.

Ce se ascunde in spatele exploziei „neasteptate”a  IMIGRATIEI!

                                            SECRETELE UNUI SCENARIU BINE PUS LA PUNCT!

  Germania mizează pe integrarea a milioane de imigranţi pentru a acoperi deficitul de forţă de muncă şi a menţine creşterea economică în următoarele decenii, a declarat joi, în Parlament, ministrul german al Economiei, Sigmar Gabriel. În ritmul actual, populația Germaniei s-ar reduce cu 6 milioane de locuitori până în 2030, iar unele companii arată că se confruntă de pe acum cu un deficit de forță de muncă.Un influx de refugiați fără precedent ar ajuta companiile germane să acopere deficitul de forță de muncă și ar grabi și programele de ucenicie care să ducă la integrarea noilor azilanți, a declarat Sigmar Gabriel.vicecancelarul DOAMNEI MERKEL liderul social-democraților germani și vioara a doua a guvernului federal, a declarat că primirea a 800.000 de refugiați în acest an va fi cea mai mare provocare națională și europeană începând de la reunificarea Germaniei, în 1990. El a declarat în fața Bundestagului că este extrem de important caGermania să se asigure că acest influx va aduce beneficii și ca nu va fi o povară pentru cea mai mare economie a Europei.”Dacă reuşim să îi pregătim rapid pe cei care vin şi să îi integrăm pe piaţa muncii, vom putea rezolva una dintre cele mai mari probleme ale viitorului economic al Germaniei – deficitul de forţă de muncă”, a declarat ministrul german al Economiei, Sigmar Gabriel, citat de Reuters.

   Institutul german pentru Studiul Pietei Muncii a precizat că 77% dintre imigranții care sosesc în Germania sunt apți de muncă, iar guvernanții de la Berlin spun că nu va fi necesară o majorare a taxelor pentru contribuabili pentru ca statul să poata face față afluxului de refugiați.Grupul german Siemens a precizat recent că dorește să primească refugiați în cadrul programelor sale de pregătire profesională și că zeci de refugiati vor fi primiti chiar în acest an în centrul de pregătire de la Erlangen, în Bavaria. Economistul Andreas Rees, de laUnicredit, consideră că imigranții vor duce la creșterea numărului celor apți de muncă și astfel economia germană va creste cu 1,7% până în 2020.

Problema este ca pana vor fi riguros „selectati”, sa fie …cazati „undeva” in EST, pana se face trierea si ampretatrea.De aceea protesteaza ungurii polonezii cehii,slovacii,etc Este vorba de o creștere a cheltuielilor , cu 50 de miliarde de euro față de scenariul în care nu sosesc imigranți”, a spus Rees, care a estimat că în următorii ani în Germania ar putea veni circa 500.000 de imigranți anual.Guvernanții de la Berlin, fie ei de stânga sau de dreapta, nu fac decât să reia cu alte cuvinte spusele sefului patronatelor germane, Ulrich Grillo.Acesta declara în decembrie 2014: ”Suntem o țară de imigrație și trebuie să rămânem astfel. Ca țară propsperă , trebuie să permitem primirea refugiaților. Având în vedere evoluția noastră demografică, trebuie să ne asigurăm prosperitatea și creșterea economică prin imigrație”.Cata mizerie democratica! Iata pe ce se bazeaza „fermitatea”neasteptata a presedintelui nostru ,Johannes,bun cunoscator al realitatilor din Germania !!