Romanii sunt cel mai vechi popor pe aceste meleaguri. De peste 7000 de ani suntem atestati ca popor si neam. Suntem primul popor cu religie crestina – monoteista. Dupa religia stramosilor nostri s-au luat evreii, care au aparut in istorie mult mai tarziu in jurul anului 1500 i.H.r. . Asa se explica de ce dacii au imbratisat imediat religia lui Iisus Hristos. Degeaba se lauda evreii ca le datoram omul cel mai nobil (Iisus), cartea cea mai puternica (Biblia). O lume interaga stie ca Iisus Hristos nu a fost evreu, era grec. Chiar numele de Cristos este grecesc. Iisus n-a afirmat niciodata descendenta din David. N-a rostit niciodata “poporul meu” dupa cum n-a rostit cuvintele “popor ales”. Iisus a vorbit totdeauna despre poporul evreu ca un popor strain Lui. “ Pentru ce cere neamul acesta “ (Marcu VIII, II). Deci nu neamul Meu I . Sau “in legea voastra este scris (Ioan VIII, 17) !. Sau “Oare nu este scris in legea voastra (Ioan X, 34). Deci nu legea noastra ! Dupa cum scrie in Evanghelia dupa Ioan, cand Hristos era trimis de la un judecator la altul – de la ANA la CAIFA – a declarat “ Voi nu ma puteti judeca pe mine pentru ca nu sunt din neamul vostru”. Evanghelistul Ioan a fost contemporan cu Iisus si discipolul favorit al lui Hristos. (Vezi cartea “Nedumeririle unui crestin” de DAN TARCHILA, Editura PACO, Bucuresti, 2005). Pilat a pus sa se scrie pe crucea lui Iisus “Iisus Nazariteanul Imparatul Iudeilor”, in semn de dispret pentru preotii evrei a caror intoleranta ii invinsese propria constiinta (INRI). Odata cu consolidarea crestinismului ca religie de stat, in timpul lui CONSTANTIN CEL MARE (306-337), a inceput sa se scrie pe cruci IIS. HR. NI. KA(Biruitorul). Asa este corect si foarte multi romani au inceput sa inscriptioneze pe cruci cuvintele IIS. Hr. NI. KA.. In privinta Bibliei care este formata din cele 2 Testamente, teologii si-au spus cuvantul. Asa Zisul Vechi Testament este istoria mitologica a poporului evreu, asemanatoare in esenta ei tuturor istoriiilor lumii vechi (sumero-babiloniene, feniciene, egiptene, grecesti, etc.) In timp ce asa zisul Noul Testament reprezinta viata si doctrina lui Iisus, adica o noua religie, aceasta neavand nici o legatura de continuitate sau de corespondenta cu textele Vechiului Testament. Lipirea fortata a celor doua Testamente a fost o imensa eroare teologica. Se poate spune chiar ca asocierea lor seamana a diversiune, fiindca ambele au de pierdut. Cele doua Testamente din Biblie se anuleaza unul pe altul. Crestinismul nu este o continuitate a unei alte religii, fie ca mesopotaniana, greaca sau iudaica. Unele ritualuri stravechi preluate de biserica crestina nu justifica deloc ideea unei continuitati. Ritualurile se imprumuta de la o religie la alta dar nu reprezinta fondul specific religios. Crestinismul prin ideologia lui reprezinta mai mult decat o religie. El ramane singura solutie de emancipare a omenirii de umanizare a omului si de salvare a planetei de un viitor sumbru.

            Falsa legatura dintre Noul Testament si Vechiul Testament a contribuit inca de la primele secole ale crestinusmului la zdruncinarea temeliei crestine pusa de Iisus. Putem vorbi de o subminare in timp a crestinismului (vezi cartea” Strigate de alarma in chestiunea evreiasca”, de I.AI. BRATESCU – Voinesti 1940 ! )

            De 2000 de ani iudaismul duce o lupta impotriva principalului sau dusman, religia crestina. Faptul este explicabil deoarece religia crestina-ortodoxa nu admite camata, dobanda, furtul, specula, inselatoria, minciuna, mita, santajul, crima, nemunca, arenda, gheseftul, deviatiile sexuale, superioritatea unei rase fata de alta, etc. Daca se va extinde acest flagel, omenirea se va indrepta spre autodistrugere.

