Subiect:Vinul …

Am fost in Elvetia acum trei veri si am rămas surprins de cum si-au cocoțat oamenii vița de vie pe lânga case. Explicatia a fost aceeasi cu cea din acest articol.

VINUL SI CANCERUL
Aceasta este ultima noutate in medicina, efectiv contra cancerului !!
Binefacerile VINULUI !!!!!! Vinul este un produs miraculos pentru a omori celulele canceroase. El este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.
De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru ca exista laboratoare care sunt interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii.Gustul său este agreabil si nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.
„Dacă aveţi posibilitatea, plantaţi o viţă de vie în gradina voastră!” Cate persoane mor în timp ce acest secret este păstrat cu invidie pentru a nu putea atinge astfel beneficiile multimilionare ale marilor corporaţii?
Puteti sa consumati fructele in maniere diferite….Puteţi să mancaţi pulpele, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet, patiserii, etc, etc…I se atribuie multe virtuti dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor.
Aceasta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile!
Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer!!! Se considera de asemenea ca fiind un agent anti microbian cu larg spectru care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala foarte inalte si este antidepresiv si combate tensiunea si bolile nervoase.
In Elvetia soselele supraterane au fost inlocuite cu drumuri subterane….iar terenurile au fost date in circuitele agricole special numal pentru cultivarea vitei de vie.
In Elvetia, care este tara farmaceuticelor s-a constatat ca-i mai bine pentru elvetieni sa consume in mod moderat vin si nu medicamente ucigatoare.
Sursa acestei informatii este fascinanta…Ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca distruge celulele maligne din douasprezece tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman…ba chiar si de pancreas…
Componentele acestei plante au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume pentru incetinirea cresterii celulelor canceroase…si ceea ce e inca si mai uimitor e ca acest tip de terapie si cu extract de lamaie distruge numai celulele maligne canceroase si nu afecteaza celulele sanatoase! Institutul de Stiinte in Sanatate, Les Breuleux,
Suisse

TRIMITEŢI TUTUROR!!!
Voi puteti sa ajutati un prieten care are nevoie facandu-l sa stie ca sucul de struguri ii este benefic pentru a preveni boala.
Ia mai toarna un paharel!… NOROC si SANATATE!