Henry Kissinger : 2018
        
 La NEW YORK, Henry  Kissinger, vorbind din apartamentul său de lux,  a facut o analiza predictiva, ANUNTAND DICTATURA GLOBALA UNEI SINGURE SUPERPUTERI !..
         „Statele Unite le-a momit pana acum pe China și Rusia,  iar ultimul cui în sicriu va fi Iranul, care este, desigur, principala țintă a Israelului, a spus el.     Am permis Chinei sa-si mareasca puterea militară și Rusiei  sa se recupereze dupa sovietizare, pentru a le da un sentiment fals de bravadă, acest lucru va duce la un deces foarte rapid al ambelor state. Suntem ca tintasul istet, provocandu-ul pe neiscusit sa  ridice arma, și atunci când încearcă, Bang Bang. Războiul care vine va fi atât de grav, încât o singura  superputere poate câștiga, și aceia suntem noi.  Acesta este motivul pentru care UE este într-o asa mare  grabă pentru a forma un superstat, pentru că ei știu ce se apropie, iar pentru a supraviețui, Europa va trebui  să fie un singur stat întreg si unit.Aceasta grabire a lucrurilor, mi-a aratat că ei știu foarte bine  că ceea ce urmeaza este foarte aproape. O, cât de  mult am visat la acest moment încântător.  „Cine controleaza petrolul, controleaza națiunile; Cine controleaza mancarea, controleaza oamenii. „         
Dl Kissinger a adăugat, apoi: „Dacă sunteti persoane obișnuite, atunci puteți să vă pregătiți pentru război prin mutarea la țară și construirea unor ferme, dar trebuie să sa va luati armele cu voi, ca hoardele infometate nu va vor da pace. De asemenea, chiar dacă elitele vor avea paradisurile lor sigure și adăposturi specializate, acestea trebuie să fie la fel de atențe în timpul războiului ca civilii de rând, pentru că adăposturile lor pot fi compromise. 
După o pauză de câteva minute, facuta pentru a-si aduna gândurile, domnul Kissinger, a continuat: 
„Am spus armatei ca trebuie sa cucereasca in jur de șapte țări din Orientul Mijlociu pentru a le exploata resursele și aproape ca si-au încheiat treaba. Știti  cu toții ce parere buna am despre armata noastra, dar trebuie să spun ca de data aceasta au ascultat ordinele superficial.   Am ajuns la ultima piatra de temelie, adică Iranul, care într-adevăr va înclina balanța. Cât timp mai pot China și Rusia sa stea deopate si sa se uite cum  America curata totul?   Marele urs rusesc și Secera chineză se vor trezi din somnul lor, moment in care Israelul va trebui să lupte cu toată puterea și cu toate armele sale pentru a ucide cât mai mulți arabi.  Sperăm că, dacă totul merge bine, jumătate din Orientul Mijlociu va apartine Israelului.Tinerii nostri au fost instruiți bine in ultimul deceniu, iar jocurile de razboi jucate pe calculator au ajutat foarte mult in modul lor de gandire, de exemplu jocul  Call of Duty Modern Warfare 3, reflecta exact ceea ce va urma în viitorul apropiat, este o programare predictivă.  Tinerii nostrii, în SUA și Occident, sunt pregătiti pentru că au fost programati pentru a fi soldați buni, carne de tun, iar atunci când acestora li se va comanda să iasă în stradă și să lupte cu acesti chinezi nebuni și russkies, vor asculta ordinele. Din cenușă vom construi o societate nouă, o nouă ordine mondială; va fi doar o singura superputere ramasa, și  un singur guvernul global care câștigă. Nu uita, Statele Unite ale Americii, are cele mai bune arme, avem tehnologie pe care nici un alt popor nu o are și vom scoate aceste arme, atunci când este momentul potrivit.”  (US News).
*
Nota redacției – Nu pare un text autentic. Pare o făcătură.