            Prapastia intre religia ortodoxa si iudaism este imensa . Este o departare atat de mare intre ele, ca de la pamant la Constelatia Andromeda .

Romanii s-au nascut crestini, neivindu-se la ei nicidecum trebuinta sa fie trecuti cu sila prin apa botezului, cum au fost trecuti bulgarii (sec. al IX) din porunca tarului lor Boris, rusii din a cneazului VLADIMIR CEL MARE (sec. al X-lea) sau maghiarii din a regelui STEFAN – zis cel Sfant (sec. al XI-lea). Romanii apar deci, in sud-estul european, ca unicul popor care a primit de bunavoie Evanghelia lui Christos, fiind indrumati spre ea din proprie pornire, fara nici o siluire din partea unei capetenii politice.

De atunci au trecut aproape 1400 de ani, ca sa apara evreii pe meleagurile noastre, veniti prin anul 1850 din oceanul iudaic (POLONIA), cca. 500 000 evrei si sa pretinda ca ei sunt primii locuitori ai acestor tinuturi. Pretentiile acestor invadatori l-au determinat pe BOGDAN PETRICEICU HASDEU, sa scrie lucrarea “ISTORIA TOLERANTEI RELIGIOASE IN ROMANIA (1868)”, din care redau numai un pasaj (pag. 155, Opere, vol. 5):

Cremieux sustine ca tara aceasta (Romania), pana sa nu fie locuita de romania, a fost locuita de jidovi si ca prin urmare nu jidovii au napadit tara romanilor, ci romanii au napadit tara jidovilor, nu tara romanilor trebuie desartata de jidovi ci tara jidovilor trebuie desartata de romani”.

Poporul roman a avut o reactie prompta la aceasta invazie a evreilor si intelectualitatea romana a fost prima care a protestat la toate forurile internationale, solicitand sa fie ajutat poporul roman in stoparea invaziei iudaice. Primul care a denuntat pericolul evreiesc a fost ardeleanul DIONISIE POP MARTIAN, in anul 1850, in lucrarea “Studiul problemelor economice”. Era fiu de preot din Ardeal si facuse studii serioase la Viena. Ideea a fost preluata imediat de intelectualii romani, in frunte cu Bogdan Petriceicu Hasdeu. In anul 1913, un evreu din Paris a scos o carte in care afirma ca romanii nici nu se nascusera cand evreii erau stapani in DACIA. La acest atentat la istoria romanilor, NICOLAE IORGA a dat raspunsul in lucrarea “Istoria evreilor in tarile noastre”, prezentata in sedinta Academiei Romane din 13 septembrie 1913. In aceasta lucrare Nicolae Iorga dovedeste absurditatea unor astfel de pretentii ale evreilor si formuleaza urmatoarea concluzie:” Astfel am ajuns in 1600 fara a gasi mentiunea unui element evreiesc in tarile noastre”.

            Un pretins istoric evreu, Tesu Solomonovici, in zilele noastre reia aceasta teza in cartea “Romania iudaica”, carte scoasa pe banii Ministerului Culturii, deci pe banii contribuabililor romani. Aici s-a ajuns – romanii sa finanteze o carte in care este falsificata istoria Romaniei si poporul roman sa fie batjocorit. O mai mare batjocura nici nu se putea. De aici pana la alungarea romanilor de pe meleagurile stramosesti nu mai este decat un pas. Perspectiva iudaismului in tara noastra e dezradacinarea neamului nostru din patria lui.

            Istoricii evrei actuali sunt mai periculosi decat Mihail Roller. Cel putin istoricul Roller sustinea originea slava a poporului roman. Cand si-a dat seama de greseala facuta a avut demnitate si s-a impuscat. Istoricii evrei din ziua de azi sunt de o mie de ori mai periculosi pentru ca sustin ca romanii nu au niciun drept la acest teritoriu si ca ei sunt adevaratii stapani ai Romaniei, pentru ca romanii nici nu se nascusera cand ei locuiau pe aceste meleaguri.

