Când Țara era pe mâna iubitorilor de neam

Atunci cand nu ai argumente improsti cu noroi, scuipi si-ti scoti limba venionoasa ca un varan . Esti atat de furios ca nu mai vezi cum iti curg balele, esti patetic jidovule! Daca ai bun simt ar trebui sa-ti ceri scuze pentru toate mojiciile pe care le versi asupra poporului roman care cu „sceleratii gen Averescu” ti-a oferit o patrie. Ce ti-a facut Averescu de iti versi veninul? Istoriceste evreii cunoasteau efectele arderii si inhalarii unor plante, sa pun comentariul tau pe seama etnobotanicelor?
1. Bulan nu era bandit, era han si era razboinic iar in momentul acela khazarii nu mai erau chiar asa de barbari. Nu crezi ? Oricum Bulan Khan avea mult mai multa demnitate decat ai mataluta care te dai la eroii neamului romanesc si afla „trist personaj” ca daca nu era „sceleratul de Averescu” astazi erai maghiarizat .
2 Despre numele tau, lasa-o moarta ! Las-o ca miroase urat si cu iudaismul tau, chiar nu-ti dai seama? Cohenii si levitii au fost de mult facuti oale si ulcele, e plina lumea de turcici care din Kahen si Kohen au devenit Cohen. Doar nu mai crezi ca evreii de astazi mai au legatura cu mana de descultii imprastiati de romani prin lume ?
3 Cat despre mutra…. sa stii jidovule ca mutra este marca inregistrata jidoveasca : sub palariile slinoase apare o mutra turtita incadrata de doi perciuni nespalati .
Uite mai jos o mostra dintr-ale iudaismului :
” Alianţa pe care am întermeiat-o nu este nici franţuzească, nici englezească, nici nemţească… ea e jidovească, ea e universală.
Împrăştiaţi în mijlocul unor popoare care sunt duşmane drepturilor şi intereselor noastre, vom rămîne jidovi, membri ai „poporului ales”… Naţionalitatea nostră este religia părinţilor noştri, şi nu recunoaştem alta…
Trăim în ţări străine, şi nu ne putem interesa de interesele vremelnice ale acestor ţări, întrucît interesele noastre morale şi materiale sunt în primejdie.
Religia jidovească trebuie să cuprindă într-o zi pămîntul întreg. Catolicismul, duşmanul nostru secular, zdrobit în luptă, e pe cale să îngenunche.
Pe zi ce trece, reţeaua pe care evreii o aruncă asupra pămîntului se va întinde – şi măreţile profeţii ale cărţilor noastre sfinte se vor îndeplini… Nu e departe timpul în care toate bogăţiile pămîntului vor aparţine numai jidovilor…
O nouă împrăştiere mesianică, un nou Ierusalim, trebuie să se ridice în locul dublei cetăţi a împăraţilor şi a Papilor.”

Sursa: „Arhives israelites”, XV, p. 651, 1861. „Le juif” de Mousseaux, pagina 226.

P.S Oameni ca tine cel mai bine i-a descris si mirosit marele nostru medic Nicolae Constantin Paulescu : „Cauza ajunsă înaintea domniilor-voastre este conspirația Forțelor Oculte mondiale de a ni se lua dreptul la suveranitate și de a fonda aici în spatiul carpato-ponto-dunărean Israelul european. Israelul european: stat bi-național cu evreii clasa conducatoare și exploatatoare în calitate de națiune învingătoare și cu noi, românii, clasa subordonată și exploatată în calitate de națiune învinsă. ” – citat de Șerban Milcoveanu în „Pentru ce a fost asasinat Corneliu Zelea Codreanu, 2007
P.S.S O sa-mi spui ca dupa „moaca” si medicul Paulescu era evreu, ca un roman nu era capabil sa descopere insulina. O sa imi atasezi si poza ta in costumul lui Adam-Bulan sa ma convingi ai dreptate.Ha,ha,ha! Dincolo de gluma, poate iti faci timp si-mi raspunzi cu ce te-a suparat Averescu asa de tare si ne spui vreo doua vorbe despre Cahal si miscarea din care faci parte (daca ai curaj, demnitate si sange in instalatie) si scopul tau pe acest site.