Afacerea Microsoft a fost inceputul ……
Adrian Nastase a FUGIT la Nurnberg
By Mihai Giurgea on 19 noiembrie 2014 •

Nastase intra a TREIA oara la puscarie, pentru afacerea EADS!

Pe blogul sau, Nastase se lauda ca prabusirea lui Ponta l-a prins la Nurnberg si sugereaza ca are destui bani, ca sa-si satisfaca pe viitor toate dorintele: http://nastase.wordpress.com/2014/11/17/fantana-care-iti-indeplineste-dorintele/.
Si cam are!
Numai ca a uitat ceva esential: Statele Unite. Si Uniunea Europeana. Toti sunt hotarati sa rada sistemul si coruptia din Romania – iar Nastase, din prostie, s-a straduit din greu sa devina un simbol al coruptilor. Un fel de…”tata’ lor”.

Arestarea lui Nastase si trimiterea lui in puscarie (de data asta nu doar pentru 3 ani, ci cel putin 10) sunt esentiale pentru curatarea Romaniei de sobolani.

Afacerea EADS (de asa-zisa “securizare” a granitelor) a jefuit Romania de aproape…800 de milioane de euro.
Sunt bagate nume mari, din toate partidele (Ioan Rus, Vasile Blaga, Elena Udrea, Ion Tiriac) si chiar din Germania (ex-cancelarul Gerhard Schroder): http://www.cotidianul.ro/afacerea-eads-si-inchirierea-de-licente-it-sub-lupa-dna-243037/. Iar la sfasitul mega-contractului, granitele sunt…ciur! Trec traficantii ucrainieni si rusi prin Romania, ca prin branza.

Cum si-au imaginat dobitocii ca Uniunea Europeana, si mai ales NATO, vor inchide ochii la asa dezastru?
Mai ales dupa ce Romania a devenit poarta de sud-est a Europei si principalul fort impotriva Rusiei? Habar n-am (prostia omeneasca e mare, iar lacomia o mareste) – dar nu mai conteaza: anchetele au inceput deja – in Germania.

Este absolut exclus deci, ca vreun roman implicat sa scape (nu va scapa nici macar Schroder!). Indiferent cat de sus-pus este, vor infunda cu totii puscaria: Nastase alaturi de Blaga, alaturi de Udrea, alaturi de fostul tenisman Ion Tiriac.

Singura lor sansa era sa castige Ponta alegerile, sa scoata Romania din UE si din NATO, sa se arunce in genunchi la Putin si sa inchine tara rusilor. Dar cu Iohannis, s-a ispravit!
Adrian Nastase stie asta. Stie ca nu mai e vorba de niste amarate de geamuri termopane chinezesti. Stie ca a subminat securitatea spatiului NATO si ca nu are unde sa scape, nicaieri unde il poate ajunge mana guvernului american. Probabil va incerca sa fuga in America de Sud, intr-o tara anti-americana, sau in Rusia. Dar ma indoiesc ca va reusi. Serviciile americane si europene sunt deja calare pe el, ca pe butelie.
Pur si simplu, a intrat pe Lista Neagra. Impreuna cu toti comunistii romani.

>