Mihai
116 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.245.222

.
.
,,Întrucât un bătrân sărac a primit o condamnare pe viață în Germania pentru că pur și simplu a fost Cartier la Auschwitz (omul care a înregistrat lucrurile personale ale internatilor pentru a se asigura că au primit totul înapoi la eliberare), este oportun să ne uităm la numărul real de morți, nu la figurile de propagandă fantezie. În total, 60.441 de evrei au murit la Auschwitz, 60.304 din cauze naturale (inclusiv 58.240 de tifus cauzat de bombardierele teroriste „aliate” controlate de evrei) și doar 117 au fost executați. Întregul număr de morți a fost mai mic decât numărul civililor masacrați la Dresda și nu mult mai mult decât cei sacrificați în Blitz ca urmare a sacrificării deliberate într-un război pe care nimeni nu l-a dorit (cu excepția evreilor), de către guvernul controlat de evrei. din Marea Britanie. Spre deosebire de minciunile evreiești care se plâng de 6 milioane de oameni care au fost omorâți din cauza rasismului (o etichetă fără sens folosită pentru a reduce la tăcere gândul), 117 evrei au fost uciși în mod deliberat și aceștia erau oameni a căror criminalitate a necesitat pedeapsa cu moartea. Gândiți-vă la eroarea judiciară a celor asasinați la Nürnberg și în procesele de atunci. Gândiți-vă la modul în care noi, ca rasă, am fost calomnați de dușmanii noștri și ne-am ascuns în fața bastonului rasist care ne etichetează drept maniac genocid – în timp ce suntem supuși unui genocid autentic din mâinile acelorași evrei care îndrăznesc să ne numească barbari.
Au spus că 6 milioane de evrei au fost uciși de Germania, dintre care 4 milioane au murit la Auschwitz. acest lucru a fost revizuit (de către evrei) la 1,5 milioane (totuși cifra totală nu a scăzut la 3,5 milioane, ci a rămas la 6 milioane. Acum putem vedea că 0,06 milioane au murit la Auschwitz, dintre care doar 117 au fost „uciși”, dar cifra nu scade la 2 milioane, rămâne 6 milioane! Fabula Holocaustului este o piesă ticăloasă și vicioasă de propagandă rasistă care nu rezistă controlului. cu oameni care merg la închisoare pentru că l-au pus sub semnul întrebării și, așa cum am văzut săptămâna aceasta, germani vârstnici au oferit condamnări pe viață pentru că se aflau oriunde în apropierea lagărului. În schimb, el va muri în închisoare. Aceasta este natura nerecunoscătoare și urâtă a învingătorilor evrei. Interesant este că procurorii evrei au dansat între a spune că un milion de evrei mor în Auschwitz și cifra inferioară de 300.000. Minciuna este atât de evidentă încât este jenant , cu toate acestea, oamenii își pierd încă libertatea și evreii își păstrează încă puterea ca urmare a acesteia (și nu uitați nici Palestina!)’’
for the following: http://www.heretical.com/miscella/rudolf.html
https://www.biblebelievers.org.au/holohoax.htm

Corpul uman este 70% apa, asa ca nu arde ca un bustean.
Un corp uman arde in 60-120 de minute, in functie de marime si de temperatura de ardere. Temperatura din cremotoriile moderne cu gaz ajunge la 1000 de grade, ca sa reduca timpul de ardere, dar nu se poate reduce sub 60 de minute pentru un corp de matur. Se poate intreba la un crematoriu.
Din fotografiile de pe net am constatat ca se foloseau lemnele.
Cam cate lemne ar fi trebuit ca sa arzi pentru 6 mil de cadavre ?
Cu lemn nu puteau ridica temperatura la 1000 de grade ca sa scada timpul de ardere.
6 mil de evrei x 60 minute = 360 milioane de minute / 60 min =6 milioane de ore / 24 ore = 250 mii zile / 365 zile = 684 ani si 11 luni. Adica si acum ar fi trebuit sa se arda evrei pana in anul 2625.
Din fotografiile de pe net ar reisi ca au fost maxim 10 cuptoare.
Intr-un cuptor intra doar un cadavru.Si daca ar fi incaput 2 cadavre, atunci timpul s-ar fi dublat.
Asdar, 685 ani impartiti la 10 cuptoare care ar fi ars concomitant fara oprire, ar fi durat 68,5 ani pana sa-i arda pe toti, adica pana in anul 2008.

Prin muzeele cu specific au existat si bucati de sapun care sa arate ca evreii au fost folositi la fabricarea sapunului:
1. Sapunul se face din grasime si soda caustica – de unde sa ia grasime daca toti erau piele si os ? ;
2. Cand au inceput unii sa-si puna intrebari, au cerut sa faca analiza chimica a sapunului, pentru ca grasimea umana difera de grasimea animala.Din acel moment au inceput sa dispara bucatile de sapun din muzee ca sa nu poata fi verificate.
3. C.Darwin a fost mason si a inventat teoria cu Omul evoluat din maimuta pentru a sminti pe prosti ca sa nu creada in Dumnezeu.
El se referea la el si la satanisti ca el, pentru ca in realitate aceasta teorie nu poate sta in picioare nici din punct de vedere stiintific deoarece AND-ul uman este diferit de ADN-ul maimutelor.
Bolshevicul Stalin care a fost finantat ca si Hitler sa inceapa cel de-al doilea razboi mondial, a ordonat crearea unor soldati care sa asculte orice ordin si sa fie dispusi sa-si sacrifice oricand viata, asa ca « savantii dumnezei» rusi au incercat sa modifice genetic maimutele pentru ca sa devina mai inteligente sa priceapa ordinele, dar eshecul a fost total.Maimutele au fost mai inteligente ca savantii si nu au devenit soldati.

Exista un document publicat pe net care arata situatia celor care au murit in lagar de boala sau de batranete, si desigur ca acestia au fost incinerati.Acesta este link-ul: http://www.heretical.com/miscella/rudolf.html
Intrati pe acest link: http://www.koncentracni-tabory.estranky.cz/fotoalbum/nezarazene/kt-osvetim/
Aici o sa vedeti piscina: https://www.biblebelievers.org.au/holohoax.htm