BOMBA:SIIJ cerceteaza judecatoarele din Sibiu care au legalizat succesiunea ForumuluiGerman condus de Iohannis dupa organizatia hitlerista Grupul Etnic German

Inline image
Judecatoarele MORAR Maria si DRASOVEANU(LIMPEDE) Corina, de la Judecatoria Sibiu, care au “cercetat”, respectivmotivat si semnat, Sentinta civila nr. 2790/28.05.20007, in Dosar nr.1672/306/2007, al Judecatoriei Sibiu, prin care FORUMUL DEMOCRAT AL GERMANILORDIN SIBIU (FDGS) a devenit succesorul, de ideologie si patrimoniu, alorganizatie hitleriste GRUPULUI ETNIC GERMAN (GEG), declarata OrganizatieCRIMINALA impotriva umanitatii, in urma Procesului de la Nurnberg, facsubiectul unui dosar penal instrumentat de SIIJ, confirma institutia intr-onotificare adresata denuntatorului postata pe site-ul justitiarul.ro

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție cercetează judecă…
Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din justiție (SIIJ) cercetează judecătoarele iresponsabile de la Judec…

, dezvaluie colegii de la Independenta Justitiei.

Grupul Etnic German a fost infiintat prin Decretul nr. 830 din 20 noiembrie1940, acesta fiind o organizatie cu statut de persoana juridica, subordonatadirect capitalei celui de-al treilea Reich.

Grupul Etnic German a fost singurul organism care a reprezentat,in perioada 1940-1944, comunitatea sasilor din zona Ardealului.

In 1942 s-a semnat “Convenţia Generală pentru reglementarearaporturilor Bisericii Regnicolare Evanghelice CA faţă de Grupul Etnic German”,prin care bunurile Bisericii Evanghelice au trecut de drept in proprietateaGrupului Etnic German.

In 1944, prin Decretul-lege 485/1944, Regele Mihai a desfiintatGrupul Etnic German, bunurile acestuia intrand in proprietatea statului.

Speta este cel mai bine sintetizata de ICCJin Decizia nr. 1411/2011, unde spune:

Inline image
În septembrie 1940, prin Legea nr. 830/1940 s-a constituit GrupulEtnic German. La data de 11 august 1942 s-a semnat Convenţia generală pentrureglementarea raporturilor Bisericii Regnicolare Evanghelice de confesiuneaugsburgică faţă de Grupul Etnic German din România.

Conform dispoziţiilor Capitolului II din această convenţie, BisericaRegnicolară a predat Grupului Etnic German toată averea mobilă şi imobilă, careera proprietatea sa şi a servit scopurilor şcolare şi de educaţie, precizând laart. 2 că averea imobilă se compune din imobilele şi fundaţiile de tot felul,care au servit scopurilor şcolare şi de educaţie.

Prin Decretul–lege nr. 485/1944 s-a abrogat Legea nr. 830/1940 şis-a prevăzut că Statul român devine titularul tuturor drepturilor aparţinândGrupului Etnic German din România, subrogându-se acestuia, urmând ca instanţelede carte funciară să procedeze din oficiu la efectuarea înscrierilordrepturilor Statului Român ca proprietar al acelor bunuri.

În temeiul subrogaţiei legale astfel reglementate, Statul român adevenit proprietarul bunurilor care au aparţinut Grupului Etnic German de ladata intrării în vigoare a Decretului-lege nr. 485/1944, care este anterioarăperioadei de referinţă prevăzută în art. 1 din O.U.G. nr. 94/2000.

Inline image
Inline image
In 2007 Forumul Democratic al Germanilor din Sibiu a intentat unproces impotriva Municipiului Sibiu in scopul retrocedarii unor imobile, FDGinvocandu-se succesor de drept al Grupului Etnic German.

La data respectiva presedinte a Forumului German din Romania eraKlaus Iohannis, iar primar al Sibiului era tot Klaus Iohannis.

In intampinarea facuta la actiunea deschisa de FDG Sibiu, primarul de atunci Klaus Iohannis a spus ca “lasa la aprecierea instantei solutia ce se va pronunta in cauza“.

Cu vadita incalcare a legii si in dispretul oricarui rationament logico-juridic, judecatoria Sibiu a admis cererea Forumului Demogratic al Germanilor din Sibiu, constatand “calitatea de succesor in drepturi al reclamantului [FDGS] fata de Grupul Etnic German”.

Hotararea putea fi apelata in 15 zile, insa primarul municipiului Sibiu Klaus Iohannis nu a mai formulat apel, hotararea devenind, astfel, definitiva.

In concluzie, Forumul Democratic al Germanilor din Sibiu a devenit succesor de drept al Grupului Etnic German, entitate nazista creata la ordinullui Hitler cu scopul de a sustine activitatile naziste in Romania, organizatiece a fost desfiintata in 1944 de Regele Mihai. Organizatiisimilare au fost infiintate de nazisti si in alte tari ocupate.

De ani de zile jurnalistul Marius Albin Marinescu din Sibiu scrie despre aceasta problema pe site-ul justitiarul.ro, subiectul fiind ignorat de catre presacentrala din Romania.

In urma unui denunt al Asociatiei Civice Solidaritatea Hunedoara impotriva celor doua judecatoare, initial s-a deschis un dosar penal la Parchetul General, care apoi a fost declinat la DIICOT, de unde ulterior a fost declinat la SIIJ.

Date fiind implicatiile acestui dosar, se intelege mai bine disperarea lui Klaus Iohannis de a desfiinta cu orice chip SIIJ. (Irinel I.).