MDC
12 aprobate

dumitruscorpion@gmail.com
86.124.125.33

 

 

Celor interesați să afle mai multe despre situația reală, actuala a Pământului le recomand doua surse: Kim Goguen , o găsiți pe Bitchute, Rumble iar întreaga arhiva pe unitednetwork.news , care de o vreme e cu abonament… Kim este in acest moment persoana cea mai VIP (Very Important Person) de pe Terra. Deține în acest moment vreo 7 funcții, printre care Administrator al Sistemului Financiar Cuantic și Ground Command al Forțelor de Intervenție.
In acest moment au loc transformări profunde pe planeta. Cabala a fost înfrinta definitiv.Din 2008 ,de cînd cu criza Lehman și pina acum, controlul banilor lumii a fost luat din mina lor. Acum transferurile bancare sint controlate de un Computer Cuantic, folosind tehnologie non-terestra.Cei care ați transferat bani de curind probabil ați observat că se face în aceeași zi, nu in citeva zile, ca pina acum.
Membrii Cabalei sint vinati precum șobolanii…Dezvăluirile despre traficul și abuzurile inimaginabile asupra copiilor au explodat.Totul va fi expus, dar se face gradat.
Legătura între evrei și Reptilieni e binecunoscuta de cei care s-au ocupat de acest caz. Mai nou ea e recunoscuta fățiș de rabini, printre care cel mai faimos e Michael Laitman. Acesta afirma textual că evreii sint agenții sub acoperire ai unei rase extraterestre din alta Galaxie. Sa nu credeți că la ei se fac declaratii așa, aiurea…
Yahve al lor este de fapt Enlil, un hibrid humano-reptilian, fiu al lui Anu făcut cu o Reptilianca.
Rasa Aryana pe Terra a fost fondata de civilizația Alteea, cei care au fondat Atlantida, strămoșii noștri. Apoi au venit Anunnaki și Reptilienii Dracos. Aceștia, prin infiltrare și tehnici de război psihologic, au reușit distrugerea Atlantidei.
Trăim azi timpul cînd un război ce durează de sute de mii de ani ș-a incheiat. Consecințele le vom vedea curind. Pentru unii va fi șocant.Caci primele consecințe vor fi dezvaluiri ale atrocităților ce s-au comis sub ochii noștri de mii de ani.Mai exact răpiri,violuri, tortura și crime rituale executate pe zeci, sute de milioane de copii în fiecare an. Și multe alte orori.
Daca voi credeți că un trib de păstori de capre prin desert a reușit de unul singur să cucerească și să subjuge o planetă de unul singur, vă înșelați. Laitman are dreptate. Ei sunt agenții din teren ai unei forțe cu mult superioare tehnologic și logistic.
Dar aceasta forta a fost înfrinta. Acum toți șobolanii sint vinati pe capete. Ați observat că marii granguri, precum Tiriac și alți mafioți încearcă să plece din țară așa, de-odata …? Problema e că nu mai au unde sa fugă. Vor fi vinati și arestați , iar pedofilii executați. Asta se întâmplă chiar în aceste momente.
Pentru cei care cunoașteți și urmăriți activitatea lui Raul Color, va recomand ultimele lui postări ( pe Facebook postează acum pe pagina Florentina Florentina). Găsiți filmulețe și pe dreptate.org.ro, cele referitoare la traficul și abuzurile de copii.
Practic acest om și echipa lui nu doar ne-a salvat, dar a spălat rușinea de pe obrazul unei întregi natii.
A doua sursă este Elena Danaan. O găsiți pe elenadanaan.org . Ea este emisar al Federației Galactice. Găsiți aici actualizări ale situației planetare. Va recomand accesarea directa de pe site a canalului ei de Youtube unde se găsește grosul informației, precum și cele două sau trei cărți scrise de ea.
Va urez succes in cercetare. Știu că multi sint refractari la ideea sau simplul cuvînt extraterestru/ii. Îi înțeleg, pt că împotriva acestui cuvînt ș-a dat o lupta colosala, au fost cheltuite miliarde și angajate armate întregi de psihologi, jurnaliști, scriitori și alți specialiști care să-l combată.
Mintea umană are aceasta caracteristică: odată ce o idee devine ideea NOASTRA, cu greu mai poate fi dezrădăcinată de acolo. Nu contează cum a ajuns acolo, șoptită, văzută, citită, sugerată …dar odată ce e acolo ea devine reală, adevărată.Si nu putem să renunțăm la ceva ce e al NOSTRU.
Materialul din sursele citate e vast, enorm as zice, așa că pe viitor, în funcție și de interes, probabil că o să pot face o sinteză pentru cei care nu au timpul sau dispoziția să parcurgă știrea ore sau pagini, dar care sunt interesați de informație. Cu bine!

*

NR – Dacă am pus pe site poveștile Moșului, de ce n-aș pune și basmul cu evreii reptilieni?!