O celebră actriță franceză, discurs anti vaccinare obligatorie: Peste 20 sau 50 de ani, această CRIMĂ împotriva imunității va fi considerată o CRIMĂ împotriva umanității! Imunizarea e o minciună științifică bazată pe frică. Eu am ales să nu îmi fie frică

LE PARISIEN: „Aluminiul din vaccinuri: un raport care deranjează”. „Nu doza face otrava”, arată rezultatele studiului ținut la secret de autorități LE PARISIEN: „Aluminiul din vaccinuri: un raport care deranjează”. „Nu doza face otrava”, arată rezultatele studiului ținut la secret de autorități
Dezvăluire teribilă făcută în Congresul American: Autorii unui studiu despre efectele vaccinului ROR au admis că au ASCUNS și distrus date care arătau că băieții de culoare riscau autismul dacă erau vaccinați înainte de 36 de luni Dezvăluire teribilă făcută în Congresul American: Autorii unui studiu despre efectele vaccinului ROR au admis că au ASCUNS și distrus date care arătau că băieții de culoare riscau autismul dacă erau vaccinați înainte de 36 de luni

Vaccinarea obligatorie îi sperie și pe politicienii italieni. Europarlamentar: Unele companii multinaționale sau farmaceutice folosesc Italia pe post de cobai Vaccinarea obligatorie îi sperie și pe politicienii italieni. Europarlamentar: Unele companii multinaționale sau farmaceutice folosesc Italia pe post de cobai
Obligativitatea vaccinării a atins și Franța, țară în care, din ianuarie 2018 vor fi obligatorii opt noi vaccinuri pentru copii. Până acum, erau obligatorii doar trei. Decizia ministrului Sănătății a împărțit Franța în două. Printre cei care în ultimele zile s-au ridicat împotriva acestei decizii se numără și o cunoscută vedetă a cinematografiei franceze. Isabelle Adjani a vorbit, într-un interviu pentru postul de radio France Inter, în emisiunea „Grand Atelier”, despre pericolul din vaccinuri. Cum era de așteptat, mesajul ei nu a fost preluat de mass-media din Franța, dar a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Timp de 5 minute, actrița a explicat de ce se opune cu fermitate proiectului lui Emmanuel Macron de a introduce, din ianuarie 2018, 11 vaccinuri obligatorii. Adjani a explicat de ce militează în general împotriva vaccinării, pe care o vede drept „o crimă împotriva imunității, care, într-o bună zi, va fi recunoscută drept o crimă împotriva umanității”.

„Aluminiul este o substanță toxică ce nu ar trebui să existe în vaccinuri. Ceea ce mă frapează însă este faptul ca profesorul Alain Fischer, președintele Comitetului de Vaccinare, a omis să declare faptul că are legături strânse cu laboratoarele Sanofi. El a primit în 2013 premiul Sanofi-Pasteur. De asemenea, Ministrul Sănătății, Agnes Buzyn, face parte din boardul de directori al două laboratoare de vaccinuri: Novartis și Bristol-Meyers Squibb. Mă scuzați, dar și eu am documentele mele, îmi fac temele! Din 2009 și până în 2011 aș vrea să înțeleg cum oameni care au interese financiare în luarea acestor decizii devin scuturi umane menite să ne protejeze sănătatea?!” a spus celebra actriță.

Adjani, câștigătoare a cinci premii Cesar și decorată cu Ordinul Legiunii de Onoare, spune că nou-născuții nu au sistemul imunitar suficient de dezvoltat pentru a lupta împotriva acestor 11 boli inoculate prin cele 11 vaccinuri. „Ce este de fapt și de drept vaccinul? Este un compus de viruși! Pentru mine este un exemplu clar de cum se încearcă distrugerea chintesenței biologice a ființei umane încă de la naștere! Nu e altceva decât o minciună științifică bazată pe frică. Iar eu am ales să nu-mi fie frică!”, afirmă Isabelle Adjani.

În același interviu, vedeta franceză are chiar curajul să mărturisească faptul că a comis un act ilegal, recurgând la un fals, pentru a-și proteja copiii de „maltratarea alopată”. Ea a decis să nu își vaccineze copiii după ce a descoperit „marele demers propagandist al industriei farmaceutice și al laboratoarelor al cărui unic țel este de a face bani pe seama sănătății oamenilor”.

Nu mă consider radicală, ci autodidactă, afirmă vedeta cinematografiei franceze, convinsă că le-a făcut un bine copiilor ei: băiatul cel mai mic, în vârstă de 20 de ani, nu a luat niciodată antibiotice.

Celebra actriță recomandă celor care vor să afle mai multe despre vaccinuri două cărți importante. Prima este „Pentru a termina cu Pasteur: un secol de mistificare științifică” a lui Éric Anclet, care arată că Pasteur nu a fost chiar cine credem că a fost. A doua carte pe care Adjani o recomandă este „Ceea ce ni se ascunde cu privire la vaccinuri”, semnată de Sylvie Simon.

Isabelle Adjani spune că este informată despre toate cazurile de rujeolă și cu extinderea epidemiei și atrage atenția asupra unui caz mortal de rujeolă din Elveția, în care victima era vaccinată împotriva bolii, pentru a arăta caracterul aleatoriu al virusului. Actrița este împotriva vaccinării obligatorii, amintind că state ca Norvegia, Luxemburg, Spania, Marea Britanie, Austria, Germania, Olanda au decis să ridice obligativitatea vaccinării împotriva rujeolei, vaccinurile fiind doar recomandate.