Călătoria mamei adolescente de a anula avortul pentru a crește 8 copii: „Maternitatea nu este un dezavantaj”

„Lumea făcuse o treabă excelentă de a mă convinge că un copil îmi va strica viața. Aceste minciuni trebuie să se oprească.
4 martie 2021 Actualizat: 4 martie 2021
mai mare mai mic

În urmă cu peste 20 de ani, o liceu însărcinată, temându-se că sunt în joc visurile și ambițiile sale, a programat să-și avorteze fiul nenăscut după o consiliere planificată pentru părinți, a convins-o că nu poartă altceva decât un „grup de celule”.

Dar o intervenție a familiei a dus la o schimbare a inimii și ea și-a forjat calea vieții către o viață intenționată și inspirați pe alții. Fiul ei este acum un tânăr de 21 de ani.

Astăzi, Becky Martin este o mamă de opt ani căsătorită fericită și un avocat vocal pro-viață din casa ei din Midwest. Regalând povestea ei de viață către The Epoch Times, mama doritoare și un iubit pasionat de matematică, a spus că „maternitatea nu este un dezavantaj”, iar copiii „nu sunt în detrimentul” succesului.

„Aceste minciuni trebuie să se oprească”, a spus Becky. „Nu este nevoie să ne ucidem generațiile viitoare pentru a reuși. Nici nu trebuie să ne privim fertilitatea ca pe o povară. Este dincolo de sexism să credem că femeile trebuie să distrugă chiar ceea ce ne face unici în femeia noastră – capacitatea de a purta și naște copii – pentru a fi egale cu bărbații ”.

Foto Epoch Times
Becky Martin cu soțul ei, Obie Martin. (Amabilitatea lui Becky Martin )

Cu toate acestea, Becky a recunoscut că trecerea de la un adolescent înșelat  la o mamă pro-viață bine fundamentată a fost un „proces lung” în sine. „A durat zece ani lungi”, a spus ea.

„Zece ani de rușine, negare și apărare. Zece ani de când mi-am săpat cu încăpățânare călcâiele, pălăvrăgind retorica obosită, inexactă, „Corpul meu, alegerea mea”. Știam, în adâncul sufletului, că nu trupul meu, ci trupul fiului meu, ar fi fost ucis.

„Deținerea acțiunilor mele mi-a dat un sentiment de forță și scop. Mi-a luat foc inima și am devenit un apărător pasionat al vieții. Mi-am dat seama că nu doar viața copilului meu a fost salvată, ci și a mea ”.

Apelarea interioară a unei mame

Reflectând asupra planurilor adolescenței de a-și avorta fiul, Blake, Becky a spus că este „probabil unul dintre cele mai proaste tipuri de pro-alegători”, deoarece nu era naivă sau incultă.

„El nu era doar o„ aglomerare de celule ”sau„ țesut ”așa cum a descris Planned Parenthood în consilierea mea pre- avort ”, a spus ea. „Știam că avortul a ucis o ființă umană nevinovată, dar nu-mi păsa. Lumea făcuse o treabă excelentă de a mă convinge că un copil îmi va strica viața. Aș fi condamnat la o viață de sărăcie, luptă și eșec ”.

„În mintea mea, viața mea era mai importantă și aveam să-mi folosesc privilegiul născut pentru a face tot ce voiam. Inima îmi era rece și mintea egoistă. Planurile mele erau mai importante decât viața copilului meu ”.

Avortul lui Becky era programat pentru o zi de luni. Dar mai mulți membri ai familiei au aflat și au susținut o intervenție. Descriind scena ca fiind „extrem de incomodă și incomodă”, Becky s-a conformat anulării numirii sale.

Foto Epoch Times
Becky Martin cu fiul ei Blake. (Amabilitatea lui Becky Martin )

„Acum, desigur, sunt foarte recunoscătoare”, a spus ea. „Nu au salvat doar viața lui Blake, ci și a mea.”

A început astfel o călătorie care va schimba nu numai viața lui Becky, ci va inspira și transforma și mai multe inimi.

Înălțându-se deasupra minciunilor

Așteptând cu nerăbdare părința monoparentală, Becky a căutat resurse pentru mamele singure, permițându-și, viitoarei mame adolescente, să rămână la școală și să-și termine studiile. Dar bârfele au călătorit repede. Becky a primit chiar mailuri de ură. Dar a învățat repede să ignore părerile altora.

„Nu l-aș eticheta drept„ intimidare ”, dar reacțiile comunității mele au fost intense”, a spus Becky. „Mulți dintre colegii mei și-au exprimat sprijinul pentru orice am ales. Câteva reacții adulte au fost amabile, ca și preotul meu, în timp ce altele au fost dure. Unii și-au dorit cu disperare copilul meu ”.

Era însărcinată în patru luni când a absolvit cu onoruri ca valedictoriană. A continuat la facultatea comunitară pentru a studia matematica și, în toamna anului 1999, s-a născut Blake.

Foto Epoch Times
(Amabilitatea lui Becky Martin )

„Echilibrarea școlii și a părinților a fost o provocare, dar am fost extrem de hotărâtă și m-am concentrat pe două lucruri: să fiu o mamă bună și să-mi finalizez studiile”, și-a amintit ea. În timpul pauzelor de studiu, Becky l-ar colecta pe Blake din grădina din incintă pentru prânz și timp de joacă.

