru mincinosul lume. Un tremur începe să lucreze, libertatea omenirii a devenit posibil din nou.

Der Sohn des Jahrhundert-Geigers Yehudi Menuhin erzeugt ein Jahrhundert-Beben der größten Lüge der Menschheitsgeschichte

Gerard Menuhin und der Buchtitel seines Werkes. Zu deutsch: „Sag die Wahrheit, auch wenn sie weh tut”! Das Buch ist derzeit nur in Englisch bei Amazon erhältlich. Doch Amazon liefert in alle Länder. Die deutsche Version soll im Frühjahr 2016 erscheinen und wird wieder bei Amazon erhältlich sein.

„Der Holocaust ist die größte Lüge der Geschichte. Deutschland hat keine Schuld am Zweiten Weltkrieg und Adolf Hitler war der einzige Staatsmann der Welt, der die Welt vor der plutokratisch-jüdischen Gefahr hätte retten können, um den unterjochten Planeten wieder zu befreien.”

Ein prominenter Jude hat jetzt den Anfang gemacht, er konnte die Lüge nicht mehr ertragen und hat die Konsequenzen in Kauf genommen, „die größte Lüge der Geschichte” und das gewaltigste Abzock-Unternehmen des Menschheitsverlaufs zu entlarven. In seinem zuerst in Englisch erschienen Buch „Tell the Truth & Shame the Devil” (hier zu bestellen) durchbricht er alle strafrechtlichen Tabus. Er schreibt: „Der Holocaust ist die größte Lüge der Geschichte. Deutschland hat keine Schuld am Zweiten Weltkrieg und Adolf Hitler war der einzige Staatsmann der Welt, der die Welt vor der plutokratisch-jüdischen Gefahr hätte retten können, um den unterjochten Planeten wieder zu befreien.”

Der Autor, Gerard Menuhin, bekannter Filmemacher und Autor, Sohn des weltberühmten Geigers Yehudi Menuhin, bezeichnet die uns aufgezwungene Holocaust-Story nicht nur als die größte Lüge der Geschichte. Er geht mit diesen Enthüllungen an die Öffentlichkeit, gerade weil sein Vater aus der Erlebnis-Generation stammte und die Wahrheit kannte. Und er geht noch viel weiter, als nur die Holo-Lüge allein anzuprangern. Was bislang unvorstellbar war, wurde jetzt von diesem edlen Menschen jüdischer Herkunft offen ausgesprochen – und ein Beben wird folgen. Man stelle sich nur vor, ein berühmter Jude sagt, dass die Hoffnung der Menschheit berechtigt gewesen sei, in Adolf Hitler den Mann gesehen zu haben, der die Welt von der jüdischen Geldherrschaft befreien würde. Menuhin unterstreicht in seinem Buch, dass es den grauenhaftesten und schlimmsten Krieg aller Zeiten brauchte, um die Rettung der Menschheit vor der jüdischen Geldherrschaft zu verhindern. Diese Tatsachen kennen die Aufgeklärten wohl, aber dass ein so prominenter Jude, ein Mensch von edelstem Charakter, dies öffentlich macht, das hätte niemand zu hoffen gewagt.

Gerard Menuhin schreibt in seinem Buch weiter: „Allein schon die Tatsache, dass man den jüdischen ‘Holocaust’ nicht in Frage stellen darf und dass jüdischer Druck demokratischen Gesellschaften Gesetze aufgezwungen hat, um unerwünschte Fragen zu verhindern – während derselbe angeblich unbestreitbare ‘Holocaust’ ständig propagandistisch aufgewärmt und der Glaube an ihn durch Indoktrinierung gefestigt wird –, verrät schon alles. Sie beweist, dass er eine Lüge sein muss. Warum wäre es denn sonst nicht erlaubt, ihn in Frage zu stellen? Weil dies die ‘Überlebenden’ beleidigen könnte? Weil es ‘das Andenken an die Toten schmäht?’ Kaum hinreichende Gründe, um eine Diskussion zu verbieten! Nein; solche Gesetze wurden verabschiedet, weil die Entlarvung dieser größten aller Lügen Fragen über so viele andere Lügen nach sich ziehen und den Zusammenbruch des ganzen brüchigen Gebäudes heraufbeschwören könnte.”