Dupa evenimentele sangeroase din decembrie 1989 a inceput o invazie de straini, mai periculoasa decat in orice alte timpuri. Aceasta invazie de alogeni, care in cea mai mare parte a lor au obtinut cetatenia romana in mod fraudulos, ii obliga pe foarte multi romani sa emigreze. Sub masca democratiei, libertatii, privatizarii, acesti alogeni alunga pe romani de pe meleagurile lor stramosesti.

            Dupa baia de sange din decembrie 1989 am cazut din lac in put – de la internationalismul proletar, am ajuns la internationalismul democratic (iudaic), care este antinational si anticrestin. Dupa decembrie 1989, a inceput o noua invazie de evrei in Romania, mai periculoasa ca oricand, care urmareste ca Romania sa fie lichidata ca stat si poporul roman ca natiune.

            Romanii si-au taiat singuri venele de la gat in luna decembrie 1989 si au deschis usile la talhari care au invadat tara si care si-au insusit avutiile tarii si urmaresc ca Romania sa fie lichidata ca stat si poporul roman ca natiune.

Oamenii care au pus mana pe putere dupa evenimentele sangeroase din decembrie 1989, in majoritatea lor evrei, tigani, iudeo-tigani, unii romani cu sotii evreice, si sectantii au urmarit in principal urmatoarele : Romania sa fie lichidata ca stat si poporul roman ca natiune, sa intre in posesia averilor tarii si sa-I alunge pe romani de pe meleagurile lor stramosesti. De fapt de atunci Romania a incetat sa mai fie stat, a devenit o colonie evreiasca. Aproape toate bogatiile tarii, au intrat in posesia evreilor, si peste cativa ani, Romania isi va schimba si numele in Israelul European, iar romanii vor deveni niste grupuri razlete, fara patrie, ratacite in istorie, vor fi o curiozitate etnologica.

            Dupa primul Razboi Mondial, Romania a fost obligata sa acorde un regim de privilegii cu totul speciale pentru evrei, drepturi mai mari decat acelea ce apartineau celorlalti cetateni romani. Asa a inceput invazia evreilor in Romania, incat in anul 1937, se ajunsese la o proportie de-a dreptul catastrofala. Un evreu la 7 romani. Romania devenise o clocitoare si puernita de evrei.

            Dupa 1944, au plecat circa 500.000 de evrei, dar restul de peste 2 milioane au ramas si si-au schimbat numele in Argeseanu, Moldoveanu, Munteanu, Ungureanu, Ionescu, Popescu, Manea, Dorel, Pasarel, Comanel, Trandafir, Roman, Crestinu, Saracu, Orfanu, Ionel, Emil, Mihai Viteazu, Stefan Cel Mare, etc, (si alte nume neaos romanesti), etc.  Acesti evrei veniti de pretutindeni, infiltrati ilegal in tara si impotriva vointei romanilor, sub masca internationalismului proletar, au dus o politica de deznationalizare si sovietizarea a societatii romanesti.

Numai in anul 1945 Prefectura Politiei Capitalei a eliberat un milion de buletine de populatie, pentru asa-zisi” refugiati din Basarabia” in realitate o armata de ocupatie cu un milion de lacuste lacome si pustiitoare.

Imaginea Basarabiei a ramas in memoria poporului roman ca o clocitoare de evrei si puiernita de comunisti. (vezi cartea “Teroarea de Stat pana la 22 decembrie 1989” de dr. SERBAN MILCOVESCU, Editura “Liga pentru apararea Adevarului istoric”, Bucuresti, 2004, pag. 84).

Aceasta, drept recompensa pentru ca poporul roman in timpul conflagratiei mondiale a primit evreii izgoniti din tarile europene, i-a adapostit, i-a hranit si nu i-a predat nemtilor pentru a fi internati in lagarele de exterminare din Germania si Polonia.

Aproape toti evreii s-au inscris in partidul comunist, si au ocupat functiile de conducere la toate nivelele, din intreprinderi, institutii, administratie locala si centrala, guvern, etc. Chiar si Academia Romana a fost iudaizata.

Foarte multi evrei din cei peste 2 milioane care au ramas in Romania, s-au imperecheat cu tigani si a rezultat o noua specie umana-ideo tigani-, care sunt straini de munca, de civilizatie, de omenire. Chiar adevaratii tigani privesc consternati aceasta corcitura umana. Caracterul iudeo-tiganilor, evreilor si sectantilor s-a vazut in decembrie 1989 si dupa aceea, fiind cei mai agresivi si dusmanosi statului si Poporului Roman.

