caroline gunderode
158 aprobate
gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
.
.
Nu exista ABSOLUT NICIO DOVADA STIINTIFICA CA HITLER A FUGIT IN ARGENTINA SI SI-A LASAT TARA IN GHIARELE DUSMANILOR, PARASIND-O !!!

HITLER S-A SINUCIS IN BUNKER IMPREUNA CU EVA BROWN, LA DOUA ZILE DUPA SPANZURAREA DE PICIOARE, A LUI MUSSOLINI SI A LUI CLARA PETACCI .

EL, CU UN GLONT IN TAMPLA DREAPTA SIMULTAN CU O PILULA DE CIANURA TESTATA INTAI PE BIONDI, CATEAUA LUI ADORATA, IN TIMP CE EVA BROWN NU A LUAT DECAT CIANURA .
MAJORDOMUL LUI A DESCRIS TOTUL, DESI A FOST ORIBIL TORTURAT DE RUSI.

Asta este propaganda goala de dovezi , MEREU ROSTOGOLITA DE ISTORICI SI DE MEDII PLATITE , ADICA DE POLITRUCI, ca nu cumva omenirea sa-l exalte pe Hitler care s-a opus de fapt iudeobolshevismului cu toata forta sa si a poporului sau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FARA BANETUL IUDEILOR MERCANTILI CARE , IN CALITATE DE CAMATARI, SI-AU MULTIPLICAT CASTIGURILE PROVOCAND RAZBOIUL – EXACT CUM FAC SI AZI !!! – HITLER NU AR FI FACUT NICIUN RAZBOI CACI NU AVEA PARALE !!!

Tot asa cum nu exista ABSOLUT NICIO DOVADA STIINTIFICA PENTRU MITUL CA AVEA SANGE „EVREIESC” IN VINE ! O PANZA DE MINCIUNI REGURGITATE, INTR-UNA, DE PROPAGANDA CLEIOASA, CARE NU SE MAI TERMINA .

TOATA DEZINFORMAREA ASTA ESTE CA OMENIREA SA IL DESECREZE PE HITLER SI NU PE ADEVARATII AUTORI AI RAZBOIULUI CACI SI RAZBOIUL 1 MONDIAL TOT FINANTA MONDIALA L-A FACUT DATORITA DESCOMPUNERII LIREI STERLINE CARE TREBUIA SALVATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEZINFORMATORII SISTEMULUI – NU UITATI – FUNCTIONEAZA IN ARMATE INTREGI PLATITE DIN BANII BIETULUI CETATEAN DE RAND, JEFUIT SPRE A FI GENOCIDAT CU TACTICA SALAMULUI !

VEDETI MIILE DE TROLI DE PESTE TOT , CARE-I RIDICA OSANALE DROGALAULUI SALTIMBANC, CRIMINAL VOMITIV , ZEVZENSKI, BAGAT INTR-UNA PE GATUL OMENIRII, DE MEDIILE PLATITE DE BESTIILE CARE VOR SA REDUCA POPULATIA PLANETEI – ASA CUM O VEDETI CA AU FACUT CU VAXXXURILE OTRAVITE SI – URMEAZA – CU TSANTSARI INZESTRATI CU VAXURI RNA CARE VOR PROVOCA BOLI AUTOIMUNE SPRE A FI SECERATE POPOARE INTREGI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOTI NABABII ASTIA BOLNAVI, SI OSTILE LOR DE CAPETE SECI , ABRUTIZATE DE BANET NEMUNCIT, : SUNT DIN ACEEASI FAINA !