De la Vlad Pușcașu

.

Vorbiti de crucea rosie din transnistria.

Holocaustologii i-au dat in judecata pe aia de la crucea rosie pentru ca au spus ei ca in lagarele naziste au murit 270.000 de prizonieri. Nici macar 270 mii de evrei ci 270 mii prizonieri. Deci inclusiv polonezi, tigani, germani comunisti, evrei, si asa mai departe.

Deci concluzia nu este inca clara.

Apoi comparati situatia evreilor din transnistria cu romanii deportati de stalin in siberia.

Din cate se cunoaste prisonierii de razboi care au avut marele ,,noroc,, sa ajunga prisonieri in URSS au avut urmatoarea situatie:

-95 procente dintre ei au decedat in totalitate din lipsa mancarii, din cauza tifosului luat de la cadavre, si din cauza frigului. Altii au fost impuscati, chiar si prisonieri dezarmati fiind, de catre NKVD-ul sovietic.

Doar 6000 de germani dintr-un milion s-au mai intors de la Stalingrad !

romanii au fost ,,un pic mai norocosi,, dar nu cu mult. Ungurii si mai norocosi, ca au trimis pe front minoritatiile nationale din Ungaria

Deci situatia aceasta este putin neclara. Apoi legat de aceste declaratii ale societatii civile, eu spun ca nu analizeaza toate aspectele si realitatiile politice, si bat in retragere.

Noi nu trebuie sa ,,ne scuzam,, tara. Noi trebuie sa cerem compensatii Germaniei pentru crimele fasciste de la Ip Trasnea Huedin Moisei Camarasu comise impotriva poporului roman de unguri si trupele SS germane intre septembrie 1940 si 25 octombrie 1944.

Aceasta este parerea mea. Apoi fundatia ,, George manu,, nici nu stiu daca mai exista, sau daca mai este cineva care sa o activeze. Aceasta fundatie este deschis pro legionara.

Eu daca as face o asemenea demers public, nu as face-o langa aceste organizatii.

Ce legatura au veteranii de razboi care au eliberat Ardealul sfant de sub jugul lui Hitler si Horty cu acesti George Manu? Desi a fost un geniu al fizicii si un fel de ,,Steven Hopkins,, din Anglia, fundatia in sine a fost condusa de catre legionari.

Cum ai vrea sa obtii compensatii de la Germania apeland la legionari?

Aaaa, ca unii au stat in lagarele naziste in Germania este adevarat.

Dar lucrurile acestea ne depasesc. Important este ceea ce facem noi.

Poporul roman si Romania are nevoie de societate civila, dar societate civila fara bani este ca si o casa fara acoperis si fara balcon.

Chestiunile ce tin de istorie, diplomatie, trebuie abordate din perspectiva viitorului si nu a trecutului.

Din perspectiva generatiei viitoare, si ceea ce aceasta trebuie sa inteleaga din istorie.

Am avut o istorie victorioasa, cu eroi mari ca Mihai Viteazu care a facut Romania mare cu peste 300 ani inaintea regelui de imprumut Ferdinand fara Hohenzollern si fara urmasi.

Eroi ca Stefan cel Mare inaintasul lui Dodon.

A fost Paul Shafiro la Chisinau la Dodon, si a atacat Romania pentru Holocaust inTransnistria si a publicat carti la Chisinau chiar acum cateva zile.

Americanii si rusii sunt mana in mana si au fost mereu la nivel mondial. Doar noi am fost si suntem la mijloc, cei care suntem popoare mici. Am fost intre Stalin si Hitler, si inevitabil am pierdut, dar am si castigat razboiul, ca am recuperat Ardealul gratie Regelui Mihai.

*

Nota redacțieiVă rugăm să dați mai multe detalii despre procesul intentat Crucii Roșii!  Cine i-a dat în judecată, pentru ce, cu ce argumente etc. etc