Este interesant de stiut ca unul din principalii complotisti a fost evreul AUREL DRAGOS MUNTEANU (ce nume neaos romanesc). El este cel care a semnat legitimatiile de revolutionar, inainte de a fi arestat NICOLAE CEAUSESCU (vedeti cartea “Senzational dupa 14 ani Sosia lui NICOLAE CEAUSESCU se destainuie” de Dumitru Burlan, Editura Ergorom’ 79, 2003). Aurel Dragos Munteanu a furat 20 de tablouri din sectia Muzeului de Arta al Romaniei, din Str. Arh. Ion Mincu, fosta casa a lui TAKE IONESCU  , pe care le-a dus in Statele Unite.

Statul Roman trebuie sa se implice in recuperarea acestor tablouri. Ce grad a avut acest evreu in securitate ? Care o fi numele lui adevarat (evreiesc)? Mama lui a fost invatatoare in comuna Poiana, langa Campia Turzii. Aurel Dragos Munteanu este nascut la 16 ianuarie 1942, in comuna Buda, Basarabia. Imobilul din Str. Arh. Ion Mincu, nr. 19, Bucuresti, unde a functionat o sectie a muzeului National de Arta a Romaniei, a fost revendicat si castigat de evreul POPESCU NASTA CALIN MIRCEA, gagauz din Basarabia.

Autorii complotului din decembrie 1989, nu au fost impotriva lui Nicolae Ceausescu, ei au complotat impotriva statului si poporului roman. Daca nu le convenea politica lui Nicolae Ceausescu, s-ar fi retras si ar fi lucrat fiecare in meseria pe care o aveau. Insa majoritatea lor, nu aveau pregatire corespunzatoare, proveneau din lumea alogena si interlopa si erau straini de munca, de civilizatie, de omenie. Ei au urmarit in principal desfiintarea statului roman, in asa fel ca Romania sa ramana numai cu Muntenia si Campia Dunarii, care urma sa se numeasca Republica Muntenia. Granita cu noul stat ungar se stabilise la Campina. Nu poti sa crezi ca au fost asemenea hoti, talhari, criminali, tradatori de tara si de neam. Ei au reusit sa transforme tara intr-un doliu national si sa o dea pe mana strainilor. Romanii dupa decembrie 1989, au devenit slugi ale strainilor.

Daca planurile complotistilor au fost dejucate, aceasta se datoreaza numai faptului ca populatia Romaniei a transformat complotul international antiromanesc in rascoala anticomunista. A fost prima revolutie anti-comunista reusita din lume. De aceea,  represiunea a fost asa de sangeroasa. Comunismul este o forma mascata de stapanire a omenirii de catre evrei. Sectantii care sunt adeptii iudaismului, urmaresc si ei distrugerea religiei crestine-ortodoxe.

In Transilvania, dupa 1945 peste 700.000 de evrei, s-au declarat unguri marind numarul ungurilor, ceea ce a permis mult timp dupa aceea ca maghiari sa continue politica de deznationalizare a romanilor.

Ura evreilor impotriva romanilor este veche, de sute de ani. Noi nu am venit de nicaieri. Romanii sunt cel mai vechi popor pe aceste meleaguri. De 7000 de ani suntem atestati ca popor si neam. Rugaciunea “Tatal nostru” veche de peste 4000 de ani, cand nici nu aparusera evreii in istorie – rugaciune de temelie a bisericii ortodoxe si care este rostita in fiecare slujba, contine cuvinte romanesti: astazi, noi, tera, nostra, pe, ci, anoma, ne, son, ca, culpa, tato, etc.

Evreii sustin ca ei sunt mai vechi pe meleagurile romanesti si romanii sa plece de aici. Evreii vor sa infiinteze Israelul European, cu sediul pe teritoriul Romaniei. Au inceput chiar sa distruga si mormintele romanilor din cimitire, pentru a sterge orice urma de existenta a neamului romanesc pe aceste meleaguri. Evreii urmaresc exterminarea poporului roman pentru ca romanii i-au impiedicat sa intemeieze statul evreiesc pe teritoriile romanesti.