Dieses Buch leistet vielleicht den entscheidenden Beitrag, „die größte Lüge der Geschichte” endgültig zu zerschlagen. Menuhin könnte anderen Prominenten Vorbild sein, endlich die Wahrheit zu sagen und dazu beizutragen, die Befreiung der ganzen Menschheit einzuleiten.

Menuhin weiter: „Während die Völker der Welt sich in endlosen Kriegen aufzehren, werden die Bankster durch dieses Blut-Gold immer reicher. Die Menschen der Welt sind von den für ihre Existenz bedeutsamen Entscheidungsprozessen vollkommen ausgeschlossen worden. Dabei spielt es keine Rolle, in welchem System der Normalmensch heute lebt, ob in einer Demokratie, Republik, Theokratie oder Diktatur. Immer wird die herrschende Elite stärker und reicher, während die für die Wertschöpfung verantwortlichen Bevölkerungen kaum noch überleben können. Hinter den Kulissen kontrollieren ethnische Strippenzieher ihre Marionetten, die sie an die Schaltstellen unserer Systeme gesetzt haben. Wie konnte die Welt in diesem Sumpf versinken? Wer hätte uns dieses Schicksal ersparen können und was können wir heute für unsere Rettung noch tun?”

Das sind die Fragen, die Gerard Menuhin aufwirft.

Das Buch besteht aus drei Teilen. Der erste Teil behandelt die Holocaust-Lüge und den sogenannten Täter Adolf Hitler. Der zweite Teil des Buches enthüllt die Aktivitäten der wirklichen Verbrecher und bietet einen historischen Überblick über den Fortschritt ihrer Verbrechen, und wie sie es machen. Vor allem, wie sie ihre Finanz- und Medienmacht für ihre Verbrechen einsetzen. Der dritte Teil behandelt die beiden Weltkriege, die derzeitigen Gesetze gegen die Meinungsfreiheit und die Entstehung des globalen Orwell-Staates.

Wie gesagt, es handelt sich nicht um irgendeinen Autor, sondern um den Sohn des in den USA geborenen Jahrhundertgeigers Yehudi Menuhin, Baron Menuhin of Stoke d’Abernon. Yehudi Menuhin, obwohl er aus einer alten Rabbiner-Linie abstammte, verurteilte immer schon mit aller Schärfe die Verbrechen des jüdischen Staates Israel im Zusammenhang mit dem Raub Palästinas.

Um das zu glauben, muss man das Buch gelesen haben!

Menuhins Buch hat in der Schweiz bereits das erste Holocaust-Beben ausgelöst. Der sich Carlo I. nennende und unter dem Kampfnamen „Fuchs” operierende Ost-Schweizer Holo-Widerständler Marcel Sauder hat wieder begonnen, mit Radiosendungen in einem Umkreis von 500 km Aufklärung zu betreiben. Mit ruhiger Stimme spricht er ins Mikrofon: „Der Holocaust hat gar nie stattgefunden. Das ist die größte Lüge des 20. Jahrhunderts. Höchstens ein paar Zehntausend Juden sind im Zweiten Weltkrieg gestorben und das waren alles Hochverräter und Saboteure, die den Tod verdient hatten.”

„Der Fuchs”, Marcel Sauder, ist wieder auf Holocaust-Aufklärungs-Sendung gegangen!

Und was bislang unvorstellbar war, ist tatsächlich geschehen. Obwohl der Schweizerische Israelitische Gemeindebund (SIG) wie ein Sturmwind über die Thurgauer Staatsanwaltschaft hergefallen ist, jetzt richtig gegen den Aufklärer zuzuschlagen, weil das „öffentliche Leugnen des Holocaust klar gegen die Rassismus-Strafnorm verstößt”, wie der Generalsekretär des SIG, Jonathan Kreutner (37) kreischte, ist noch nichts geschehen. Kreutner weiter: „Diesmal muss richtig eingeschritten werden.” Damit spielte Kreutner darauf an, dass der SIG und das Bundesamt für Kommunikation (Bakom) bereits vor einigen Jahren Anzeige gegen Carlo I. erstattet hatten, weil er schon damals die Holo-Lüge über die Funkwellen angeprangert hatte. Die Staatsanwaltschaft Thurgau verurteilte den Aufklärer damals zu einer Geldstrafe von 1000 Franken.

