Mişu Croitor
4 aprobate
.
… (RĂSPUNS pentru CĂLIN KASPER)

Vă răspund cu un mai vechi text de al meu, reeditat dar nu complet, din lipsă de timp.
Precizare: Lupta mea nu este împotriva Marelui Manipulator, sunt prea mic, ci constă în faptul ca voi trebuie să fiți bine informați despre ceea ce ne stă în față, pentru a evita situația în care se aplică… „poporul piere din lipsă de cunoştință”.

Iată textul, MERITĂ CITIT (timpul va confirma linia principală pe care i-am dat-o)… veți înțelege unde bat, eu voi fi sincer, dar dvs. vi se va cere să îl citiți fără prejudecăți, de nicio natură(nu acum, căci textul e important).

Despre…

Spiritualitatea Noii Ordini Mondiale, Noua ETAPĂ care VA VENI !

(un text de Mişu Croitor)

NOTĂ:
„Soroşi, rockefellerii, islam, secularism, homosexualiate, feminism, LGTB… este imensa CORTINĂ de FUM după care
Marele Manipulator (încă) se mai ascunde. Aceste ideologii extremiste… sunt nişte cârje, de moment, folosite discret de către ideologii ECUMENISMULUI(multiculturalist) mondial care dirijează discret (organizațiile secrete) pentru a genera haosul, frica şi nesiguranța în lume, „ingredientele” sunt necesare pentru a împinge, întreaga omenire, ca pe o cireadă, în mentalitatea COLECTIVĂ… Bătălia se dă pentru minte, iar mintea fiecăruia trebuie „netezită” pregătită ca să fie în acord cu un şef mondial şi cu spiritualitatea Noii Ordini Mondiale care va veni: ecumenismul „Love & Peace World, One God , One Religion care va avea şi un lider planetar… fiara descrisă în Apocalipsa. (Atenție: fiara care va conduce… va fi romană, nu evreiască).

Haosul şi monopolul economic pe mapamond este generat de infama dinastie Rotschild’s . Totuşi, ştiați că Rotschild’s este de fapt o familie de bancheri ai papei ?
Ei doar creează haosul… problema. Nu vor conduce.

„Ordine din Haos”(„ordo va chaos”)

Ce se întâmplă în lume, dar în America?

Din majoritate morală, creştinii au ajuns în minoritate… !

Cum explicăm acest fapt ?

Eu cred că, actualmente în lume, există(sau chiar a fost creeată ) o luptă ideologică între DOUĂ GRUPĂRI !.. iar tu sau altul devine nevoit să facă parte la una din ele!

UNA din grupări este lăsată să promoveze cu succes(doar pentru un timp) imoralitatea, iar cea de A DOUA este pusă să lupte pentru restabilirea principiilor morale şi familiale în lume… pentru echilibru.

A DOUA grupare va câştiga (teren politic), dar în măsura în care va pune umărul şi la promovarea şi stabilirea unei autorități politici globale „salvatoare”(Anticristul cu interfață creştină, care va legifera moralitate, şi va restabili şi ordinea, pacea mondială… o falsă pace pentru care au fost „necesare” două războaie mondiale pentru a se atinge acest deziderat).

Deci, Conştiente sau nu, ambele tabere sunt DIRIJATE , în interesul celor care le şi controlează! In interesul Marelui Manipulator!

Creştinii încă nu realizează că sunt manipulați să pună, şi ei, umărul pentru ca cea de a DOUA grupare să îşi atingă scopul căci recuperarea valorilor creştine (sau a familiei), prin colaborarea cu Vaticanul, se va face însă CONDIȚIONAT, „la schimb” cu stabilirea şi definitivarea unei autorități publice globale: pe Papa de la Roma, Cezarul , Pontifex Maximus!
Aici se va ajunge!

Dialectica Problemă + Reacție= Soluție este caracteristică ordinului iezuit (arma secretă a Romei, care are unic scop , prin jurământ, aducerea lumii sub controlul unui papă mondial…, „o viziune şi o SINGURĂ autoritate publică globală, şi care să fie şi independentă !.. va voi să conducă lumea, de la Ierusalim dacă s-ar putea).

Aşadar, mapamondul este lăsat pentru o vreme în haos moral pentru ca lumea creştină să fie făcută să ceară cu o voce publică moralitatea creştină. Vor primi o moralitate creştină papală. Do you see the point !?

In concluzie,
Ordinul Iezuit este Marele Manipulator!
(probabil că Generalul acestui infam ordin, a ajuns să dicteze uneori şi papei, spre exemplu papa Benedict a demisionat, iar locul lui a fost luat de un iezuit).

DECI !

Sorosii, rockefellerii, islam, secularism, homosexualiate, feminism, LGTB… sunt doar o ETAPĂ, şi nişte cârje, de moment, folosite de ideologii ecumenismului mondial (cu MULTIPLELE lui fațete) pentru a genera frica şi nesiguranța în lume(„ingrediente” necesare întru formarea mentalității de turmă şi a spiritualitătii Noii Ordini Mondiale care va veni… „Love & Peace World.)

Un alt aspect foarte sensibil! Care va fi „semnul fiarei” ?

Un punct de vedere!

Biblia spune că această putere planetară(romană) cu față de imperiu creştin, va avea şi un semn, când se va aşeza să lidereze lumea.

Să vedem !
Are „semnul fiarei” legătură cu poruncile lui Dumnezeu… avem de a face cu o Reformă a Decalogului? (sau codul de bare pus pe conservele de fasole etc…)

O lume împinsă în haos are nevoie de soluții. In secolul globalizării, pe mapamond, soluțiile care vor fi livrate,
vor fi de fapt LEGI !

Stabilirea şi recuperarea valorilor familiei se va face CONDIȚIONAT, soluția va fi livrată la pachet cu introducerea unei Legi Duminicale Globale (singura zi în care familia va petrece timp împreună, spun sindicatele şi cardinalii).
Deci!
„Semnul fiarei” va fi o LEGE decretată de America. Legea Duminicală. Legea va intra în contradicție cu Decalogul (mai exact porunca a patra).
Lumea creştină va avea timp de decizie…

SĂ ALEAGĂ…

Porunca lui Dumnezeu sau porunca fiarei (a chipului fiarei).

„Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credinţa lui Isus.”
(Apocalipsa 14:12)