Dupa baia de sange romanesc din decembrie 1989, facuta de iudaismul mondial, cu sediul la New York, cu concursul evreilor din UNIUNEA SOVIETICA si unele tari occidentale catolicizate (iudaizate), a generalilor tradatori din Ministerul Apararii Nationale si Ministerul de Interne si a unor complotisti si tradatori din Comitetul Central al P.C.R. din Romania, a inceput o noua invazie de staini in tara, in special evreii si sectanti care urmaresc ca Romania sa fie lichidata ca stat si poporul roman ca notiune. Nu trebuie uitat ca catolicismul este faza premergatoare a iudaizarii omenirii.

Sectele: baptistii, martorii lui Iehova, adventistii, penticostalii, crestinii dupa evanghelie, universalistii, etc. , sunt secte evreiesti si urmaresc sa zdruncine temelia crestina pusa de Iisus si sa puna capat crestinismului ortodox. Toate sectele au in doctrinele lor teze evreiesti.

De fapt, ele servesc iudaismului (vezi cartea:” Invazia sectelor”de Diac. P.I. David, Editura “CRISTI 11-1”, Bucuresti, 1997 si “SECTELE” de Jean Vernette, Presses Universitaires de France, 1993).

Si cand te gandesti, ca in ziua de azi s-au gasit evrei, care scriu ca ei sunt mai vechi decat Dacii pe aceste meleaguri, iti vine sa inebunesti. Ne meritam soarta. Neam de tampiti ce suntem. Aceasta datorita si sectantilor, care s-au inmultit ca sobolanii si care au venit din toata lumea in Romania, dupa decembrie 1989 si contribuie la popularea teritoriului Romaniei cu evrei. Nu mai poti sa mergi pe strada de agentii iudaismului mondial, care iti baga in buzunar aproape fortat, tot felul de materiale de propaganda antiortodoxa si te invita la lacasurile lor de cult, fie ca sunt: baptisti, martorii lui Iehova, penticostali, adventisti, crestini dupa evanghelie, universalisti, internationalisti, etc. Mai noi acesti sectanti suna la usile apartamentelor din blocuri si acosteaza persoanele din mijloacele de transport in comun in localitati si chiar in trenuri. Cei mai periculosi sectanti, care au invadat tara dupa decembrie 1989, sunt baptistii si martorii lui Iehova. Evreii si sectantii ii mananca de vii pe romani, dupa cum viespele paralizatoare se hranesc cu carnea vie a altor vietuitoare (vezi cartea lui Claud Bernard).

S-au realizat in toata tara, dupa 1989 peste 500 de locasuri de cult, constructii noi si peste 200 de constructii existente amenajate, pentru sectanti. Aceste secte nu au nimic comun cu religia crestina ortodoxa si cu poporul roman. In ultim catun din varful muntiilor au patruns agentii iudaismului mondial, camuflati in sectanti si indemna populatia sa isi paraseasca religia stramoseasca, ademenindu-i cu tot felul de promisiuni. Omenirea se indreapta cu pasi repezi spre autodistrugere. Grav este faptul ca statul roman a permis aparitia acestor secte.

Richard Wagner afirma:” Speta umana de ar pieri n-ar fi nici o paguba dar sa piara din cauza evreilor ar fi o neghiobie”. Evreii au provocat al doilea razboi mondial, ei l-au intretinut si ei l-au castigat” (vezi cartea “Evreii in Romania” de Gabriel Constantinescu. Editura Fronde Paris 2000, pagina 189-190). Si acum evreii vor sa devina stapanii lumi. Paradoxal, aproape au reusit !!! Rusii au castigat razboiul, dar au pierdut pacea. Si asta este recunostiinta iudaismului mondial cu sediul la New York.

Conform prezicerilor filozofului evreu, MAIMONIDE, Mose Ben Maimon (1135-1240), populatia neevreiasca trebuie exterminata, sa ramana numai 15 neevrei la un evreu, evreii devenind stapani bunuri si conducatorii omenirii. (vezi cartea” Marginalii la Talmud” de Gabriel Constantinescu, Editura DACIA, Cluj-Napoca, 1999). Ar fi un dezastru mondial sa invinga iudaismul, lumea va disparea, nu va ramane pe pamant decat urma pasilor lui Iisus. Evreii vin in Romania sa se impuieze ca si pasarile migratoare care vin in delta. Distrugeti delta si vor disparea pasarile migratoare. Distrugeti Romania si vor disparea si romanii si evreii.

