Misu Croitor
22:27 (Acum 32 de minute)

către mine
D-le profesor Ion Coja!

Cercetez neobosit din anii 2007 ipoteza Mateevici (am citit-o în cartea dvs. „Protocoalele Kogaionului”… M-a marcat şi am decis să cercetez chestiunea).

Cred că este timpul să aflați cea de A TREIA ipoteză , din acest text…
Se pare că Sionismul este doar „problema” din binecunoscutul procedeu de dirijare a maselor: Problemă + Reacție = Soluție.

In timp ce stăm fixați (de ani de zile) pe „problemă” iată că ALTCINEVA pune mâna pe stăpânirea mondială (şi nu este sionismul), căci sionismul este doar problema, o problemă reală, însă doar unealta prin care popoarele lumii sunt împinse(prin frică) în UNITATEA MONDIALĂ (cel puțin aşa reiese din textul lui Mateevici citit cu atenție).
Iată cea de a treia ipoteză(sau idee) strecurată în textul lui Mateevici : „popoarele şi religiile lumii ar trebui să se unească împotriva celor care practică talmudul…”
(ați văzut?… aici, în acest text putem observa procedeul… problemă + reacție = soluție)

Deci prin Sionism(sau altele…) se creează problema, iar soluția oferită lumii este UNITATEA MONDIALĂ(condusă de CINE?)… vezi dezideratul ecumenic al Consiliului Vatican II

D-le profesor!
Mateevici a scris şi a făcut cât a putut, noi însă trebuie să mergem mai departe(să aflăm CINE controlează problema? Cine deține şi soluția? Cine este puterea din spatele PUTERII? .. Cine este cu adevărat duşman (din umbră) poporului român? Nu cumva ne zâmbeşte în față?

Până ne dumirim noi cine va pune mâna pe stăpânirea mondială(Sau cine este cu adevărat marele manipulator), iată aici o ştire de ultimă oră… ar trebui să ne atragă atenția (este doar începutul).

Sursa: Catholica.ro
(întâmplare ?)
Papa s-a întâlnit cu musulmani în Bangladesh. Insă din motive politice (locale) a fost sfătuit să NU pronunțe numele tribului vizitat(„rohingya”…) etc. etc.
Un tânăr a protestat: „Este liderul lumii. Trebuia să spună cuvântul, căci noi suntem rohingya”, a spus Mohammed Ayub, de 32 de ani.
Pare o ştire obişnuită, şi poate fi citită pe „Catolica.ro; 01.12.2017”

Însă apare o întrebare de bun simț: de când PAPA este LIDERUL LUMII???
Sau poate ştirile catolice încearcă să ne introducă(strecoare) conceptul. Deja?

(aştept replică, fie ea şi din câteva cuvinte).