Cum am cumpărat-o, așa o vindem: Cică n-a fost niciun avion implicat în prăbușirea turnurilor gemene
Contains Link

surena5 hours ago
.
Nu se stie cu exactitate cat aur a disparut, oficial s-a vehiculat urmatoarele cantitati: 12 tone de aur si 800000 uncii de aur (1 uncie =28.35 grame) si 102000000 uncii argint plus detinute Comex N.Y Mercantile Exchange, ??? t detinute de Deutsche Bank, 200 mil $ in aur detinute de Banca Noua Scotie etc.. La vremea respectiva s-a mai descoperit o alta rezerva de aur decat cea anuntata si ca ar mai fi fost aur in valoare de 650 mil $ (2400 mii uncii) si argint (neprecizat) intr-o alta incapere.Publicatiile The Sierra Times si Times Online au publicat o serie de articole,inclusiv declaratiile primarului N.Y. Vorbim de metale pretioase, dar in seifuri mai erau si alte valori : diamante si pietre pretioase, actiuni si ….obligatiuni americane care s-au pierdut.
Pompierii au povestit de munti de aur
http://www.pbs.org/americar…
Despre intamplarile nebuloase de la Deutsche Bank incepand cu 12 septembrie 2001 si demisia suspecta a directorului
http://www.larsschall.com/2…
Despre valoarea asigurarilor si smecheria cu contractul de leasing
https://searchnewsglobal.wo…
In concluzie 11 septembrie 2001 a fost pe langa o sinistra manipulare si pretextul de a incepe razboiul impotriva terorismului (umbrela sub care se ascunde pretextul invaziei impotriva oricarei tari doar prin anatema de terorista) si un jaf de proportii. Practic un transfer imens de bani in mana unor smecheri.
Fara a lua apararea „conspirationistilor” ne intrebam ca si acestia : „de ce au fost atat de putini evrei morti (Doamne Fereste! Nu dorim moartea la nici un om indiferent de rasa,credinta si sex) avand in vedere ponderea mare a acestora in numarul angajatilor (35-40%) ? Sunt destui „conspirationisti” care au inceput sa se indoiasca de motivatia politica si analizand,atat cat s-a putut,tranzactiile financiare sa considere ca miza a fost una eminamente financiara si in subsidiar politica.