In prezent evreii din toata lumea, vin in Romania. A venit chiar si nepoata lui Ana Pauker, din Portugalia, sa nasca in Romania !!! Statul Roman este la un pas de desfiintare, la un pas de exterminare a poporului roman.

Cand vezi ca dupa complotul international antiromanesc din decembrie 1989, evreii vin in stoluri ca pasarile migratoare, au pretentii si cer si despagubiri pentru niste persectii imaginare, ii dai dreptate maresalului ANTONESCU “mai bine disparem ca natie, decat sa devenim slugile iudaismului mondial”. Pe cine nu-I lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Ne meritam soarta, am avut mila de alogeni. Recunostiinta omeneasca este o floare rara, iar recunostinta evreiasca intotdeauna inexistenta. Pe vremea lui ALEXANDRU IOAN CUZA, renumitul ziarist N. Beldiman, avertiza “Fereste-te Romane de cui strain in casa”. Lozinca din secolul trecut este valabila si astazi.

Evreii au statul lor MEDINAT YSRAEL infiintat la 14.05.1948. Ei spun ca Israelul este o tara bogata, frumoasa, prospera. Atunci ce mai cauta in Romania ? Evreii au facut destul rau romanilor, incat ar trebui mii de ani sa nu mai intre niciun evreu in Romania (vezi cartea “Contributia unor minoritati nationale la bolsevizarea Romaniei – Mari Crime Impotriva Natiunii Romane” de Neagu Cosma, Editura Bravo Press, 1996).

Cand comunismul a degenerat in national-comunism, evreii au inventat o noua forma de internationalism “mondialismul” sau “globalismul” care preia de la marxismul originar cele doua obiective majore: desfiintarea natiunilor ca entitati ontologice si subminarea Bisericii crestine prin ecumenism, ofensiva sectelor si apropierea de iudaism prin actiuni menite sa transforme crestinismul apostolic in “iudeo-crestinism”. Mondialismul este un paravan inselator al iudaismului.

Toti acesti agenti ai iudaismului, dupa decembrie 1989, au inceput sa strige in cor “Hai la furat, fara frontiere” (vezi cartea “Tradarea perpetua” de Gheorghe Glodeanu, Editura VIITORUL ROMANESC, 2000). In primele randuri la furat au fost fii lui Israel, urmati de tigani, sectanti si elemente declasate din lumea interlopa. Dupa unii filologi cuvantul evreu deriva din cuvantul “habiru” (sau apiru), care inseamna “hot” sau “vagabond”. Triburile barbare care au imigrat dinspre Golful Persic, prin mileniul IV i.H.r spre campiile manoase ale Mesopotaniei purtau numele de “habiru” (vezi cartea “Evreul stereotip” de Viorica Constantinescu, Editura Eminescu, 1996, pag. 19-45). Lumea inca nu s-a trezit. Lumea nu se multumeste a se descrestina, dar se si dezumanizeaza. In aceasta e toata gravitatea problemei pe care o ridica noua invazie evreiasca “mascata uneori de sectanti”. Sectele sunt prin ele insele purtatoarele unui proiect anti-democratic, anti-social. Ele sunt negarea ultimelor noastre doua secole de istorie. Proliferarea sectelor in zilelel noastre a atins culmi alarmante si daca poporul roman nu se va trezi, in maxim 20 de ani va disparea. Iata unde a dus bunatatea prosteasca si resemnarea inrudita cu nesimtirea. Omenirea trebuie sa fie atenta la actiunile evreilor si sectantilor, daca doreste sa nu dispara.

Crestinismul mai are totusi sansa de a iesi invingator din inclestarea cu anti-crestinismul mondial. Crestinismul prin ideologia lui reprezinta mai mult decat o religie. El ramane singura solutie de emancipare a omenirii, de umanizare a omului si de salvare a planetei de un viitor sumbru.

NOI SUNTEM ROMANI

 07.11.2011

TUDOR VOICU