Un medic român din Germania povesteste care este amosfera de teroare în această ţară dupa sosirea masiva a imigranţilor musulmani. El descrie mai multe atacuri ale imigrantilor la adresa germanilor si acuza presiunile pe care le fac politicienii pentru ca oamenii sa nu reactioneze.

„Este dovada clara a sfarsitului societatii democratice vest – europene”, scrie acest român intr-o scrisoare publicată pe blogul lui Bogdan Calehari.

Mi-a scris, de curand, un prieten care locuieste în Germania. Mi-a schitat in grabă, dar graitor, cateva imagini, de altfel cotidiene, ale unei societati civilizate aflate sub invazia “barbarilor”. Nu am sa-i dau numele! M-a rugat sa o fac, pentru ca se teme de consecinte intr-o tara condusa de un Honecker in burqa, atunci cand spui ca “imparatul e gol”, este acum ceva normal.

Il inteleg si, respectandu-i vointa, ii dau cuvantul:

Baiatul meu mi-a descris deja cum doua colege si prietenii lor au fost atacati aseara de un grup de barbari. Erau 4 sau 5. Baietii nu s-au aparat.

S-au conformat astfel Codului penal german, care considera agresiune corporala grava chiar si o imbrancire usoara.
Orice judecator german te va intreba: „de ce nu ai luat-o la fuga ?”.

Cine nu fuge si luptă, este pedepsit!

A fost cazul unui parinte, fost boxer, care si-a salvat fiica de 16 ani din atacul a trei barbari pe care i-a facut K.O in cateva secunde. Pentru a se crea un precedent, a fost judecat si condamnat in regim de urgenta: 7500 euro amenda (2500 pentru fiecare barbar) si plata cheltuielilor de spitalizare a celor trei!

In cazul povestit de baiatul meu, politia sosita repede la fata locului a recunoscut ca nu-i poate identifica pe barbarii atacatori, pentru ca „toti arata identic, au aceeasi varsta si nici unul nu are documente de identitate”. Frumos cadou, Frau Merkel!

Dupa cum cred ca ai aflat, Frau Merkel controleaza Facebook si a hotarat luarea de masuri impotriva celor care fac declaratii negative asupra hoardei.

Nu se stie inca ce nivel trebuie sa aiba aceste afirmatii, dar avertismentul este clar:

vor avea loc repercursiuni atat asupra autorului lor cat si a copiilor lui. RDG-ul, Goebbels si fosta agitatoare de partid Merkel, ne saluta…

Duminica, incaierarea intre 3 – 4 sute de azilanti.

Albanezi contra pakistanezi si afgani. 8 politisti raniti, 24 de masini ale politiei incendiate, pagube de un sfert de milion de euro.

NapocaNews

 

 

Merkel_Burka