Opriți controlul mondial

Arestări în întreaga lume a curajoși luptători pentru libertate

imagine

Liderul unei mari organizații pentru libertate din Europa a fost arestat. Numele lui este Willem Engel (engleză = Wim Angel) și a fondat Virus Truth în Țările de Jos.

Ei au sute de mii de membri și au organizat procese, proteste și alte acțiuni pentru a ajuta la apărarea libertății oamenilor. Impactul lor a fost incredibil asupra Europei și au provocat o mai mare trezire a adevărului decât oricând.

Întemnițarea sa urmează detenției altor câțiva eroi, care au luat atitudine în mod special pentru a apăra copiii. Trei dintre ei sunt Wouter Raatgever, Huig Plug și Joost Knevel.

Care este crima lor?

Ei au dezvăluit cum guvernul este vinovat de abuzarea și uciderea sistematică a copiilor.

imagine

o ost este el însuși o victimă, care și-a împărtășit mărturia martorilor oculari, cum, în copilărie, a văzut cum un oficial guvernamental de vârf (care este în prezent directorul versiunii olandeze a CDC) a rupt gâtul unei fete, deoarece aceasta le-a spus părinților ei despre abuz.

Wouter și Huig l-au ajutat pe el și pe multe alte victime să-și împărtășească povestea publicului. Huig s-a confruntat public cu mulți oficiali, în timp ce totul a fost înregistrat pe camera. El a intervievat și părinții copiilor abuzați și uciși. Au o mare influență în Țările de Jos.

imagine

Arestarea denunțătorului Huig Plug, care dezvăluie abuzurile sistematice și organizate asupra copiilor de către guvern

Țările de Jos găzduiesc 79% din toate înregistrările video din lume, cu copii care sunt abuzați în fața unei camere. Țările de Jos sunt, de asemenea, singura națiune cu un partid politic care promovează pedofilia. Ei au publicat un manual care îi învață pe adulți cum să seducă și să abuzeze copiii mici și bebelușii (pe bune).

imagine

Orice ați crede despre Vladimir Putin, el este SINGURUL (!) lider din lume care l-a confruntat deschis pe ministrul președinte al Țărilor de Jos, Mark Rutte, despre acest partid politic pentru promovarea pedofiliei .

Putin a spus: „Dacă Rusia ar avea un partid politic pentru pedofilie, poporul rus și-ar lua armele!”

⚠️În acest > raport uimitor despre Ucraina < puteți vedea că Putin poate să nu fie tipul rău pe care mass-media criminală vrea să-l credem. Asigurați-vă că îl verificați.

Am făcut un raport amănunțit în olandeză, cu dovezi devastatoare care demonstrează că oficialii de rang înalt din întreaga lume – din guvern, armata, poliție, justiție, regalitate, bănci, afaceri, religie etc. – sunt implicați masiv în abuzul sistematic (și adesea crima) de copii. Am vrut să traduc acest raport în engleză, dar războiul a fost prea intens pentru a face asta până acum. Este totuși intenția mea să fac acest lucru cât mai curând posibil, deoarece trebuie să arătăm lumii că liderii noștri nu sunt doar corupți, dar sunt vinovați de cele mai îngrozitoare crime pe care ni le putem imagina.

⚠️Dacă puteți citi olandeză sau dacă știți cum să traduceți o pagină web folosind Google Translate, atunci puteți > găsi raportul olandeză aici <

Arestările doar ajută la trezire

Au fost făcute reacțiuni peste tot în lume, în Australia, Canada, Germania, Marea Britanie, Țările de Jos, în mai multe țări din Africa și din Europa de Est și așa mai departe, în încercarea de a reduce la tăcere puternica mișcare pentru libertate. Câțiva dintre acești lideri curajoși sunt acum într-o secție psihică, unde sunt tratați ca și cum ar fi nebuni, pentru că au susținut libertatea umanității. Unii au fost uciși.

Dar vreau să vă încurajez că acesta este de fapt un semn bun. Este un semn sigur al panicii din tărâmul întunecat. Adevărul invadează națiunile și ele încearcă frenetic să-l oprească prin arestarea liderilor.

Dar aceste arestări vor lucra masiv împotriva lor. Acest lucru va ajuta enorm trezirea, deoarece atunci când sute de milioane de oameni aud despre arestarea eroilor lor, vă pot asigura că vor declanșa o furtună majoră.

Vreau să ne chem pe toți, care suntem dedicați tărâmului luminii, adevărului și iubirii, să ne rugăm împreună cu mine, ca tot răul din această lume să fie demascat, dreptatea să fie slujită și eliberarea să vină oamenilor din întreaga lume.

Nu cred în doctrinele morții și morții, care spun că ne îndreptăm către o domnie a întunericului. Văd cea mai mare trezire la nivel mondial din toate timpurile și abia începe.

⚠️ > Aici puteți citi o postare foarte inspirată și plină de putere < care arată cum lumea începe să se trezească, iar această nouă zi de speranță și eliberare este de neoprit!

imagine

În timp ce elita criminală își scoate acum măștile, peste tot în lume și sute de milioane își văd adevăratele fețe ale tiraniei, corupției și răului, omenirea se eliberează de secole de ignoranță completă.

Vălul înșelăciunii profunde din partea presei este ridicat, iar eroii umanității se ridică peste tot.

Fiecare arestare nu va face decât să aprindă flacăra trezirii, fiecare act de cenzură nu va face decât să împuternicească libertatea să urle și mai tare, fiecare minciună dezvăluită va aprinde o pasiune pentru adevăr.

Este imposibil să oprim această mișcare mondială.

*

Nota redacției – Este pentru mine de neînțeles existența acestui gen de crimă – pedofilia! Cum de poate exista înțelegere la nivel legislativ pentru această anomalie bestială?