CD
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Citind cu atentie articolul se poate usor remarca ca mentioneaza de mai multe ori faptul ca AI- Inteligenta Artificiala, este folosita in China in materia identificarii faciale a populatiei si asta ar duce la dictatura.
Este adevarat ca China lucrand/producand milioane de camere de luat vederi de diferite tipuri si preturi ieftine pentru occident, cel mai mare cumparator era Marea Britanie, a inceput sa perfectioneze nu numai procesul de productie ca sa reduca pretul de cost, dar si functionalitatea acestor camere aducand-o la performante uluitoare.
Aceste camere de luat vederi folosite cu sistemele aferente create de chinezi sunt in stare nu numai sa inentifice grafic figurile umane si sa le descopere chir din fragmente de imagini, dar analizand coreografia miscarii ce este specifica fiecarui individ pot astel aduce un nou factor determinant in procesul de recunoastere al persoanelor vizate.
Ceea ce nu vor sa spuna ziarele/gunoaiele occidentale este faptul ca chinezii au inceput sa foloseasca si ei aceste camere si sisteme de identificare si urmarire a indivizilor vizati in scopul de a se apara de spionajul occidental.
Sa nu uitam ca agentii spionilor sunt de fapt autohtonii ce vand sau inlesnesc furtul de material ce intereseaza pe spionii occidentali ce erau foarte eficienti in activitatea lor.
Incepund cu folosirea camerelor si sistemelor de noua tehnologie, spionajul SUA si occidental a fost redus la limite infime si odata cu el s-a diminuat drastic „capacitatea creatoare” a occidentalior, a hotilor care stigau „hotiiiii!”.
Un exemplu este nereusita revolutie galbena din Hong Kong pornita si finantata de ambasadele occidentale din Hong Kong.
Deci AI nu numai ca ajuta tehnologia chineza sa progreseze cu masi enormi, dar ajuta sa fie pastrata aceasta tehnologie in curtea creatorilor si sa nu maiu ajunga la Profitorii Globalisti.
Deci Epoch, nu se deosebeste de celelelte mazgalituri Globaliste si practica acelasi joc al inselaciunii.