„Acesta a fost momentul exact din viața mea când am aflat că trebuie să ignor opiniile altora”, a spus ea. „Cei mai afectați de asta am fost fiul meu și cu mine, așa că aceștia au fost cei doi oameni ale căror opinii au contat. Am fost foarte condus să-mi ating obiectivele, așa că accentul meu principal a fost să fiu o mamă bună și să termin școala.

„Poate că combinația dintre vârstă, maturitate, umilință și acceptarea de sine cu descoperirea unei poziții pro-vie noi și pline de compasiune a dus la transformarea mea”.

Împărtășind vindecarea și speranța

În scurt timp, duo-mamă-fiu a devenit trio când Becky l-a cunoscut pe Obie Martin, acum soțul ei de 16 ani. Becky a fost lovită de simțul umorului lui Obie și de acceptarea fiului ei de 2 ani.

„Becky și cu mine ne-am întâlnit la ora de fizică”, a spus Obie. „La un moment dat în timpul semestrului, s-a mutat de la masa de laborator la a mea și chiar atunci ne-am întâlnit oficial. Era frumoasă și inteligentă … și de atunci suntem împreună ”.

Foto Epoch Times
Becky Martin și Obie Martin. (Amabilitatea lui Becky Martin )

„L-am iubit pe Blake, așa că era firesc să-l adopt după ce ne-am căsătorit”, a spus Obie.

Blake este recunoscător că lucrurile s-au dovedit așa cum au făcut-o. „Având în vedere circumstanțele, nu a fost calea de ieșire ușoară,” a spus Blake.

„O aplaud pe mama pentru că și-a asumat sarcina de a face ceea ce a făcut. L-aș defini ca fiind cel mai bun rezultat posibil la care aș fi putut spera.

„De asemenea, nu voi putea niciodată să-i mulțumesc destul tatălui meu pentru că mi-a asumat responsabilitatea de a fi marele tată pentru mine că a fost și este și astăzi. Nu-mi amintesc un moment din viața mea în care cei doi să nu fi fost acolo. ”

Foto Epoch Times
Becky Martin și Obie Martin cu Blake. (Amabilitatea lui Becky Martin )

Becky și Obie împărtășesc șapte copii în afară de Blake, dintre care trei sunt adoptați: Ava, 14; Parker, 10; Sean, 9 ani; Maggie, 6 ani; Duncan, 4; Leia, 3 ani și Elijah, 1. Becky a predat matematica școlii gimnaziale timp de zece ani, dar după ce a adoptat din China, a decis să devină o mamă cu normă întreagă la domiciliu.

Obie a spus: „Am fost binecuvântați cu resursele pentru a face acest lucru, cu temperamentul de a face față, cu sistemul de sprijin – inclusiv cu copiii noștri – pentru a-l face să funcționeze și cu dragostea de a oferi.”

„Este minunat să fii cu cineva care prețuiește copiii și știe importanța dăruirii. Este o treabă mare de creștere a 8 copii și facem o treabă excelentă de a lucra împreună pentru a ne crește familia ”, a spus Becky, exprimându-și dragostea și aprecierea pentru sprijinul lui Obie.

Obie descrie viața de familie ca fiind „haos controlat … rareori am timp liber”, a recunoscut el, „dar nu mă plictisesc niciodată! Fiecare triumf, succes și puțină bucurie care mă determină să mă ridic din pat dimineața pot fi atribuite direct acestei familii de-a mea. ”

Foto Epoch Times
Obie Martin și Becky Martin cu cei opt copii ai lor. (Amabilitatea lui Becky Martin )

Ca o familie cu credință fermă în Dumnezeu, Martinii vor să-și învețe copiii să „o plătească înainte” cu darurile vieții care li s-au dat pentru a ajuta lumea.

Pasiunea lui Becky a devenit mișcarea pro-viață.

„Blake a fost Blake din al doilea timp în care a fost conceput”, a spus ea. „La fel ca noi toți, el a fost format după chipul lui Dumnezeu. Nu era locul meu, nici locul oricărei alte femei, să joc Dumnezeu și să stabilesc cine trăiește și moare.

„Dacă pot împiedica alte femei să experimenteze asta, o voi face. Acum, sunt dedicat să duc o viață pro-viață. Pentru noi, aceasta înseamnă împărtășirea resurselor cu femeile pentru a le ajuta părinți, adoptarea, sponsorizarea, donarea, educarea, susținerea și multe altele. ”

Obie a adăugat: „Sper că vom putea crea o societate în care femeile … să nu simtă nevoia să se încheie din frică. Există atât de multe opțiuni acum, atât de multe organizații care ajută mamele sau creează planuri de adopție. ”

Pentru orice femeie care s-a simțit presată în avort în trecut, Becky le amintește: „Greșelile nu definesc o persoană … Nimeni nu este dincolo de răscumpărare. Cheia este să accepți, să vindeci, să crești și să înveți. Maternitatea mi-a schimbat planurile; nu i-a stricat. Încă am ajuns la obiectivul meu final, am luat doar o cale ușor diferită. ”

Urmăriți povestea schimbării inimii lui Becky în videoclipul de mai jos:

(Amabilitatea lui Becky Martin )