Mihai
463 aprobate

mihai@yahoo.com
81.18.84.88

 

Statul TERORIST NAZIST numit SUA Company este esenta RAULUI pe planeta Pamant !!!
Alaturi de celalalt stat TERORIST Nazist Israel, SUA fac ce vor pe aceasta planeta si omenirea se uita la ei ca boii la poarta noua si le accepta GENOCIDUL, de parca ar fi o binecuvantare.

Si totusi, exista si OAMENI LUCIZI si care sunt sigur ca-si vor da mana sa extirpe aceasta cangrena planetara.

O echipa de scafandri din SUA a constatat acum multi ani ca zona de mijloc a tarii lor sta suspendata pe niste coloane de roca aflate in ocean. Explicatia a venit mai tarziu de la specialisti in istorie, etc, care au spus ca asta se datoreaza faptului ca in urma cu 15 mii de ani a avut loc un cataclism – se pare ca un razboi atomic – care a facut ca axa planetei sa se incline si nivelul oceanului planetar sa creasca cu 100 de metri, iar acele coloane au fost inundate si supravietuitorii s-au retras pe platou unde exista asta Satania SUA. Asa s-a scufundat si Atlantida.
Chinezii ca si americanii stiu acest lucru si, in urma cu cateva luni Xi i-a amenintat pe satanistii americani, ca totul are o limita si daca nu inceteaza cu tot ceea ce fac pe aceasta planeta, si nu le restituie lor imprumutul in AUR pe care Sionistii l-au luat in ’72 ca sa faca dolarul jidanesc valuta forte, China va scufunda SUA.
Declaratia este recenta, semn ca chinezii si-au pierdut rabdarea. De aceea cand Xi a mers in SUA si s-a intalnit cu Clonatul Mosh Leguma Bideu, i-a spus ca nu mai accepta prelungirea termenului de rambursare, de l-a apucat plansul pe jidanul Blinken.
Ce se intampla in Gaza este opera SUA cu mana nazistului paduchios Bibi, pentru ca in cei 250 de existenta, SUA a avut doar 16 ani de pace: ori s-au luptat cu altii sa-i cotropeasca si sa le fure resursele, ori s-au luptat intre ei, ori au omorat indienii bastinasi asa cum fac acum in gaza cu filistinii.
Interventia Yemenului nu este doar o razbunare, ci o tactica bine gandita de cineva cu cohones si cu arme adevarate, asa ca sunt sigur ca daca cele doua state teroriste nu se linistesc, lucru putin posibil pentru ca nu le sta in caracterul lor de paduchiosi nazisti, vor fi rase de pe fata pamantului: SUA scufundata in ocean si Israel ras pana la pamant viu de Yemeniti.
Cred ca aceasta decizie va trebui luata pentru ca este timpul ca intreaga curatenie ingaduita de Dumnezeu sa fie finalizata. Dupa ce maturi toata curtea, arunci si matura.
Cele doua state teroriste au omorat miliarde de oameni, si avand in vedere ca alte miliarde vaxate vor muri in maxim 5 ani de la vaccinare, deratizarea a catorva sute de naparci este un mizilic necesar.
Este cazul sa se intample asta in acest an, si simt ca asa se va intampla !