Nach seiner Verurteilung vor vier Jahren verstummte Carlo I., doch jetzt, seit Erscheinen des Menuhin-Buchs, ist „der Fuchs wieder auf Sendung und er erreicht jetzt mehr Publikum als je zuvor. Er benutzt jetzt Sendestationen in Deutschland, auf der Zugspitze oder dem Feldberg. Damit erreicht er Hörer im Umkreis von 500 Kilometern. Von Tschechien bis nach Italien sind seine Nachrichten zu hören,” meldete die aufgescheuchte Presse in Diensten der jüdischen Organisationen. Und der Judenführer der Schweiz, der berüchtigte Jonathan Kreutner, drohte der Justiz: „Aber wie lange noch? Rassendiskriminierung ist ein Offizialdelikt. Wir gehen davon aus, dass die Thurgauer Staatsanwaltschaft gegen den Funker vorgeht.”

Doch seltsamerweise ist das derzeit nicht der Fall. Die Staatsanwaltschaft Thurgau windet sich:„Damit wir eine solche Tat strafrechtlich verfolgen, brauchen wir eine konkrete Strafanzeige, welche durch entsprechende Unterlagen belegt ist,” sagt Hans-Ruedi Graf (61), leitender Thurgauer Staatsanwalt. „Es reicht nicht, wenn uns jemand ein nicht näher bestimmtes Tondokument zukommen lässt.” Und was noch seltsamer klingt ist die offizielle Verlautbarung des Bundesamt für Kommunikation (Bakom). Die Sprecherin Silvia Canova (29) sagte: „Wir wissen, dass der ‘Fuchs’ wieder aktiv ist. Ein Verfahren ist derzeit hängig. Das Bundesamt kann den Funker wegen Widerhandlungen gegen das Fernmeldegesetz belangen – nicht aber wegen seiner rassistischen Äußerungen.”

Wir benötigen Ihre Hilfe, um finanziell durchzuhalten und danken unseren treuen Unterstützern, dass wir wirkungsvoll aufklären können
Wir nennen Hintergründe und Täter beim Namen. Wir kämpfen für Volk und Heimat.
Mit Ihrer finanziellen Unterstützung halten wir den Aufklärungskampf durch

„Der Fuchs” soll nicht zu belangen sein wegen sogenannter „Holocaust-Leugnung”, obwohl er den Holocaust als die „größte Lüge der Geschichte” in seinen Sendungen anprangert? Das gab es noch nicht. Carlo I. gab diesmal keine öffentliche Erklärung ab. Als vor drei Jahren gegen ihn ermittelt wurde, sagte er:„Ich bin ein Patriot. Die Behörden wollen mich fertigmachen.”

Für die Schweizer Justiz ist der Fall pikant. Gerard Menuhin ist Schweizer Staatsbürger, er müsste also als sehr prominenter Jude wegen seines Buches vor Gericht gezerrt werden. Doch das will sich die Schweizer Justiz offenbar nicht antun, und so sucht sie einen Fluchtweg. Denn welches Motiv sollte ein Jude haben, Adolf Hitler nicht nur als den Erlöser der Menschheit von der jüdischen Geldherrschaft zu bezeichnen, sondern ihn mit unwiderlegbaren Fakten von den widerlichsten Holocaust-Anschuldigungen freizusprechen? Gerard Menuhin ist Jude, der Sohn des Yehudi Menuhin, wie schon dargelegt. Der Name „Yehudi” heißt übersetzt „Judäer, Jude”. Wer also so eng mit dem Judentum verwurzelt ist wie der Vater von Gerard Menuhin, der kann kein „Nazi” sein, was üblicherweise den Aufklärern immer unterstellt wird, wenn sie die Wahrheit über Hitler sagen.

Und wenn Menuhin nicht vor Gericht kommt, wo er doch mit seinen Aussagen viel weiter geht als Carlo I., dann kann „der Fuchs” (Zorro) erst recht nicht gerichtlich fertiggemacht werden. Ein Dilemma für die Weltlügner. Ein Beben beginnt zu wirken, die Freiheit der Menschheit ist wieder möglich geworden.